Sun. Oct 2nd, 2022

Terry evans sjuk /\ För att samla in pengar till Childhood Cancer Foundation skänker Terry Evans användningen av sin kursgård till allmänheten. Foto: Ida Lindkvist.

Terry evans sjuk
Terry evans sjuk

Segern mot cancer som Terry Evans uppnådde öppnar vägen för kampen mot sjukdomen att fortsätta.

Terry Evans kommer att ha öppet hus lördagen den 30 augusti på sin kursgård, Gamla Byskolan, som ligger i Fanthyttan. Dagens schema innehåller roliga saker som alla i familjen kan delta i.

Dagen kommer att vara fullspäckad med en mängd olika aktiviteter, allt från fiskedammar och häst- och vagnsturer till loppmarknader, musikunderhållning och berättande om berättelser. Allt kommer att gå till att stödja Barncancerfonden.

Det brittiska mediet Terry Evans är välkänt i Sverige bland annat för tv-programmen “Perception of murder” och “The unknown”.

Förutom att undervisa i workshops och lektioner i ämnet, producerar han också en dagbok riktad till dem som är intresserade av andliga frågor.

Terry har ägt Gamla Byskolan de senaste nio åren, efter att ha köpt den på inrådan av en gemensam bekant.

Den fantastiska strukturen och den hisnande trädgården, som tidigare var en tennisbana, är båda resultatet av en stor ansträngning och arbete som lagts ner i deras skapelse.

Han har fått chansen att designa och bygga precis vad han tänkt sig, och han rapporterar att han har fått hjälp med både den lokala regeringen och sina grannar.

Det är många som är intresserade av att se hur skolan ser ut nu, inklusive några individer som en gång var elever där. Som ett resultat blir det en rundtur i den historiska byggnaden som kommer att ske under öppet hus.

Terry själv fick diagnosen cancer och han tillbringade större delen av tre ansträngande år med att kämpa mot denna fruktansvärda sjukdom på ett sjukhus.

Utöver detta såg han ett litet barn som var oerhört viktigt för honom ge efter för samma sjukdom när han bara var sex år gammal.

Framför allt observerade han pojkens familj, deras rädsla och sorg och den press som de utsätts för till följd av situationen.

Terry kom till slutsatsen att de familjer som hade drabbats av något så avskyvärt och hemskt behöver hjälp och stöd.

Terry evans sjuk

Utöver detta har han förlorat många familjemedlemmar i cancer, och han kommer ofta i kontakt med andra på jobbet som har sjukdomen. Idén till detta evenemang kom helt från Terrys hjärta.

Terry var en fastighetsinvesterare och köpte huset bredvid så fort det var ute till försäljning. Han tillbringade sin barndom i London men har alltid haft lusten att åka ut på landsbygden.

Han hävdar att andarna sa till honom att hemmet skulle bli mitt, och han tvivlade inte på att så skulle vara fallet.

Även efter att han hade träffat Astrid, var andevärlden enträget på att få sin röst hörd. Terrys psykiska vän Lena Ranehag sa att han kommer att få ett romantiskt möte med en dam en dag.

Budskapet var att du skulle få uppleva kärleken igen, och den här gången skulle det vända ditt liv helt upp och ner.

Det tog honom tre år att äntligen träffa Astrid, och när han gjorde det var han orolig för att göra det.

Terry erkänner att det ibland kan vara utmanande att dela ett hem med ett medium som finns i både den fysiska och andliga världen. “Jag hade gått igenom skilsmässor och separationer tidigare”, säger hon.

Året som hans mamma fyllde sjutton var året då Hans föddes. Under dessa fem år var hans far fysiskt där, men han hade aldrig en känslomässig kontakt med honom.

Första gången han gick för att bo på ett barnhem var när han bara var tre år gammal. Det var där hans föräldrar lämnade honom, och vid den tiden gick han inte så bra i skolan och sågs som psykiskt störd på grund av det.

Svaret var att placera barnen i ett hem med stränga regler. Det drevs av nunnor som var anställda av den anglikanska kyrkan, som ägde fastigheten och låg på Isle of Wight.

Eftersom han hade problem med att kontrollera sin blåskontroll under hela natten, var han tvungen att väckas två gånger.

Som det står i hans bok. Varför dök media upp senare, och varför tog de med hans historia?

Jorden har befriats från det fasta grepp som frosten hade på den, och vinterns sista tecken börjar smälta bort.

Jag har suttit bakom ratten i över tre timmar, och trots att jag har ställt mig denna fråga hundra gånger redan, fortsätter jag att undra om jag tar rätt väg.

Mitt sista stopp, Fanthyttan, är ett samhälle som är så litet att det inte ens finns med på några kartor.Terry Evans?

När jag frågar en av de 120 invånarna om han bor på den gamla skolan som ligger bakom här säger de att svaret är ja.

Terry evans sjuk
Terry evans sjuk

När jag kommer in på uppfarten hänger diset över ängarna som slöjor, och stillheten på landsbygden verkar som en välbehövlig paus för en pappa

By sehzuka