Mon. Oct 3rd, 2022

Sofi Fahrman Barn /\ I artikeln passar hon också på att uttrycka sin beundran för den förlossningsvård som ges i Sverige.

Sofi Fahrman Barn
Sofi Fahrman Barn

Sofi Margareta Fahrman är modereporter på Aftonbladet.

Hon är journalist. Hon är innehavare av bloggen Sofis Mode, som kan ses på Aftonbladets officiella hemsida, och hon ger även ut en helt egen modetidning under samma namn som ett veckotillskott i Aftonbladet.

Dessutom är Fahrman författare till en blogg med titeln “Sofis ögonblicksbilder.”

Innan hon började sin roll som Sofi arbetade hon som kändisredaktör för Aftonbladet Klick!, som fokuserar på kändisar och underhållningsbranschen. Hennes nuvarande plats är Stockholm i Sverige.

Sedan dess har vi haft möjlighet att uppleva svensk medicin när den är som allra bäst.

läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, barnmorskor och studenter på läkarutbildningen som är empatiska,

kunnig och bara bra på en kontinuerlig basis. Hon lägger till i bildtexten till ett Instagram-inlägg, “TACK för att du finns.”

Lilly Fahrman, 8 år, är Sofi Fahrmans dotter från ett tidigare förhållande med Nick Zijlstra, en holländsk bankman. Sofi Fahrman är 42 år gammal.

Nyheten om att hon väntade rapporterades först i ett modeinslag i april månad.

Hon har redan avslöjat denna information på sin Instagram-sida och sagt att hon och hennes man Filip Engelbert har blivit föräldrar till en pojke de senaste två veckorna. Hon nämner i sitt skrivande att han kom tidigt:

“Även de minsta fötterna kan ha stor inverkan. Vårt älskade barn kom hit för exakt två veckor sedan.

Enligt ett inlägg som gjordes av Sofi Fahrman på Instagram, använde individen chansen att överraska sina föräldrar med en tidig erkännande.

Sofi Fahrman Barn

Under december månad gifte sig modeprofilen Sofi Fahrman , 42, med affärsmannen Filip Engelbert , 51. Storken har tagit fart och kommer inom kort.

Sofi Fahrman har delat ett foto på sin expanderande mage i ett Instagram-inlägg.

Grattis publiceras i kommentarsfältet av en mängd olika personer, inklusive Marie Serneholt, Anitha Clemence, Michaela Forni och naturligtvis Frida Fahrman, som är författarens syster.

Det här blir parets första barn tillsammans. På grund av sitt tidigare engagemang med affärsmannen Nick Zijlstra är Sofi Fahrman redan mamma till en åttaårig tjej som heter Lilly.

Sofi har redan släppt några bilder på Instagram med barnets fötter och fotspår, och hon noterar att ungen föddes för ungefär två veckor sedan i bildtexterna till dessa bilder.

“Även de minsta fötterna kan ha stor inverkan. Vårt älskade barn kom hit för exakt två veckor sedan.

Han tog beslutet att överraska sina föräldrar genom att komma hem tidigt. Sedan dess har vi kunnat se den högsta vårdnivån som Sveriges sjukvård har att erbjuda, tillägger hon i uppsatsen.

Hon använder också detta tillfälle till att önska sina läsare en glad midsommar och tillägger att hon inom en snar framtid kommer att lägga all sin energi på familjen. [Citat behövs]

2017 träffade Sofi och Filip för första gången varandra under en professionell sammankomst.

En romantisk relation utvecklades mellan dem, och i december 2020 meddelade Sofi att de var förlovade.

I december året därpå, 2022, åkte paret till Stockholms stadshus för att gifta sig och bli man och hustru. Nu kommer den underbara nyheten att paret ska få ytterligare ett barn.

Sofi tillägger, “Känner så mycket kärlek och uppskattning”, bredvid ett foto där hon håller handen över sin expanderande mage medan hon håller en babybula i den andra.

Ja absolut, ja gud ja. Nej, även om vi pratade om några skott i baren. Sofi erkänner att han också har rest hela vägen till Stockholm för att ta med henne ut på kvällsmat.

I podden nämner Sofi att hon nu har exklusiv vårdnad om dottern Lily, som är tre år, och att hon funderar på framtiden och allt vad det skulle innebära.

Hon hävdar att hon gör sig redo för att få en modern familj samt att ta med nya individer i sitt liv.

Det jag jobbar på att förändra med mig själv är att jag inte vill ha en traditionell familjestruktur som en kärnfamilj.

Enligt Sofi ska jag få några fler människor att avguda i form av extra barn och bonusmänniskor.

Fahrman började sin karriär inom publicering i Sverige på tidningen Elle, där hon var kvar i ett antal år innan hon gick vidare till Aftonbladet.

Sofi Fahrman Barn
Sofi Fahrman Barn

Dessutom har hon haft tjänster på både Loweforever och Aftonbladet. 2006 var hon programledare för det svenska mode-tv-programmet Sofies mode, som först visades i Kanal 5 och sedan flyttade till TV7.

By sehzuka