Tue. Oct 4th, 2022

Zlatan Ibrahimovic Längd /\ Zlatan Ibrahimovi är en professionell fotbollsspelare från Sverige som är medlem i Sveriges landslag och spelar anfallarpositionen.

Zlatan Ibrahimovic Längd
Zlatan Ibrahimovic Längd

Han är känd för sina akrobatiska slag och volleys, starka skott på lång håll och enastående teknik och bollkontroll. Ibrahimovi är en svensk professionell fotbollsspelare.

Han har vunnit 34 troféer under sin karriär, vilket gör honom till en av de mest dekorerade aktiva fotbollsspelarna i världen.

Han anses vara en av de bästa anfallarna genom tiderna och är en av de mest dekorerade spelarna i sportens historia.

Under sin karriär har han gjort mer än 570 mål, inklusive mer än 500 mål för sin klubb, och han har gjort minst en gång under vart och ett av de senaste fyra decennierna.

1999 började Ibrahimovi sin professionella karriär med Malmö FF.

Två år senare kom han till Ajax, där han snabbt etablerade sig som en av de mest begåvade anfallarna i Europa.

Han lämnade laget två år senare och skrev på med Juventus, innan han gick vidare till lokalrivalen Inter Milan 2006 och vann tre raka Serie A-mästerskap med dem.

En av de dyraste transaktionerna i sportens historia, han flyttade till Barcelona sommaren 2009.

Efter att ha spelat med Inter i bara en säsong bestämde han sig för att återvända till Italien och gå med Milan, som är Inters rival.

Under sin första säsong som han spelade i Serie A vann han mästerskapet med dem.

Efter att ha gått med i Paris Saint-Germain 2012, ledde Ibrahimovi klubben till deras första Ligue 1-mästerskap på 19 år.

Han etablerade sig snabbt som en viktig roll i klubbens dominans av fransk fotboll efter att ha väglett dem till trofén.

Under sin tid i Frankrike ledde han ligan genom att göra poäng tre gånger, vann fyra raka Ligue 1-mästerskap och blev Paris Saint-all-time Germains bästa målskytt vid den tiden.

Alla dessa prestationer ägde rum under loppet av fyra säsonger.

2016 gjorde han en gratis flytt till Manchester United och fick sin första europeiska ära under sin första säsong med klubben samma år. 2018 skrev Ibrahimovi på med det amerikanska laget LA Galaxy.

Två år senare, 2020, skrev han på med Milan igen, och 2022 vann han sitt femte Serie A-mästerskap.

Under sin 20-åriga karriär på den internationella scenen är Ibrahimovi en av elva spelare som har samlat på sig 100 eller fler framträdanden för det svenska landslaget.

Med 62 mål för sitt namn innehar han rekordet för flest gjorda mål i nationens historia.

Han tävlade för Sverige vid fotbolls-VM 2002 och 2006, samt UEFA-EM 2004, 2008, 2012 och 2016.

Han har vunnit Guldbollen som delas ut till årets spelare i Sverige, rekord 12 gånger, varav 10 gånger i rad från 2007 till 2016.

Zlatan Ibrahimovic Längd

Målet som Ibrahimovi gjorde för Sverige på en cykelspark från 35 meter mot England.

Zlatan anses ha enastående utmärkta talanger, varav de flesta inte är centrerade på fysisk kondition utan snarare på teknik, kraft och spelintelligens, som Björn Ekblom säger.

Enligt vad Björn Ekblom har sagt uppvisar Zlatan dessa egenskaper.

Därför, oavsett hans ålder, om han är 32 eller 39, har han fortfarande den potentialen. Det är inte beroende av hans ålder.

Zlatan Ibrahimovic står inför ett betydande hinder i form av risken att han kan ådra sig en skada. 2017 drabbades han av en rejäl knäskada och vid tidpunkten för olyckan verkade det som om skadan kan sätta stopp för hans karriär.

Trots detta kunde han återhämta sig fullständigt, och sedan dess har han varit extremt noggrann med hur han tar hand om sin kropp och hur han tar hand om sig själv i allmänhet.

Zlatans andra kollegor i Milan kan intyga att han nästan alltid är den första som dyker upp till träningsanläggningarna dagligen, och de kommer att göra det utan att tveka.

Och han är den som stannar kvar längst efter att alla andra har gått sina egna vägar.

Zlatan förstås bäst som att ha en invecklad natur. Å ena sidan är han den sortens mäktiga krigare som är medveten om att han måste vara extremt tuff för att kunna leva.

Därför hamnar han i konflikt ofta till följd av att han alltid har tvingats till det.

Det finns dock en annan aspekt av honom som är svag. Han är en person vars barndom lämnade honom med sår, men han har använt dessa sår för att bygga upp sin egen kraft.

I hans situation skulle 99 personer av 100 ha misslyckats, men han använde sin ilska för att göra sig själv starkare istället för att låta det slå ner honom.

Han sa till mig, “David, för att jag ska kunna prestera effektivt måste jag känna mig rasande.”

När han var bland barn från medelklassen hade han underlägsenhetskänslor på grund av att han bar olämpliga kläder och saknade pengar.

Zlatan Ibrahimovic Längd
Zlatan Ibrahimovic Längd

Som ett resultat tänkte han för sig själv: “En dag ska jag visa dem!” Det fungerade som drivkraften för honom.

By sehzuka