Tue. Oct 4th, 2022

Viktor Frisk Pojkvän ålder /\ När Aftonbladet äntligen får kontakt med Viktor Frisk en söndagskväll har han redan skickat ett sms där han diskuterar kärlekens glädjeämnen närmare.

Viktor Frisk Pojkvän ålder
Viktor Frisk Pojkvän ålder

“Andreas är underbar, och allt verkar vara i bästa möjliga form. Att skapa en framtid tillsammans kommer att vara en så njutbar upplevelse. Jag tror att allt handlar om kemi,

och i det här fallet har blandningen varit välbalanserad. Vi försöka bygga ett liv som vi gillar genom att ta saker en dag i taget och leva i nuet.Vi bekantade oss först under sommaren förra året.

En följare är nyfiken på hur ett gift par som har en åldersskillnad på 17 år mellan sig klarar av situationen.

Andreas Gran svarar, “Varken Viktor eller jag är riktigt skickliga på att räkna, så det spelar ingen roll för oss”, vilket är ett korrekt påstående.

En annan person är nyfiken på vad det var som lockade honom till Viktor Frisk.

“Viktor är den snällaste och snällaste person jag någonsin har stött på. Snäll, modig och kraftfull, med den komiska timingen för ett avsnitt av “Parliament.” Utöver det har han den mest fantastiska personligheten i hela universum.

Viktor Frisk, som nu är 26 år gammal, släppte först antydningar om att han hade hittat romantisk tillfredsställelse i slutet av sommaren.

Ett sätt att göra detta är att ladda upp ett foto av sig själv som håller hand med en oidentifierad individ.

Det var dock inte förrän en tid hade gått innan den framgångsrika influencern bestämde sig för att avslöja identiteten på det nya kärleksintresset.

När Hant äntligen kom fram till Viktor informerade han honom om att han träffat någon, men att han ännu inte var beredd att avslöja vem det var för hela allmänheten.

“Jag har träffat någon. Och allt verkar vara i ett så underbart skick. Vid denna tidpunkt vill jag inte att han ska associeras offentligt med någon aspekt av mitt liv”, svarade han då.

Viktor Frisk är en kreativ kraft och influencer som var medlem i den musikaliska duetten Samir & Viktor tidigare. Trots detta beslutade de två personerna att sluta hösten 2020.

Viktor Frisk avslöjade för Hant i augusti att han äntligen hade hittat någon han var intresserad av och att “allt verkar så fantastiskt”. Samtidigt lade han upp en bild på sin Instagram-story med texten “När livet verkligen fick sin mening.”

Tidigare har paret lyckats hålla sin relation i stort sett hemlig på sociala medier; men i ett inlägg nyligen säger Viktor att han inte längre kan hålla sin nya kärlek hemlig.

Hans födelsedag är den 8 april 1978, vilket gör honom 43 år gammal. Andreas Gran föddes den dagen.

Tidigare har paret lyckats hålla sin relation i stort sett hemlig på sociala medier; men i ett inlägg nyligen säger Viktor att han inte längre kan hålla sin nya kärlek hemlig.

Hans födelsedag är den 8 april 1978, vilket gör honom 43 år gammal. Andreas Gran föddes den dagen.

“Jag kommer alltid att älska honom oavsett numret som läggs till hans namn.” Bra! Enligt de sociala medier-konton som upprätthålls av Viktor har Andreas,

som är 43 år och arbetar som kreativ chef för Björn Borg, framgångsrikt vunnit Viktor på ett omfattande sätt. För att formulera det på ett sätt som är mindre stötande, det är en förkunnelse som man är kapabel att göra.

Viktor Frisk Pojkvän ålder

Men sedan Viktor avslöjade vilka hans nya följeslagare är, har många påpekat den betydande åldersskillnad som finns mellan dem. Åldersmässigt skiljer det sig 17 år mellan dem, där Viktor är den mer rutinerade av de två vid 26 års ålder.

Nu, som svar på svaren från fansen, betonar Viktor poängen att åldersskillnaden mellan dem inte är något som är relevant på något sätt för deras relation.

“Vi har några oerhört spännande förslag inte bara för bostäder utan också för familjen som vi vill genomföra inom en inte alltför avlägsen framtid.”

Det är konstigt att folk ens tar upp åldersskillnaden som ett ämne för oenighet när de debatterar om något annat.

Trots att jag är dålig på aritmetik kan ni nog räkna ut hur gammal jag var när vi först blev sammanlänkade. Inskriptionen förkunnar att “ålder är inget annat än ett tal.”

Under en frågestund på Instagram frågade en användare Andreas om hans åsikt om åldersskillnaden mellan honom och den andra personen. Som svar gav Andreas följande svar på frågan:

På frågan om de har några planer

ent. Viktor vill ha en jacuzzi. Godis som är representativa för genren

De pratar också om att deras åldersskillnader är likvärdiga med varandra, vilket är en annan sak som de har gemensamt med varandra.

Jämfört med varandra är åldersskillnaden mellan Anja och Filippa nio år, medan åldersskillnaden mellan Viktor och Andreas är sjutton år.

Viktor börjar skratta direkt när han slår armarna om Andreas och föreslår: “Du ska bevara det som är uråldrigt.” Andreas hänger genast med i skrattet.

på att flytta ihop erkänner Andreas att han redan har flyttat ihop med Viktor från början, en flytt som han anser är “sitt livs största beslut”.

På frågan om de har några planer på att flytta ihop erkänner Andreas att han redan från början flyttat ihop med Viktor. På frågan om de har några framtidsplaner på att flytta ihop säger Andreas att de inte har det i nuläget.

Viktor Frisk Pojkvän ålder
Viktor Frisk Pojkvän ålder

“Just nu undersöker vi två möjligheten att flytta ihop till en ny lägenhet

By sehzuka