Mon. Oct 3rd, 2022
Tilde De Paula Sjuk
Tilde De Paula Sjuk

Tilde De Paula Sjuk /\ Sedan jag såg Tilde de Paula Eby i TV4:s Efter fem har det gått några dagar.Många tittare har kommit på varför hon inte har kunnat hänga med i loppet.’Kraschlandat’, skriver Tilde på Instagram i ett nytt inlägg.


Det är få personer vi hellre ser i TV4:s Efter fem än Tilde de Paula Eby, 49. Tillsammans med Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Maximilian Artell och Axel Pileby leder de oss genom en rad rum fyllda med nya saker att se ut. på och lära sig om.

Även om showens huvudhoncho Tilde de Paula Eby inte har talat på ett tag, och andra har spekulerat i varför. Den här gången får programmeraren förklara var allt står i förhållande till det långsiktiga målet.

I Tildes fall hade hon en lång och lysande karriär på TV4. Nyhetsmorgon, Let’s dance, Tildes talkshow och Efter fem är några av de program hon har sett nyligen.

Efter att de fem första gjort stor succé bland spelarna, något Tilde avslöjade i en intervju med Aftonbladet.

– Kanske är det så att vi kan komma ifrån oss själva och fokusera på det vi tycker är intressant. Så länge arbetsmiljön är så flexibel som den är behöver vi inte dra åt bältet ytterligare. Vi lämnar nyhetsflödet som det är, säger tv-profilen och fortsätter:

– Jag är glad och förtjust över att folk gillar showen, men jag är också sugen på att fortsätta. – Det behövs kraft och energi för att hänga med i tiden och även öka i nästa omgång. Men det här är inget jag är villig att ge upp. Det var i alla fall ett tag sedan vi såg Tilde på tv.

Ett antal krönikörer har tagit sig till internet för att ställa frågor om Efter fems sociala mediekanaler och odaterade där hon oundvikligen bestämmer sig. Som tack för en bra show undrade jag vem Tilde var”, utbrister en tv-värd.

“Wow, du är fantastisk!! Vad heter Tilde? “Du måste ha missat något”, säger en annan röst.Var är du, Tilde?” frågar en darrande röst.Tilde de Paula Ebys svar förklarar varför hon inte förekom i texten. Efter totalt tio omgångar,

Tilde vill veta var det är nu mer än någonsin. Hon förklarar på Instagram att TV4:s profiler ursprungligen var inrättade för ledarskap men slutade med att bli en flopp.

Den här terminen kommer att bli galen för mig eftersom jag har planerat den så noggrant.” Blev du träffad av blixten, fångad av stormen eller blev du träffad av två? Frisk? Är det här en mindre fråga?

Terminsstart. Träning ? Inställda cuper är den rekommenderade metoden. Hemskola? Avvärja inkräktarna. Håll ut. Ställ om här. Tilde de Paula Eby skrev i artikeln, “Jag tror dock på 2022!”

Följarna i kommentarerna gör nu narr av henne.”Jag hoppas att du snart mår bättre, rädda dig efter fem”, skriver en främling.”Jag har saknat dig, men nu ska jag skrika på dig”, säger en tredje.

Tilde de Paula Eby, 49, har medverkat i TV4 i mer än två decennier, senast i programmen Humorkväll, Nyhetsmorgon och sin egen talkshow.

Efter de första fem som hon startade från grunden har hon en egen “tv-bebis”.Men nu finns det ett problem – avbryt showen!

Tilde jobbade på Nyhetsmorgon sexåret innan hon bestämde sig för att kliva upp och leda det mindre programmet. I slutet av fem.Detta trots att showens starttid 17.00 allmänt erkänts som väldigt sent.

Jobbet i uppförsbacken är det som intresserar mig. När jag behöver klippa mig har hon sagt åt mig att gå till Expressen innan.

– Men jag visste att jag måste ha minst två personer till i mitt lag om vi skulle ha en chans att sätta upp det här.

Tilde De Paula Sjuk
Tilde De Paula Sjuk

Siffrorna talar sitt eget språk tre år efter premiäravsnittet.

Jag skrev koden för att guida Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Maximilian Artell, Axel Pileby och Tilde genom aktuella händelser.

Tilde, å andra sidan, har umgåtts med sin berättare. Tidpunkten är oklart varför. Tilde är tillbaka med ytterligare ett avsnitt av sin egen chattshow, som sänds live klockan 21.30 på söndagar på TV4.

Att Tilde i Efter fem låter lite mindre intensivt är ingen stor grej, för hon har en helt annan plan att följa! Det skrev Vilket Hänt.

I en ideal värld skulle Tilde ha perfekta synapser i båda programmen, men i den verkliga världen får man stå ut med mycket nonsens.

Tildes nya säsong har gästats av sådana som Benjamin Ingrosso, Oscar Zia, Carina Berg, Carolina Gynning och Eva Dahlgren.

Det är många stora namn som tappas, så förvänta dig en sommarhit snart.

“Modell” Anatilde Jane de Paula Daz föddes i Chile 1972. Hans farfar var en brasiliansk politiker som förvisades från sitt hemland efter att ha funnits skyldig till mord. Tildes mamma och de två bröder han träffade på Kuba i Chile var besvikna på honom.

Efter militärkuppen 1973 kunde familjen lämna landet tack vare hjälp av ambassadör Harald Edelstam och Svenska ambassaden. En begåvad dansare, Andes De Paula, är äldre bror till avlidna Paula De Paula.

Innan De Paula påbörjade en karriär som tv-värd och programledare tog De Paula en examen i journalistik vid Södra Vätterbygdens Folkhögskolan.

Sedan 2005 har de Paula varit finalist till Stockholm, Sverige, Polar Music Prize. I september 2006 samarbetade hon med Lasse Bengtsson om presentationer för Nyhetsmorgon valflyget special.

2008 presenterade Paula “Sprlöst”, där hon hjälpte människor att hitta sedan länge förlorade vänner och familjemedlemmar.

2009 uppträdde hon på musikfestivalen Kändisdjungeln i Stockholm med David Hellenius. 2012 hade Paula Ankra Nyhetsmorgon

Sveriges populäraste morgonprogram, premiär i TV4. Sedan 2012 har hon även tjänstgjort som domare i tv-tävlingarna Swedish Bake Off, Swedish Bake Off Junior och Celebrity Swedish Bake Off.

Galan Tillsammans kamp mot cancer, som hon vann 2014, är ett av hennes många projekt.

De Paula var stjärnan i TV4:s semestererbjudanden 2013, som sändes den 25 december. Hon fungerade också som ringmaster för 2017 års upplaga av Let’s Dance, som hölls i New York City.

Tilde” är namnet på en TV4-talkshow jag kommer att delta i under de närmaste veckorna. Jag har haft några frågor om huruvida jag vill producera en show i mitt eget namn de senaste 25 åren eller inte Men flera av dessa förslag har ännu inte implementerats.

Jag har inte gett mig själv fördelen av tvivel på länge. Jag är i alla fall inte säker på vad som fick mig att börja nu. Det är möjligt att anagrammet

“fyller-snart-50-kris” är en avsiktlig ordlek. För att jag ska vara lycklig tror jag att det är dags att säga nej till ytterligare några orimliga förväntningar.

Det tar längre tid än jag förväntat mig att sitta och prata med folk i “Efter fem”, för det nya i scenariot gör sessionen kortare

Tilde De Paula Sjuk
Tilde De Paula Sjuk

By sehzuka