Mon. Oct 3rd, 2022

Thomas Stenström Barn /\ Karl Thomas Stenström, född i Uddevalla, är en låtskrivare och musiker som kommer från verige.

Thomas Stenström Barn
Thomas Stenström Barn

Under inspelningen av “Så mycket bättre” har det blivit många “middagar och vin”, precis som Thomas Stenström hade räknat med att det skulle bli.

Å andra sidan blev han häpen över mötet på ett sätt som han inte hade räknat med.

Jag hade alltid trott att det är något som man skulle uttala när en kamera pekade i deras riktning. Det säger han när han bor på gästhemmet Gr gsen på Gotland. “Men jag förstår verkligen, det är en cool grej vi är delaktiga i”, säger han.

Jag njuter av hur overkligt allt verkar här ute eftersom det gör miljön mer intressant. Han tror att han inte är ett fan av de vardagliga aspekterna av vardagen.

– Jag gick inte in i det med några förutfattade meningar eller bilder av hur det skulle utspela sig. Men trots det måste jag erkänna att det har varit en fantastisk upplevelse.

Det finns några extremt otäcka människor här som har ägnat tid åt samma saker som jag har bidragit med.

Även om chattarna har tagit honom i riktningar som han inte hade räknat med, har öppnandet inte varit svårt för Thomas Stenström, som nådde mainstream-framgångar med singeln “Hit me hard in the face.”

Vi har diskuterat flera ämnen som jag var helt oförberedd på att höra om.

Det har alltid varit en personlig fråga för mig, och det liknar inte någon annan omständighet. Det är dock alltid utmanande att prata om privata angelägenheter. Nu har du dock en kamera fäst i ansiktet, så saker är annorlunda.

Thomas Stenström är för närvarande i ett engagerat förhållande med en person som han kan referera till som mer än bara en flickvän. De har knutit ihop säcken!

I sina sociala medieprofiler går Rebecca under namnet Stenström, medan folkbokföringen anger hennes efternamn som Hedén. Rebecca använder Stenström som förnamn.

Thomas har tidigare varit tillbakadragen när det gäller detaljerna i hans förhållande till sin partner.

– Det är min flickvän, jag vet att det inte är ett fan också, har Thomas tidigare sagt när Martin Bjork ifrågasatte om Thomas vet om han

“skulle råka ligga med ett fan” i en intervju. Martin Björk frågade Thomas om han vet om han “skulle råka ligga med en fläkt”.

Thomas Stenström Barn
Thomas Stenström Barn

2014 var han ansvarig för publiceringen av succésingeln “Hit Me Hard in the Face”. För närvarande fungerar han och Melissa Horn som värdduon för den pågående säsongen av “Så mycket bättre”.

Efter den kritiska och kommersiella framgången med Hit Me Hard in the Face har Thomas Stenström fortsatt att skapa ny musik.

Nu kommer vi att höra andra fantastiska artister tolka hans låtar, och vi kommer också att höra honom tolka andra stora artisters låtar.

Thomas Stenström är för närvarande gift med Rebecca Hedén, som han bor tyst med, och de har varit tillsammans länge. Söder om Stockholm skrivs makarnas namn sammanslagna.

Thomas och Rebecca har varit tillsammans i ett bra antal år, även om han inte ofta diskuterar deras förhållande. Trots detta är det tydligt att de är kära.

Vi är vana vid att höra de svenska artisterna öppna upp om sitt liv i Så mycket bättre, så det ska bli intressant att se vad han väljer att diskutera i sitt bidrag till albumet.

Under den fängslande dokumentärfilmen om barnsjuka som visades på Svenska Hjältegalan uppträdde musikern Thomas Stenström.

Sedan började flera personer i folkmassan torka bort tårarna från deras ögon.

Enligt Thomas behöver fler osjungna hjältar i vårt samhälle vår respekt och uppmärksamhet.

