Tue. Sep 27th, 2022

Victor Leksell Föräldrar /\ Lars Victor Andreas Leksell, mer känd under sitt artistnamn Torslanda, är en svensk sångare som höjde sig efter att ha medverkat i musiktävlingen Idol på TV4.

Victor Leksell Föräldrar
Victor Leksell Föräldrar

År 2020 skrev Leksell historia genom att som första svenska musiker ha en låt med mer än 100 miljoner lyssningar på Spotify.

Den 17 januari 2020 publicerade han låten “Svag”, och efter bara en dag rankades låten som etta på Spotifys topp 50-lista i Sverige. Denna prestation uppnåddes.

Efter bara några korta veckor klättrade låten hela vägen till toppen av Spotify Top 50-listan i Norge. Med över 140 miljoner lyssningar på Spotify är låten för närvarande Leksells mest spelade låt.

Detta gör inte bara låten till den mest spelade låten någonsin på svenska, utan det gör också låten till den mest spelade låten på något skandinaviskt språk någonsin på Spotify.

Följande låt av Victor Leksell, med titeln “Fantasi”, släpptes den 13 mars 2020. Låten debuterade på plats fyra på Spotifys topp 50-lista för Sverige direkt efter släppet.

Den 10 april 2020 gjorde Leksell ett framträdande på låten “Sverige”, som också framfördes av Molly Sandén och Joakim Berg.

Det är en uppdaterad tolkning av en låt som Kent publicerade första gången 2002, och syftet med den här nya versionen är att generera pengar till sjukvården som svar på det senaste utbrottet av coronaviruset.

Hans album, med titeln Catch Me When I Fall, publicerades ursprungligen den 17 juni 2020. Efter bara en vecka efter debuten är tio av elva låtar nu på topp 50 på Spotify i Sverige.

Hösten 2020 medverkade Leksell som en av artisterna i konsertprogrammet “Late Night Concert” som sänds på TV4. Under showen sjöng han en duett med den norska musikern Astrid S.

Tidigt på våren 2021 tilldelades Victor Leksell priser för att vara årets bästa artist, ha årets bästa album (“Catch me when I fall”) och ha årets bästa låt (“Svag” ).

Temat kärlek betonas en hel del genom hela detta arbete. Vid ett tillfälle i mitt liv var jag i ett förhållande som fick mig att känna mig som den absolut värsta versionen av mig själv som jag kan tänkas vara.

I en intervju med Dagens Nyheter börjar Victor med att säga “Det var en period när det var ganska mörkt där”, och sedan avslutar han meningen med att säga: “Det var en period då det var ganska mörkt där.”

Under den tiden i mitt liv hade musiken som gjordes av andra störst betydelse för mig. På grund av att det är jag som skriver/

Victor Leksell Föräldrar
Victor Leksell Föräldrar

innehållet tror jag att det får större effekt om det baseras på något som jag personligen har gått igenom. Det är för att jag har varit i den situationen förut.

Det är möjligt att det är därför han, i detta sena skede av sin karriär, fortfarande betraktas i så hög respekt av sin publik.

Som ett erkännande för sin exceptionella prestation vid Rockbjörnstävlingen som hölls i år belönades Victor Leksell med inte mindre än tre statyetter.

Han tilldelades priset Årets musikinitiativ tillsammans med Molly Sandén, 28, och Joakim Berg, 50, för deras framförande av Kent-låten Sweden, som också gav honom en del av erkännandet som Årets manliga liveartist.

Både Molly Sandén och Joakim Berg är för närvarande 28 år, medan Joakim Berg har fyllt 50. Både priset för årets manliga liveartist .

och priset för årets låt, som han vann för låten “Svag, ” som sagts tidigare, var något till hans fördel. “Weak” vann priset för årets låt.

När bedriften äntligen var fullbordad gjorde den Victor Leksell så överväldigad av lycka att han fick tårar. Under en intervju med .

Aftonblade nämnde han att hans familj alltid har stöttat honom och hans ansträngningar mycket, och att de alltid har uppmuntrat honom att nå sina mål.

Den 10 april 2020 producerades en låt med titeln “Sverige” genom ett samarbete mellan Leksell, Molly Sandén och Joakim Berg. När den här låten skapades var Leksell en av deltagarna.

Det är en uppdaterad version av en låt som Kent publicerade först 2002, och huvudmålet med den här nya versionen är att samla in pengar för att bidra till.

organisationer som tillhandahåller medicinsk behandling som svar på coronavirusepidemin. Denna nya version av låten finns här. 2002 gav Kent ut den första versionen av denna låt till allmänheten.

Skivan, som slutligen släpptes den 17 juni 2020 och fick namnet “Capture Me When I Fall”, försenades till den dagen. Bara en vecka har gått sedan albumet gjordes tillgängligt för köp,

men tio av albumets elva spår har redan tagit sig in på Spotifys topp 50 mest populära låtar i Sverige.

Hösten 2020 medverkade Leksell som en av artisterna i konsertprogrammet “Late Night Concert”, som visades på TV4. Som en del av föreställningen samarbetade han till en låt med den norska musikern Astrid STrots att han nyligen

y fyllde 23 år går han nu in i sjuan. Tidigare anställdes bland annat på Ica Maxi Torslanda, där han var lärarvikarie,

Victor Leksell Föräldrar

och Biopalatset i Göteborg. Han överväger ännu inte att lämna sina föräldrars hem. Han är dock inte som alla andra där ute.

Sedan januari har låten “Svag” av Victor Leksell toppat listorna i både Norge och Sverige. I Sverige har låten legat på topplaceringen sedan mars.

Hans debutalbum “Fnga mig nar meg faller” kommer ut den 17 juni och han tog hem sitt första Rock Bear-pris för “Årets genombrott” året innan.

Vi träffas utanför. Det är fysiskt omöjligt för Victor Leksell att vara i samma rum med mig utan att vara andfådd.

När du flyttar från din familj och dina vänner finns det en hel del detaljer som du behöver ta hand om. Det handlar bland annat om att laga mat

, tvätta, diska och städa. Victor Leksell gör ett djupt uttalande när han säger: “Jag var nog ganska bekväm tidigare.”

Dagens händelser hade tagit en positiv vändning för honom, och hans chefer Joel och Lisa väckte honom i morse. Vid köksbordet, där jag satt med datorn till fem på morgonen,

drack jag vin och samarbetade online med en låtskrivare som fanns i Stockholm. Sedan han började anstränga sig mer med sitt arbete har han haft svårare att ta hand om sig själv rent generellt. Han matar nu sin kropp, får lite vila och tränar.

Victor Leksell Föräldrar
Victor Leksell Föräldrar

Jag har ännu inte helt bearbetat allt som har hänt och som ett resultat kan jag ha lite svårt att diskutera det. Det är svårt att känna empati för det du säger. Och efter en tid blev det ganska överväldigande.

By sehzuka