Tue. Oct 4th, 2022

Tommy Nilsson Barn /\ Tommy Nilsson, som är 62 år, har återföds som förälder.En ny bebis har precis tagits till världen, vilket framgår av en sambos tillkännagivande på Instagram.

Tommy Nilsson Barn
Tommy Nilsson Barn

I en av sina kommentarer säger hon: “Hon är väldigt underbar.”

I mars meddelades att musikern Tommy Nilsson, som är 62 år, och hans flickvän,

som också är musikalartist och är 42 år, skulle få sitt andra barn tillsammans, och att han skulle bli pappa för sjätte gången som ett resultat. Linda Olsson är också konstnär.

Linda Olsson delade glädjen över sitt förestående moderskap med Aftonbladet efter att ha lagt ut en bild på sin expanderande mage på Instagram.

Hon sa i ett sms: “Vi är oerhört glada och det här är en fantastisk present i denna ovanliga tid.” “Vi är verkligen glada och det här är en fantastisk gåva i denna märkliga tid.”

Storken har nu anlänt till sitt mål. En liten flicka var precis registrerad hemma hos Skatteverket och en följare skriver även till Linda Olsson i ett inlägg på Instagram “Jag vill gratulera din bedårande lilla dotter.

Vad härligt verkligen! “Vilket möts av svaret, “Tack så mycket! Hon är ganska snygg”.

Hon delade också en ny bild av sin expanderande mage på Instagram, där hon gratulerade sin partner i samband med hennes födelsedag.

“På denna speciella dag vill jag framföra mina hjärtliga gratulationer, min kärt älskade kille! Jag älskar dig mer än något annat i världen och jag kunde inte vara lyckligare med hur vår familj har blivit”

, sade hon, och medan hon var på det, avslöjade hon information om den förväntade ankomsten av barnet.

“Den 2 april. Så det är snart”, sa Linda Olsson i ett uttalande hon gjorde då.

Tommy Nilsson är nu pappa till sitt sjätte barn. Angelica Edlund var produkten av hans förhållande med sin ex-flickvän Susanne när han var tonåring.

Tillsammans uppfostrade de barnet. Han är far till Kalle Nilsson, som föddes till honom och Catherine Haag.

Idag firar musikern och kompositören Tommy Nilsson 62 år på vår planet. På Instagram gratulerar hans flickvän Linda Olsson, 42, och passar på att avslöja att paret väntar sitt andra barn tillsammans.

Tommy Nilsson Barn

Det här blir Nilssons sjätte unge totalt. Hon kan ses exponera sin gravida mage på ett av fotografierna.

” Må Herren välsigna dig och behålla dig på denna speciella dag, min älskade kille! Vi älskar dig mer än vi någonsin kunnat föreställa oss och är överlyckliga över hur långt vi har kommit som familj “Instagram är där hon publicerar sina skrifter .

Hon ger Aftonbladet en bekräftelse på att spädbarnet är nöjd.

Paret är redan stolta föräldrar till en liten pojke. Det finns redan fyra av Tommy Nilssons avkommor i världen.

Enligt Aftonbladet väntar Tommy Nilssons barnbarn Robin Jonsson sitt andra barn, som väntas komma senare i år.

Detta kommer att ge Nilsson dubbel glädje eftersom han blir pappa och farfarsfar samma år. Aftonbladet uppger också att barnet kommer senare i år.

Tommy Nilsson, som är 58 år och deltar i TV4:s vårkampanj “Stjärnornas stjarna” för tillfället, har en mångsidig familj som omfattar barn och barnbarn i olika åldrar.

Barbro “Lill-Babs” Svensson, som varit hans före detta svärmor, gick bort för inte så länge sedan.

De fick inte bädda hennes säng medan hon var patient på vårdinrättningen. I början skötte hon allt på egen hand.

Tommy är pappa till totalt fem barn, alla var far till separata kvinnor.

Dessa barn är inte de enda han är ansvarig för. Tommy var 19 år när hans dåvarande flickvän Susanne blev gravid med deras barn.

Tillsammans fostrade paret sin dotter Angelica, som nu är 39 år gammal.

Tommy har diskuterat sina känslor inför att bli förälder i tidig ålder i en intervju med Expressen. Intervjun har gjorts av Expressen.

Det var ingen trevlig upplevelse. När jag först skaffade Angelica var jag ganska ung, väldigt hänsynslös och hade redan börjat med ett yrke.

Min gissning är att vi aldrig kommer att nå en konsensus. Han sa då att våra hem inte ligger på samma breddgrad.

Linn Berghagen Nilsson hade tidigare gett en intervju till Expressen där hon diskuterade hur det är att ha två kända personer för föräldrar.

Folk har förväntat sig att jag ska vara i allmänhetens rampljus också med tanke på att de redan är där.

Tommy Nilsson Barn
Tommy Nilsson Barn

Hon hävdar att hon inte riktigt känt effekterna av sin pappas ryktbarhet lika mycket som andras förväntningar på att hon ska kunna sjunga på grund av sin pappas karriär.

By sehzuka