Tue. Oct 4th, 2022

Tommy Nilsson Längd /\ Erik Tommy Nilsson är en välkänd artist från Sverige som också är kompositör och skådespelare.

Tommy Nilsson Längd
Tommy Nilsson Längd

Innan dess var han medlem i Easy Action, ett annat metalband, som han släppte ett album med, med titeln That makes One.

Efter ett tag gick bandet sina egna vägar, och Nilsson inledde en solokarriär. Han tävlade för Sverige i Eurovision Song Contest 1989, med balladen “En dag” (som översätts till “En dag”), för vilken han slutade på fjärde plats.

Dessutom har han haft många framgångar i Sverige, bland annat “Allt som jag känner” 1987 (en duett med Tone Norum), “Oppna din dorr” 1994, “Dina farger var bl” 1996 och “Amelia” i 2005.

Alla dessa sånger framfördes på svenska. 1988 hedrades han med en trofé för att vara den finaste manliga svenska musikern och 1994 förärades han en guldskiva för albumet En Kvinnas Man.

Tommy Nilsson ringer och säger att han inte hinner en timme innan vårt planerade möte. “Jag kan inte avslöja vad det är. Du behöver inte vänta länge för att få reda på det.”

Efter en kort stund avslöjades att Barbro “Lill-Babs” Svensson avlidit.

Tommy hade under en tid varit medveten om att det inte gick bra med hans före detta svärmor och hans barns mormor.

Beslutet togs av den närmaste familjen att hålla det för sig själva. Jag ville inte agera talesperson för hur Barbro mår eftersom jag inte ville.

Isak, 15, och Linn, 22, är barnen i hans förhållande med Malin Berghagen, som är Lill-dotter. Babs

Trots att allt har varit tragiskt börjar barnens sorg lätta lite nu när det värsta är över.

Utöver det har epidemin varit en svår period ekonomiskt för honom och hans make, musikalartisten Linda Olsson, som är 42 år. Han och Linda har också sagt att de har fått “vända på steken” under pandemin.

Ja, jag och min affärspartner Linda arbetar båda inom samma sektor av ekonomin. Han erkänner att det utan tvekan har varit en utmanande och oroande period, men han betonar samtidigt att många andra har haft det mycket värre.

Tommy Nilsson Längd

Istället har föregående år resulterat i mer tillgänglighet för familjen.

Sommaren är en tid då man går ut och spelar, men i sommar har vår unge Tim bott hos oss, och det har varit en otrolig upplevelse.

Tommy Nilsson har visat intresse för att knyta ihop säcken med sin mångåriga flickvän Linda tidigare, men ceremonin har ännu inte ägt rum.

– Förberedelserna inför bröllopet är nu igång; Jag tror faktiskt att de har varit på gång under de senaste fyra åren. Det är viktigt att hitta en tid som fungerar för oss båda.

Det finns tillfällen då det verkar som om “visst fan, vi skulle gifta oss.” Så det finns inget som någon av oss absolut behöver veta.

Det är en fysisk representation av vår kärlek till varandra, men eftersom vi gör det dagligen är det egentligen bara ett papper. Det är dock uppenbart att vi kommer att ägna oss åt detta beteende vid enstaka tillfällen.

Nilsson arbetade som sångare för rockbandet Horizont när han kontaktades med möjligheten att skriva på ett skivkontrakt i Frankrike.

Nilsson blev kontaktad av den franske skivproducenten Yves Accary, som då var på besök i Sverige för att träffa sin flickvän.

Nilssons första album, som innehöll en kombination av discorock och ballader, mottogs mycket väl i Frankrike.

Nilsson flyttade tillbaka till Sverige 1982, och några år senare blev han medlem i hårdrocksbandet Easy Action och efterträdde Zinny Zan som gruppens sångare.

Ungefär samtidigt deltog Nilsson i det svenska projektet Swedish Metal Aid som en av flera hårdrocksvokalister på låten “Give A Helpin’ Hand”, som skrevs av Joey Tempest. Låten framfördes av Swedish Metal Aid (Europe).

På liknande sätt kunde Tommy bekanta sig med musikern Linda Olsson, som nu är 39 år. De stötte på varandra för första gången vid en tidpunkt.

i Tommys liv då han hade det svårt, både känslomässigt och professionellt, till följd av separationen från Malin Berghagen och hans överdrivna alkoholbruk.

I själva verket bar den en doft av solens hetta. När jag började närma mig 50 år hade jag följande tanke: “Om du ska träffa någon överhuvudtaget kan du lika gärna nå någon i din ålder,

som har två barn och är skild.” Efter det vill jag bara leva resten av mitt liv utan att vara ansvarig för någon annans barn.

Tommy Nilsson Längd
Tommy Nilsson Längd

En annan av Tommys avkommor är en honunge, och hon är bara ett år yngre än Lindas yngre syster. ntrycket jag fick var att man inte kan se längre ner än så.

By sehzuka