Sun. Oct 2nd, 2022

Stor Rappare Familj /\ Ulises Infante Azocar, mer känd under sitt artistnamn Stor, är en svensk rappare som använder det namnet professionellt.

Stor Rappare Familj
Stor Rappare Familj

Azocar och hans mamma och hans bröder tillbringade alla sin barndom i Huddinge i Stockholm. Hans föräldrar är födda i Chile, men de emigrerade till Sverige 1976.

Hans far, Sergio Infante, är en känd poet i Chile, och hans farfarsfar, Rubén Azocar, var också poet. AYLA är en hiphopgrupp som består av Azocar,

Carlito, Mohammed Ali och dess producent Mack Beats. Azocar är medlem i AYLA. Carlito och Mohammed Ali är också medlemmar.

Musikvideon till låten “Blackheads” laddades upp på YouTube för offentlig konsumtion den 19 maj 2016.

Filmen hänvisar till omkastningen av historiska slavroller genom att låta vita artister, nämligen Helena af Sandeberg och Jonas Malmsjo,

porträttera rollerna av tjänare till icke-vita karaktärer, som Linda Pira, Cherrie, Fanny Jernström, Ali Sabriye och Teddy Vidal, bland andra.

Låten “Vagen hem”, som var en duett med Seinabo Sey, publicerades av honom den 18 november 2016.

Den 23 januari 2017 laddade Azocar upp en bild till sitt Instagramkonto med orden “The End”, och texten som åtföljde bilden visade att han hade tagit beslutet att sluta göra musik.

Inom en kort tid efter det togs Instagramkontot bort, vilket sågs som en officiell indikation på att Stor hade valt att sluta med musikyrket.

Sedan dess har han förtydligat att bilden han la upp på Instagram var produkten av att han var “trött, bakis, irriterad och det hände en massa saker i livet”, och att det inte nödvändigtvis var tänkt att förmedla ett officiellt budskap.

Hans tredje album, med titeln “Under the bridges”, publicerades den 9 juni 2017, och Azocar anser att en betydande mängd inspiration till skivan.

kom från hans band med Stockholm samt poesin av den chilenske artisten Pablo Neruda. Det här albumet är det första av hans album som skapats enbart av en producent

, och det producerades av hans mångårige kompis Charlie Bernardo. Dessutom är detta album det första av hans album som släpps.

Publiken var överväldigad av rapparen Stors framträdande under turnélanseringen.

Efter knappt 20 minuter lämnade han scenen mitt under föreställningen och störde konserten.

En missnöjd supporter sa till Nojesbladet att artisten genom att agera på det sättet “spottar på sin publik”.

På fredagskvällen hade rapparen Stor, som egentligen heter Ulises Infante Azocar, premiär för sin turné på Vaster’s. Stor är också känd som Stor.

Publiken hade mycket höga förhoppningar på artisten som framför “Så mycket bättre”, som enligt uppgifterna går upp på scenen en halvtimme för sent, för att efter bara en liten stund bekräfta publiken och sedan går av scenen kl. själv utan någon annan där.

Stor Rappare Familj
Stor Rappare Familj

På grund av att han uppträtt i knappt mer än tjugo minuter totalt kan det inte ens betraktas som en konsert under några omständigheter. Ett missnöjt fan sa till Nojesbladet att ingen förstod vad som pågick och fansen fortsatte med att säga:

Genom att göra det är han väldigt respektlös mot sin publik. Stor kommer inte ens ut för att tacka någon eller förklara sig, trots att publiken skriker, applåderar och vädjar till honom.

Det är dags för artisterna i “Så mycket bättre”, som går i TV4 varje lördag, att hylla en svensk ikon, nämligen Monica Zetterlund, i avsnittet som sänds på lördag.

Kerstin Bagge, som är Zetterlunds nära vän, är med under hela avsnittet och medverkar i “Så mycket bättre” artisternas versioner av Monica Zetterlunds ikoniska låtar.

Föreställningen avslutas av rapparen Ulises “Big” Infante Azocar, som sedan fortsätter att överraska alla genom att ta fram en mystisk gästartist.

Sångaren Seinabo Sey gör ett framträdande i “So much better” ladan och gör en duett med “Big”, som rappar, på låten “Green tiny apples”.

Det är första gången som Stor skapar ett helt album med en och samma producent; skivan skapades genom ett nära samarbete med producenten och livslånga vännen Charlie Bernardo.

Han är väldigt hård. Om han är ansvarig för alla beats på albumet, som alla är ganska störande,

då ska det bli spännande för mig att visa omfattningen av mina förmågor som rappare. Vi har varit som ett band tillsammans ända sedan det började med bara oss två.

Stor Rappare Familj

Stor uppvisar betydande tillväxt inte bara ljudmässigt utan också lyriskt. Det finns några låtar på “Under the Bridges” som rankas som några av hans mest intima och uppriktiga verk hittills.

Jag är inte samma rappare som jag var när jag var yngre med kanske fem år. När jag arbetade på “Rome & Kush” var det viktigt för mig att spela “killen”.

Men så började jag fundera på hur musik och samhälle ser ut, och rappare tyckte mig vara väldigt lik frasen “Jag är störst.” Det finns mycket yta och väldigt lite genuin passion hos deras son

gs. Det är som en filtrerad bild på sociala medier, och jag tycker att den är så jävla tråkig att den går mig på nerverna.

Nej, jag visste att jag förr eller senare skulle behöva göra det för när man blir äldre tvingas man mogna.

Om du inte ändrar din stil kommer du att låta som en gammal tonåring som sitter och rappar om samma saker som 18-åringar gör, och vem fan vill lyssna på de.

Jag vill visa hur du kan utvecklas även när du når medelåldern och är trött på att göra sådana saker

Redline har under sin existens fortsatt att fungera som en inspelningsstudio, och det är troligt att alla de bästa rapparna i landet har gjort ett besök där.

Men för några år sedan var de involverade i Redline Records, som nu är känt som Redline Recordings. Under den tiden stod skivbolaget för utgivningen av alla tre av Fattarus album samt samlingsalbumet.

Den Svenska Underjorden. Men tiden har kommit igen, och detta ögonblick verkar vara det ideala. De har under lång tid samarbetat med ett stort antal kända och skickliga rappare,

både när det gäller att producera beats åt dem och spela in i deras välkända studio i Norsborg, som ligger i södra Stockholm.

Carlito, Stor, Dani M och Aki från Labyrint är de fyra första musikerna som bröderna Salla och Masse har bestämt sig för att släppa under sitt nylanserade skivbolag Redline Recordings. En kvartett som milt uttryckt är ganska fantastisk.

Vi tog tunnelbanans röda linje till Norsborg, där Redline-kontoren ligger, för att prata med Salla, Stor och Carlito, som alla var ganska upptagna med satsningen på röd november, då Redline färgar månaden med lanseringen av fyra singlar av fyra olika artister.

Enligt supportrar som var där var den lokala arrangören tvungen att göra en ursäkt framträdande på scenen efter föreställningen och skulle ha talat något i stil med:

“Vi har försökt förhandla med Stor om att han ska komma ut och spela lite fler låtar, men han vägrar, och han hävdar att detta är det enda materialet han har med sig”, har vi sagt.

Kort efter programmets slut uppdaterade Stor sitt eget Instagram-konto med följande meddelande:

“Tack Vasterås, jag ber om ursäkt om du hoppades på en längre konsert, men jag misstog dem för ett nattklubbsjobb, och allt jag hade med mig var beats.”

Stor Rappare Familj
Stor Rappare Familj

By sehzuka