På Svenska hjältargalan, efter att en presentation hölls om organisationen AjaBajaCancer, Årets medmänniskor, intog artisten Thomas Stenström scenen.

När han sjöng låten “Ser du månen där du är i natt?” blev det direkt uppenbart att ett antal personer i folkmassan på Cirkus i Stockholm blev rörda.

Att vara i sällskap med sådana hjältar är en underbar upplevelse. Enligt Thomas Stenström behöver fler osjungna hjältar i vårt samhälle vår uppmärksamhet och tacksamhet.

Under flera år har Thomas Stenström etablerat sig som en pålitlig närvaro i den svenska popbranschen. Han etablerade sig som en enastående karaktär i musikens värld med släppet av sina två första album,

med titeln Nt Annat och Nn Annanstans, samt hans efterföljande album, med titeln Fulkultur och Nt Annat. Do Not Touch My Friend är hans tredje album, och i det gör han sin triumferande comeback till scenen.

Thomas Stenström Barn

Jag har alltid velat skriva om min barndom men har inte kunnat göra det på grund av att jag var ett barn till skilda föräldrar som spottade, vilket är något jag har gjort tidigare.

Jag har funderat en del på vart jag ska ta vägen och vad det finns för anställningsmöjligheter i Uddevalla och som ett resultat av det har jag börjat fundera på dessa saker.

Det här är något jag aldrig har gjort förut, och det är verkligen meningsfullt för mig vid denna punkt

nt i mitt liv.

Thomas förknippas med låten “Sl mig hrt I ansikten”, som gavs ut 2014 och snabbt blev en stor succé när den släpptes.

I modern tid råder stor konkurrens på nattklubbar och barer, förutom musikfestivaler och butiker över hela landet. Just nu har Lten fått mer än 50 miljoner streams på Spotify.

När det i våras meddelades att Uddevallakonstnären skulle medverka började han spå om hur veckan skulle se ut.

Du borde testa att dricka vin och äta kvällsmat, för jag är fantastisk på att göra båda dessa saker. Han nämnde det då i radioprogrammet “Gry Forssell med vänner” att han hade gjort aktiviteten i några timmar.

Han vidhåller att skildringen fortfarande stämmer till viss del, men han erkänner att veckan har mer betydelse än så.

Det har hittills mest bestått av att tugga måltider och sippa vin. Men du deltar också i konversation över måltider. Många olika föremål har tjänat funktionen som golv genom åren.

Det här är inget tv-program i våra ögon. Vi är mitt uppe i några extremt saftiga tider. Det är ett så jäkla privilegium att få sitta två meter från Cherrie när hon sjunger.

Till skillnad från Thomas har Rebecca tagit beslutet att hålla sitt sociala medieliv privat, åtminstone när det kommer till fotodelningsappen Instagram.

Där går hon under namnet beccastenström, och när den här artikeln skrevs har hon lite mer än 200 följare. Endast de i hennes inre krets får se innehållet som hon lägger upp på den sociala sidan.

Stenström växte upp i Uddevalla. Hans första studioalbum, med titeln Something Else, Somewhere Else, publicerades 2012, och året därpå blev singeln “The Same” ganska populär.

Två år senare började det ta fart på riktigt; 2014 släpptes albumet Fulkultur, och låten Hit me hard in the face genomborrade alla lager, och idag har den cirka 56 miljoner spelningar på Spotify.

På både P3 Guldgalan och Grammisgalan var låten uppe i övervägande för att vinna priset för årets bästa låt. Vid evenemanget jag beskrev tidigare gav Stenström också ett liveframträdande av låten ackompanjerat av ett fullt band.

Efter att ha sänts i Sveriges Radio P4 uppmärksammades låten kritikernämnden. Personen som lämnade in klagomålet menade att låten.

Thomas Stenström Barn
Thomas Stenström Barn

gjorde narr av offer som hade blivit misshandlade, och de uppgav att “[…] det inte finns någon anledning att driva på för större våld i en landsomfattande radiokanal.”

By sehzuka