Tue. Sep 27th, 2022

Zara larsson pojkvän /\ Den första januari blev dansaren och modellen Lamin Holmén 29 år och i samband med sin födelsedag fick han en lång och offentlig kärleksförklaring av sin flickvän Zara Larsson.

Zara larsson pojkvän
Zara larsson pojkvän

Tillsammans med 10 bilder och videoklipp skickade den unga artisten, som bara är 24 år gammal, ett långt meddelande till Holmén och la upp det på Instagram på söndagskvällen.

Inför sina 6,8 miljoner följare skriver Zara Larsson, “Ibland stirrar jag helt enkelt på dig och GRÅTER äkta tårar för att jag älskar dig så mycket.”

Du tar fram det bästa i mig på alla sätt. Tack vare dig är jag mer pålitlig, mer driven, mindre orolig, mer kärleksfull och bättre på att kommunicera.

Det har funnits många gissningar om sångerskans romantiska liv ända sedan hon för mer än ett år sedan sa att hon inte längre hade ett förhållande med någon.

Zara Larsson är 23 år gammal. Det ryktades om att hon dejtade sin dansare Lamin Holmén, som är 28 år, och det har nu kommit fram att påståendena stämde; de två är nu ett par.

Å andra sidan finns det en mindre positiv aspekt av den här historien: dansaren har ett brottsregister för narkotikaanklagelser.

Zara Larsson, nu 23 år gammal, var i ett förhållande med den brittiska modellen Brian Whittaker, som är 20 år, fram till sommaren 2019.

Men i juli 2019 följde de varandra på Instagram, och inte långt efter det, det blev uppenbart att efter att ha tillbringat de föregående två åren tillsammans, hade de skiljts åt och gick åt olika håll.

I maj föregående år publicerade Nyheter24 en artikel där det stod att Zaras nya pojkvän är modellen Lamin Holmén, som är 28 år.

Lamin, som är 188 centimeter lång, är under kontrakt med modellbyrån Stockholmsgruppen och har synts i annonser för Caia Cosmetics, som ägs av Bianca Ingrosso.

Lamin är en skicklig dansare också, och han har visat sina förmågor i den svenska versionen av “Idol”, samt i Melodifestivalen och en rad musikvideor, bland annat en för den svenska rapparen Mwuana. Samma år (2017) uppträdde han även som dansare med Rita Ora på MTV-galan som hölls i London.

Lamin har setts på Zaras Instagram Stories vid många tillfällen, och de två skriver ofta förtjusande kommentarer för varandra.

Zara berättade för henne om sina känslor för Lamin i en intervju hon gav till Daily Mail i oktober föregående år.

Jag dejtar någon. Vår glädje känner inga gränser. Vi har varit bekanta med varandra i ett antal år. Vår relation är extremt lågmäld och konfidentiell, vilket är en lättnad för mig med tanke på att mitt senaste förhållande var mycket öppet.

Zara larsson pojkvän

Enligt vad Zara sa med Daily Mail, “ju äldre jag blir, desto mer förstår jag att sättet jag lever mitt liv på inte behöver vara en show för andra människor.”

I Melodifestivalen 2017 deltog dansaren som bakgrundsdansare för Robin Bengtsson i bidraget som slutade med att vinna, “Jag kan inte fortsätta.”

Holmén kommer även att finnas med i de publikfria sändningarna av Allsng på Skansen under hela sommaren 2020.

Dansaren ses också ofta uppträda i bakgrunden under avsnitt av American Idol och tävlade om en plats i tävlingens finaler i december 2020.

Lamin Holmén är en professionell dansare som har varit på tv ganska ofta på grund av sitt arbete inom detta område.

Om du har följt Melodifestivalen en längre tid är chansen stor att du har sett Lamin röra sig i rutan vid flera tillfällen. Han har arbetat som bakgrundsdansare för ett antal kritikerrosade produktioner.

När Lamin dansade bakom Robin Bengtsson när artisten framförde bidraget I can not go on 2017 var det ett av Mello-numren som visade sig bli en hit, vilket gjorde det till ett av de mest framgångsrika Mello-numren totalt.

Något som verkligen gick till historien var bidraget som gjordes av Robin Bengtsson och fyra andra dansare som dansade och gick på ett löpband samtidigt.

Och där är han, borta längst till höger, ingen mindre än din alldeles egna Lamin Holmén!

Lamin Holmén är inte bara dansare utan även modell, och hon är signerad med modellfirman Stockholmsgruppen.

I hennes kontrakt står det att hon kommer att dansa professionellt i framtiden. Holmén har bland annat medverkat i en reklamfilm för den mycket omtalade kosmetikalinjen Caia Cosmetics, som ägs och drivs av Bianca Ingrosso.

Zara larsson pojkvän
Zara larsson pojkvän

Som en del av festligheterna kring introduktionen av det japanska företagets varor i Stockholm i augusti 2018, utsågs Holmén till en av sju varumärkesambassadörer för UNIQLO och deras LifeWear-klädsel.

By sehzuka