Mon. Aug 15th, 2022

Tobias Karlsson Sjuk /\ Tobias Karlsson Sjuk: – Inför en sådan förlust kom jag till slutsatsen att det var omöjligt för någon annan att vara kvar, och jag uttryckte mina känslor i denna fråga till…

Tobias Karlsson Sjuk
Tobias Karlsson Sjuk

Det fanns vackra människor i mitt liv som besökte mig med påsar med mat som jag bara inte kunde förmå mig att konsumera.

När jag ringde sjukvården och två läkare i rymddräkter anlände till mitt hus, var det första de frågade mig varför jag inte hade sällskap av någon annan.

Det var jag som sa att ingen skulle riskera att vara här inför en sådan sorg. Dessutom har ingen av mina nära kamrater en rymddräkt ( skrattar ).

Efter att ha fått försäkran från läkaren att det är OK att stanna kvar i lägenheten utan att riskera infektion,

min stora kusin Mia övervann sin rädsla för corona och hjälpte mig med att laga mat och städa lägenheten. Hon är så snäll.

  • Jag är okej. Jag kan inte börja uttrycka hur tacksam jag är för att jag fick tillbaka mitt liv. En av fördelarna med att vara sjuk är att det ger en intryck av att de har förmågan att återuppta sina normala aktiviteter.

Saker som du aldrig trodde att du skulle kunna åstadkomma igen även om du försökte. Som att träna, träna på gymmet och umgås med andra människor.

Efter några veckors ledighet för kröningen av kungaparet av Spanien kom fredagskvällens underhållningsprogram “Let’s dance” på TV4 tillbaka i fredags.

Aftonbladet har tidigare rapporterat att den framhävda dansaren Tobias Karlsson,

som också är betydande i “Hela kändis-Sverige bakar”, är inte med i år. Han nämns dock i “Hela kändis-Sverige bakar”.

Med domen i hand var det kanske tur då Tobias Karlsson tidigare i veckan postade på Instagram att han lidit av en fruktansvärd sjukdom.

“Efter att ha varit i “coronahelvetet” i 16 dagar har jag varit fullt fungerande igen den senaste veckan.

När jag hade hög feber i 10 dagar i sträck kände jag mig tvungen att ringa 112 för att kolla om jag skulle klara prövningen levande. Under den tiden var det en extremt skrämmande tid för mig.

Efter det rapporterade jag till sjuksköterskan och deltog i en liknande undersökning som varade i tjugo minuter.

Och när resultatet äntligen visades för henne sa hon: “Åh, det här verkar inte alls bra.” Hon ansträngde sig mycket där, men hon såg aldrig någon form av förbättring i sin situation.

Dessutom har detta test en säkerhetsgrad på 99 procent. Det fanns tillfällen då jag kände som om hela världen hade stannat.

Tobias Karlsson Sjuk

Inte på något sätt; tvärtom, förhållandena försämrades stadigt med tiden.

Å andra sidan, den tredje dagen av sjukdomen, hade min feber klättrat till mellan 39 och 40 grader, och den höll sig på den nivån under de följande 10 dagarna. Under den här tiden var jag sjuk.

Har du någonsin fångat något och genast tänkt för dig själv, “Fan, nu har jag fått Corona!” strax efter att du fångade den?

Absolut inte, faktiskt absolut inte alls. Trots att alla nämnde att koronan sitter fast i luftstrupen,

Jag personligen hade inga problem med det vid någon tidpunkt under hela proceduren.

Om jag är riktigt ärlig mot dig har jag ingen aning om om jag var hög på kokain när jag gjorde det valet.

Jag kan inte säga säkert. Det finns en möjlighet, trots att det är mycket osannolikt med tanke på datumet, att det bara var ett fall av säsongsinfluensa.

Även om jag var omgiven av snälla människor som gav mig påsar med mat när de kom för att träffa mig,

Jag kunde inte förmå mig att konsumera något av det. De tog i alla fall till mig den. När jag kontaktade akutsjukhuset och två läkare i rymddräkter rusade till mitt hem,

det första de frågade mig var varför jag var ensam när de kom. De var oroliga för att jag skulle ha blivit allvarligare skadad om jag hade varit tillsammans med en annan person.

Det var min uppfattning att ingen borde välja att stanna här inför sådan sorg, och det var jag som uttryckte den ståndpunkten.

Bortsett från det har ingen av mina nära vänner sina egna personliga rymddräkter (skratt).

Efter att ha fått försäkran från läkarna att det var säkert att stanna kvar i lägenheten utan att riskera att drabbas av sjukdomen,

Tobias Karlsson Sjuk
Tobias Karlsson Sjuk

min gammelfaster Mia kunde övervinna sin fobi för corona. Efter det hjälpte hon mig i köket och med att städa lägenheten. Hon bidrar med mycket på ett positivt sätt.

By sehzuka