Tue. Oct 4th, 2022
Stefan Odelberg Familj
Stefan Odelberg Familj

Stefan Odelberg Familj /\ Svenske magikern och illusionisten Stefan Vilhelm Ollé Odelberg föddes i Göteborg. Han är känd för sitt arbete i Göteborg.

1995 producerade Odelberg en magisk presentation speciellt inriktad på barn, som han sedan tog med sig till olika skolor i Göteborgsområdet.

Han var showartist på Cabaret Lorensberg i Göteborg, där han uppträdde totalt 731 gånger mellan åren 1996 och 2001. Under den tiden var han verksam där.

Förra året gjorde han succé med sitt eget program som hette The Stefan Odelberg Show. 2001 regisserade han produktionen It’s Magic,

som gick på Slagthuset i Malmö och blev en dundersuccé där. Under 2002 fortsatte Sundsparlan i Helsingborg att ha stora framgångar.

Odelberg var programledare för det svenska tv-programmet Semestercharmoren år 2003.

Under programmets gång turnerade han över hela landet och underhöll folk som firade olika högtider.

Serien bestod av totalt fem föreställningar som vardera varade i en halvtimme. Det upprepades på tv år 2004.

Odelberg har gästat en rad olika underhållningsshower, varav några är Snack på torget, allsång på Skansen, Carin 21.30 och Gokvall.

Han dök upp som åskådare i långfilmen Zero Tolerance samt julkalendern A December Dream 2005, där han porträtterade rollen som en tjuv.

2006 höll han ett alldeles eget jubileumsevenemang i Göteborg för att fira det första decenniet av sin karriär som professionell artist.

2007 fungerade Odelberg som värd för firandet av 100-årsjubileet för scoutrörelsen i Jiingijamborii.

Dessutom deltog han i Melodifestivalens mellanaktsmusikal som skådespelare.

Han gick och såg Robert Wells framförande av Rhapsody in Rock på Cirkus i Stockholm. Han reste med produktionen av Starry.

Responsen kommer direkt efter att Expressen ställt upp ämnet om ett äktenskap som föregåtts av en romans är något som kan stå på menyn.

I själva verket kommer det inte att vara någon uppvaktning inblandad. Uppvaktning spelar ingen roll i vår relation, och vi kommer inte fram till en känsla av engagemang via processen.

Stefan Odelberg Familj

På denna punkt är vi av samma åsikt. Han hävdar att vi ständigt väljer varandra på en mängd olika sätt, och han fortsätter med att säga:

Man kanske har ritualer och andra trevliga saker att göra, men helt enkelt det där med att uppvakta… för min del tror jag inte på allt det där. – Vi tror inte på det här med uppvaktning.

Syftet med uppvaktningen är att tillfredsställa ett samhälle, nämligen det samhälle man vill delta i.

Först måste ni flytta till en ny plats tillsammans; därefter måste du uppnå ekonomiskt oberoende; slutligen måste du knyta ihop säcken och skaffa en familj.

Enligt vad han har sagt har vi ingen tilltro till den moderniserade byggnad som tagits fram för att på något sätt visa upp en fasad.

Programledaren meddelade tidigare i år att han hittat kärleken igen i form av sex- och relationsterapeuten Petra Johansson.

Det har lett till att han har spenderat en betydande tid med Petra och deras bonusson Rasmus under loppet av denna sommar.

Dessutom har han hyllat dem med ett inlägg på sitt Instagramkonto.

Vi hinner knappt gå in i Stefan Odelbergs lägenhet i Göteborg innan han ber var och en av oss att sätta på oss ögonbindel.

Han säger att vi borde avsätta ungefär tre timmar för intervjun och att vi borde planera att det tar så lång tid.

Jag vill att du ska lära känna henne först via hennes röst, fortsätter han, och sedan efter det ska du delta i en tjugo minuters rörelse- och andningsövning styrd av kärlek på golvet i vardagsrummet.

Därefter presenteras vi för Petra Johansson, sex- och relationsrådgivare som är 33 år.

Stefan Odelberg träffade Petra Johansson i slutet av förra sommaren när han skulle arrangera en pojkhelg och tänkte skapa en röra så att killarna skulle känna sig obekväma.

Efter det gjorde han reservationer för Petra, och så blev det.

Det är väldigt roligt, och jag gillar att min hjärna fortfarande kan fungera när jag gör livesändningar.

Där står jag, tillsammans med Jill Johnson och gör en intervju med henne när hon går in i ett privat tillstånd, medan producenten mumlar i mitt öra att det bara är 30 sekunder kvar till Fargfemman och att studiovärden gör någon form av rörelse mot något annat .

Stefan Odelberg Familj
Stefan Odelberg Familj

Det är trevligt, enligt vad Stefan Odelberg sa i en intervju med Goteborg Direkt, och han fortsatte:

By sehzuka