Tue. Oct 4th, 2022

Yvette Hermundstad Familj /\ Maria Yvette Hermundstad, i Östersund, är en svensk sportjournalist och programledare för SVT Sport.

Yvette Hermundstad Familj
Yvette Hermundstad Familj

Hermundstad började sin journalistkarriär 1993 på sporten i TV4, där hon lämnade 2000 för att två år senare gå till TV-sporten på SVT

. Hon arbetade på SVT från 2002 till 1 november 2017, varefter hon fortsatte att anställas av byrån på frilansbasis.

Under sin tid på Lilla Sportspegeln gjorde hon bland annat en mycket uppmärksammad intervju med Zlatan Ibrahimović inför Lilla Sportspegelns 25-årsjubileum.

Yvette Hermundstad arbetar sedan 2009 som programledare hos André Pops på Vinterstudion . Hon täckte skid-VM i Liberec 2009, OS i Vancouver 2010, skid-VM i Oslo 2011 och även VM 2013 i Val di Fiemme på plats.

Under VM i Falun 2015 hade hon tillsyn över SVT:s kvällstidning VM-studio och sommaren 2012 ledde hon SVT:s sändningar från OS-studion i London.

Åren 2014, 2016, 2017, 2018 och 2019 var hon värd för det ikoniska Vasaloppet. Hon har även lett program som Nordea Masters Golf magazine (2011, 2012 och 2013),

Idrottsgalan webbsändning 2011, DN-galan , Finnkampen , Friidrotts EM i Göteborg och Fotbollstidningen (Serie A/Premier League/Allsvenskan).

Hon har även varit programledare för Årets Kock 2010 och har arbetat med Kungliga dopet 2012, Prinsessbröllopet 2013 och Världsbarnsmissionen 2014. 2019 var hon programledare för Kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande på Öland.

Sportjournalisten och programledaren Yvette Hermundstad började sin karriär på TV4 i början av 90-talet, men är sedan över tjugo år en av SVT:s mest profilerade arbetare.

Hon dirigerar bland annat populära “Vinterstudion” med partnern André Pops och har gjort det i fjorton säsonger.

Yvette Hermundstad ser fram emot den femtonde omgången – men något som gör henne mer förtjust om det går är den jämna födelsedagen. På fredag ​​fyller hon 50 år.

Jag är ganska kortlynt och älskar verkligen att ha fester för att fira min födelsedag. Tillfället kommer att uppmärksammas på platsen där allt började,

nämligen i min omhuldade hemstad Jamtland, av mina nära och kära såväl som de vänner jag känt sedan barnsben.

Yvette Hermundstad Familj
Yvette Hermundstad Familj

Efter det ska jag fira med min närmaste kompis Peter Jihde, som fyllde 50 år tidigare i somras. Vi har tillbringat mycket tid tillsammans som de bästa vännerna, och vi träffas alltid för att fira. Det är en sån underbar lyx att kunna göra båda rollerna.

Angående stil kan jag tyvärr inte säga att jag har uppmärksammat det. Jag gillar bekväma, lol. Vill man ha en fridfull inredning är det trevligt med en väl fixad utesida vilket gör att det är ganska snyggt. Min mamma påstår att jag alltid väljer och väljer.

Även om jag inte har så mycket saker skulle jag inte heller kalla mig minimalist. Detta utrymme är öppet och har ett stort antal möbler.

De som fortfarande finns är slitna och vittrade, ofta ärvda och har flyttats från en mängd olika platser. De berättar både min berättelse och vår berättelse.

Hemmets hjärta är den öppna spisen, tätt följt av det vidsträckta bordet i köket. Sedan är jag en gåva till människor som säljer kuddar, filtar

, fårskinn, ljusstakar och ljus eftersom det inte finns något sätt att förbjuda dem från att sälja dessa saker och de utgör majoriteten av husets komponenter.

Uttalandet gjordes under senare delen av året 2017. Beslutet, som indikerade att Yvette kommer att fortsätta arbeta med Vinterstudion som frilans, kom som en chock för ett betydande antal tittare.

Under en intervju som ägde rum föregående år med Expressen diskuterade hon sitt val med tidningen på detta sätt.

Att jobba som frilansare skulle vara min plan hela tiden eftersom jag ville fortsätta sända “Vinterstudion” under vintersäsongen när det snöar.

Och att få chansen att göra andra saker, som jag också vill göra och som ger mig mycket energi, utöver de fem månader på året som jag kommer att kunna göra dem.

Såsom andra program och aktiviteter som bidrar till min tillväxt och ger mig vitalitet. Vilket, tror jag, i slutändan resulterar i att jag har ännu mer att bidra med när jag går in i vintern, sa Yvette då.

Yvette Hermundstad Familj

Vid sidan av sitt arbete på Vinterstudion är Yvette involverad i en rad initiativ. arbetsuppgifter som kräver att hon har en större grad av självständighet än vad du har i din tjänst som anställd på SVT.

Det är kul för mig att utveckla nya shower och dela dem med andra. Jag har tillbringat flera år i en mängd olika jobb, inklusive produktion, både bakom och framför kameran och kontrollrummet.

Förutom att regissera evenemang som Victoriadagen, World’s Children Gala och Summer Open när det har varit sommar och det inte har kommit någon snö, har jag ägnat en del tid åt att utveckla och skapa program

för jag tycker att det är roligt att göra det. Jag har ägnat lite tid åt det tidigare.

Som ett resultat av detta har den federala regeringen begärt att Socialstyrelsen ska utreda om utredningar av vårdskador relaterade till självmord och självmordsförsök genomförs i enlighet med patientsäkerhetslagen de senaste åren.

Denna utredning ska titta på om utredningar av vårdskador relaterade till självmord och självmordsförsök har genomförts under de senaste åren.

Ytterligare en del av uppdraget är att arbeta för att förbättra sättet att utredningar av självmordsincidenter och självmordsförsök genomförs inom hälso- och sjukvården. Varje år föds cirka 1 200 barn till världen.

Det svenska nyhetsprogrammet Lindmarker sänds två gånger per kväll, klockan 19:00 och 22:00 lokal tid, och når en publik på cirka 700 000 personer under varje sändning.

Du bör anta att de klarar sig bra i sitt jobb baserat på hur mycket pengar de får betalt. De tar rutinmässigt in en ansenlig mängd inkomst varje år. Sedan hon började arbeta där för 10 år sedan har hon aldrig tagit en paus.

Yvette Hermundstad Familj
Yvette Hermundstad Familj

Som anställd på Pops podium, som hade en omsättning på 528 000 kronor och en vinst på 500 000 kronor 2020,

är ​​André Pops skyldig att läsa dessa artiklar för att få kunskap om den summa pengar som den kände sportkommentatorn Jacob Hrd tjänar på denna plats samt summan pengar som André Pops medarbetare Yvette Hermundstad tjänar år 2020.

By sehzuka