Tue. Sep 27th, 2022

Steffo törnquist ålder /\ Steffo Tornquist är en svensk journalist, författare, producent och tv-personlighet född i Linköpings församling i Östergötlands län.

Steffo törnquist ålder
Steffo törnquist ålder

Han är mest känd för serierna Steffos lustjakt och Steffo – din tröst i natten, som var TV4:s första talkshow 1992–1993. Steffo Tornquist föddes i Linköpings socken i Östergötlands län.

Sedan år 2000 är han programledare för nyhetsprogrammet Nyhetsmorgon i TV4, som han ofta presenterar tillsammans med Jenny Stromstedt.

Steffo Tornquist, som är 65 år, är utan tvekan en av de programledare i Sverige som har störst erfarenhet. Han har varit programledare för Nyhetsmorgon i TV4 i mer än 20 år och redan innan dess hade han en rad andra uppgifter på stationen.

Tittarna för Steffo och parhästen Jenny Stromstedt, som är 49 år, har stadigt ökat under loppet av deras karriär tillsammans.

Steffo är inte bara en duktig intervjuare utan också en rutinerad programledare, och han har också en mängd andra intressen.

Utöver sitt arbete på TV4 är han författare till boken Under hatten på Steffo och 2009 fick hans bok Passion pris för bästa essäbok av Mltidsakademien i Grythyttan. Båda dessa prestationer är anmärkningsvärda i sig.

Steffo Tornquist älskar att varva ner genom att unna sig kvalitetscigarrer och cocktails på sin fritid. Max Tornquist, som är 32 år och son till Steffo, är en annan person som tycker om att spela golf. Han älskar att gå ut på golfbanan.

I kväll, i rutan under Benjamins, kan en välkänd tv-personlighet och programledare vid namn Steffo Tornquist, som är 65 år, ses.

Under loppet av över 20 år har han etablerat sig som ett välkänt ankare i Nyhetsmorgon, som han nu är värd för tillsammans med Jenny Stromstedt, som är 49 år.

Utöver sitt arbete för Nyhetsmorgon har han en lång karriär bakom sig som bland annat inkluderar snålar som journalist på Dagens Nyheter, TT och Expressen.

Detta har varit något som har lönat sig för honom på många sätt, inte minst ekonomiskt. Mer information om Steffo Tornquists förmögenhet kan hittas på denna sida.

Steffo prioriterar sin tid med familjen framför allt, även framför sitt framgångsrika företag. Sedan år 2008 är han gift med Caroline Tornquist, som är 61 år (tidigare Laurin).

Dessutom är han pappa till sin 33-årige son, Max Tornquist, som han hade från ett tidigare förhållande.

Steffo Tornquist, som är 66 år, hälsar på tittare av TV4:s “Nyhetsmorgon” varje morgon, men de dagar han inte gör det vaknar han hemma hos sig i centrala Stockholm.

Här bor han tillsammans med sin fru, advokaten Caroline Tornquist, som är 61 år och som han kallar “moroten”.

Steffo törnquist ålder

När människor i vår ålder inleder nya relationer, gör de det ofta med avsikten att vara tillsammans långt in på sina äldre år.

Hon var verkligen söt och perfekt, men jag hade intrycket att det var något lömskt och styggt med henne också. Enligt vad Steffo Tornquist uppgett till Aftonbladet spelade vi tidigare golf på samma klubb.

Men varken Steffo Tornquist eller hans fru har synts till i soffan på “Nyhetsmorgon” eller någon annanstans i Stockholm under påsklovet.

På Instagram lägger han upp bilder som han och hans sambo tog på sin semester i södra Frankrike. Programledaren nämner att han bland annat precis köpt en ny träningsoverall för att göra narr av en kompis.

Även om Steffo skulle lämna programmet skulle det inte betyda att vi hade sett eller hört från honom för sista gången.

Han har alltid varit intresserad av att skapa böcker, men eftersom han inte har gjort det på över fem år har han nu “många tankar” om vad han ska skriva härnäst.

Eftersom Steffo har ett rykte om sig att vara någon som fullt ut utnyttjar livets möjligheter, är det troligt att han kommer att ha små problem med att gå i pension.

Han säger till Hant, “När jag slutar tv är tanken att sitta med stråhatt och pipa på en balkong.” Han tillägger: “När jag slutar på tv är planen att sitta med stråhatt och pipa på en balkong.”

Efter det vill jag gå på jakt lite mer och leka tufft med mina barnbarn och alla valpar jag kan ha.

Efter att ha tagit sig hela vägen till finalen i “Let’s dance” året innan blev han snabbt publikens favorit när det kom till dans. I podcasten förklarar han att han redan från början uppfattade hela programmet som en hälsorelaterad strävan.

På grund av att mina njurresultat inte var optimala avrådde läkarna först att jag skulle delta. Därför krävde de att jag gick ner i vikt innan de skulle börja behandla mig med medicin.

Jag började träna tre timmar varje dag och halverade portionerna samtidigt. “När jag blev lättare kunde jag träna mer och mot slutet tränade vi allt från 10 till 12 timmar om dagen”, hävdar han, även om han erkänner att han har återtagit ungefär ee av de tjugo kg som han tappade.

Men det mesta är muskler sedan jag precis började gå till gymmet.

Steffo Tornquist är gift med advokaten Caroline Tornquist, ogifta Laurin, sedan 2008. Caroline är född 1960 och är dotter till direktören Ulf Laurin och ogifta Christina Gullander.

Steffo törnquist ålder
Steffo törnquist ålder

Steffo är gift med Caroline sedan 2008. Son: Max Steffensen. Bonusbarn: Amelie Blomberg, Robert Moldén.

By sehzuka