Tue. Sep 27th, 2022

Vincent Farmen Familj /\ Utan en skugga av tvivel anses Hans Wincents framträdande som gäst på Farmen som ett av programmets mest minnesvärda tillfällen.

Vincent Farmen Familj
Vincent Farmen Familj

I de flesta fall kommer han antingen att erbjuda deltagarna någon form av incitament när de har slutfört projekten eller så lämnar han dem uppdragen själv.

Vincent är ofta ganska vänlig, men i ett av de tidigare avsnitten drack de tävlande vinet som skulle jäsa en viss kväll, vilket gjorde att uppdraget misslyckades.

På frågan om det efteråt, sa Vincent: “Jag är lite besviken på dig.”

– Allt är redo för nästa nivå! Ann-Sophie är här helt själv nu när barnen är ute och gör sitt eget. Det är verkligen väldigt härligt! Även om jag avgudar mina barn är det skönt att ha Ann-Sophie helt för mig själv för en omväxling.

Men hur ser Wincents familjedynamik ut vid denna tidpunkt?

När denna artikel skrevs bodde han på en gård i Östergötland med sin hustru Ann-Sofie Wincent och ett stort antal olika djur. De blev bekanta första gången 1993 i lokalerna bland vänner som de redan delade, men de gifte sig inte förrän 2018.

Bröllopet behandlades i avsnittet av Farmen som visades samma år.

I själva verket skulle jag säga att det förmodligen är en fyra vid det här laget. Mitt yrke är hovslagare och i den egenskapen är jag väletablerad och väletablerad.

Jag har en bra kundkrets som består av omtänksamma och anständiga kunder, och jag ansvarar för jordbruket. Å andra sidan finns det helt enkelt inte tillräckligt med möjligheter i tv-branschen.

Nyligen avslöjade han för Nyheter2 4, i en intervju, att när han inte jobbar på programmet så jobbar han som hovslagare och att en av hans främsta passioner, tillsammans med sin motorcykel, är att baka.

Trots att jag hade en bakgrund inom bakning bestämde jag mig för att gå åt ett annat håll. Från och med denna tidpunkt kommer det mesta av din bakning att göras hemma för ditt eget personliga intresse.

Jag försöker visa att bakning inte behöver vara så utmanande som det ofta är genom att lägga upp en massa recept på mitt Instagramkonto.

Många skriver in och uttrycker att de inte kan få sin surdeg, och han svarade med att säga att han kommer att visa hur man uppnår detta mål på ett enkelt sätt.

Farmen är en dokusåpa som har sitt ursprung i Sverige och sändes först på TV4 från åren 2001 till 2004 innan den startade upp igen den 7 januari 2013.

De två första säsongerna, 2001–2002, var värd Hans Fahlén. Linda Lindorff tog över som programledare från och med den tredje säsongen (2003).

Vincent Farmen Familj

Efter det var hon värd för Farmen Afrika (2004) och återvände sedan till sin roll som programledare för Farmen när showen återupptogs i produktionen 2013–2014.

Farmen Skargrden var värd av Filippa Lagerback 2004, och Paolo Roberto var värd för Farmen från och med den åttonde säsongen (2015) och fortsatte till den trettonde säsongen (2020), efter att ha agerat i positionen 2014.

Anna Brolin har varit Farmens värd kontinuerligt från år 2021. (S14).

Bonden Gustav “Gutta” Andersson fungerade som deltagarnas mentor under ett betydande antal år. Han drabbades dock av sjukdom både 2017 och 2018 och som ett resultat av detta tvingades hästbonden Hans Wincent att agera Guttas dräng i säsong 11 och helt vikariera för honom i början av denna.

Detta berodde på att Hans Wincent fick agera dräng i säsong 11. Sedan den 12:e säsongen har Hans Wincent totalt tagit positionen som The Boys.

Farmen är ett programformat som utvecklats i Sverige av Strix. Företaget har marknadsfört formatet till över 40 länder, inklusive Storbritannien, Tyskland, Libanon, Frankrike, Grekland, Chile, Serbien, Ungern, Norge, Turkiet och Finland.

Utöver att ha tillgång till vissa fördelar är medlemmar i Storbonden ansvariga för hela samhällets välmående och fungerar som den organisation som övervakar hur arbetsuppgifterna utförs.

Varje dag får den enorma bonden några uppgifter från en pålitlig bonde. Denna lantbrukare håller även koll på om de inkommande uppdragen är lagliga eller inte och bevakar eventuella effekter, såsom tillförsel av djur till gården eller konsumentprodukter.

Byggprojekt, trädgårdsarbete, installation av hemsäkerhetssystem och möblering och inredning av sitt hus är alla exempel på möjliga uppgifter.

Dessutom kommer storbonden att skicka ut ett första insatsteam, som sedan skickar ut ett andra svarsteam senare under dagen.

De två deltagarna tävlar mot varandra i en mängd olika kategorier som styrka, kunskap och teknik medan de är på ett träningsläger.

Den som kommer ut i den förlorande delen av striden får möjlighet att gå vidare i tävlingen och välja vem som blir storbonde veckan därpå.

Vincent Farmen Familj
Vincent Farmen Familj

Under säsongen är det viktigt att vidta försiktighetsåtgärder för att förhindra obehagliga stötar. Det är tänkbart

By sehzuka