Sun. Oct 2nd, 2022

Victor beer flickvän /\ En svensk komedietrio, I Just Want to Be Cool, består av bröderna Victor Beer och Emil Beer och deras kusin Joel Adolphson. Gruppens namn är en pjäs på akronymen IJWTBC, som står för namnet på gruppens skrivargrupp. Kända för sina humoristiska videor (skisser) som laddades upp på YouTube med början 2011, har Trion etablerat sig som ett varumärke i branschen.

Semi (2013), Konsten att f sin mom att grta (2014–2015), “En helt vanlig dag” (2019), och “Skolan” (2019) är alla originalwebbserier producerade av I Just Want to Be Cool for Swedish tv. Bandet har även producerat en tv-serie för TV4 med titeln Smstaden (2017).En podcast med titeln “Vad skulle du ha gjort?” kommer att släppas av gruppen 2020.

”. Det ursprungliga namnet ändrades till “Vad? med IJustWantToBeCool” för att titeln inte skulle vara för lång och för att varumärkesnamnet skulle kunna inkluderas. Medlemmar växte upp i Lindholmen, en stadsdel i Vallentuna, och hade en passion för att göra egna filmer från unga år. I podden ställer och svarar de på varandras frågor om vad de skulle ha gjort i olika scenarier.

Bandet bildades av bröderna Victor Beer (född 5 februari 1992) och Emil Beer, samt deras kusin Joel Adolphson. Icke desto mindre skulle det vara slutet av 2011 innan de började lägga upp sina videor på YouTube. Enligt en artikel i Sydsvenskan i juli 2013 studerade de alla tre då; Victor på KTH, Emil på mediagymnasium, och Joel på Campus i12 i Eksjö för digitala filmeffekter.

Fakta och bio om Victor beer flickvän

  • Victors födelsedag är den 5 februari, vilket kommer att göra honom 31 år gammal.
  • Han genomförde 10 000 dagar på 1 178 dagar.
  • Om 1605 dagar kommer han att ha fullbordat hälften av sitt minimistraff.
  • Det kommer att ta honom 3 432 dagar att slutföra sin jimny.
  • köpa något trevligare Skolan handlar om en rektor, lärare och vaktmästare.
  • Joel porträtterar både rollen som rektor och en ung pojke som heter Leopold.
  • Victor spelar både läraren och tionde mannen i Victor Haul.
  • Namnet kommer från en gammal serie som de sände på sin kanal där en karaktär vid namn Victor startade en ny modefluga genom att avslöja vad tittaren skulle ha köpt om de faktiskt hade gjort ett köp.
  • I kölvattnet av denna modefluga, kallades är i för ett drag.
  • Dessutom spelar Vanessa Andersson rollen som Annabelle, en av rullarna.


Jennifer Milo spelar både skolbibliotekarien och ex-frun till skolans rektor i trions YouTube-videor.Några av dessa låtar har nu släppts som digitala singlar på streamingtjänster som Spotify och iTunes.I Just WantTo Be Cool samarbetade med William Spetz, Clara Henry och Keyyo för attproduceradensvenskakomediserien Valfeber 2014. Serien består av åtta avsnitt, vardera på cirka 13 minuter.Komedigruppen “Jag vill helt enkelt vara hipp” fick lägga sitt förflutna bakom sig.För oss var det väldigt nära ett nervsammanbrott, som Victor Beer uttrycker det.


Sommaren 2012 förutspådde komedigruppen “I just want to be cool” att de skulle ha 5 000 YouTube-prenumeranter.Under det kommande året kommer kanalen att ha en halv miljon dedikerade följare, enligt Joel Adolphson, 22, Emil Beer, 19, och Victor Beer, 22. Om du “kramar ut en bit av den svenska befolkningen och placerar i princip alla 12 -åringar där,” kan man få en grov uppskattning av det här antalet, säger Joel.


Våra skisser förbättras med tiden, vi ställer högre och högre krav på våra egna idéer, och det beror självklart på att fler tittar på dem.Det var lite “vad spelar det för roll” först, men det är okej; det behöver inte vara perfekt.I denna mening har det blivit mer så nyligen.Victor Beer säger: “Vi funderar på många fler steg.”Premiären av Syskonen Beer och kusinen Adolphsons nya komediserie “Konsten att f sin mama att grt” sändes i SVT Flow förra veckan.Det är deras tredje säsong på kanalen, och de laddar fortfarande upp skisser till sin YouTube-kanal.


Trots att vi hållit på i tre år har vi inte kunnat ägna hela vår uppmärksamhet åt YouTube eftersom vi alltid har varit upptagna med nya SVT-projekt.Och det känns som att man har försökt ge upp sitt gamla liv – det som är fyllt med skola och fritidsaktiviteter – säger Joel, som det senaste året har pendlat mellan Eksjös fullsatta flickvännen och skolan.Samtidigt jobbade Emil heltid och pluggade på Beckmans Designgymnasium på kvällarna och Victor gick tredje året på Kungliga Tekniska Högskola.De bestämde sig för att lämna sina gamla liv bakom sig eftersom arbetet var så svårt.I vårt fall var det mycket nära en nervös kollaps.En gick i skolan, skrev långhand och underhöll sig med skissböcker.Victor säger: “Ingen höll koll på hur det kändes.

Victor beer flickvän

By sehzuka