Tue. Sep 27th, 2022

Sissel Kyrkjebø Familj /\ Sissel Kyrkjebø , Norge , är en norsk sångerska .

Sissel Kyrkjebø Familj
Sissel Kyrkjebø Familj

Vid nio års ålder började Kyrkjeb sin musikaliska karriär med att delta i en barnkör, och när hon var elva hade hon redan vunnit sin första lokala talangtävling.

Hon var utsatt för en mängd olika musikstilar under hela sin barndom. Hennes föräldrar tyckte om att lyssna på country och klassisk musik, medan hennes bröder var mer för rock.

Hon är under intrycket att Barbra Streisand har varit en betydande inspirationskälla för henne.

1983 gjorde Sissel Kyrkjeb sin debut på tv i den norska showen Halvsju, och uppträdde med en kör för första gången inför publik.

Under senare delen av året deltog hon i allsångsprogrammet Sing with Us. 1984 var året då hon gjorde sina första framträdanden i tv ensam sång, och det var också året då hon fick sin första kontakt med Rune Larsen,

som senare skulle bli hennes manager. Hon uppträdde i Grieghallen i Bergen, som var värd för Eurovision Song Contest 1986, under en av pauserna i tävlingen.

Hennes debutstudioalbum, med titeln Sissel, gavs ut samma år som hon hedrades med titeln “Årets namn” av norska Dagbladet.

Hennes jul-CD, med titeln Merry Christmas, publicerades 1987, och den innehöll många återgivningar av klassiska julsånger. Över en halv miljon exemplar av skivan köptes.

Hösten 1988 flyttade Kyrkjeb till Oslo för att hon skulle kunna spela rollen som Maria von Trapp i den norska bearbetningen av The Sound of Music.

1989 gav hon Ariels norska, svenska och danska sångröster för Den lilla sjöjungfrun. Dessutom gav hon rösten till Ariel som talade på danska.

Under samtalets gång berättade Sissel att hon personligen hade kommit till den punkt där hon var beredd att gå tillbaka till där hon hade bott tidigare.

Trots detta var det ett utmanande beslut för dem att rycka upp sina två barn från Danmark och komma till Norge.

Jag hade precis avslutat skivan, som tillägnades dig och hette “To you”, när det började gå fel. Efter det samlade jag ihop min familj och transporterade oss från Danmark hela vägen till Norge.

Det är möjligt att en ungdom kommer att få en mer utmanande tid att anpassa sig till sin nya omgivning om deras föräldrar precis har flyttat.

Även om de har varit i Oslo ganska många gånger och är ganska flytande i språket, menar hon att detta besök kommer att vara särskilt unikt i jämförelse med deras tidigare besök.

Även om de hade vuxit upp i Oslo och tillbringat mycket tid där som barn och unga vuxna, var det en helt ny upplevelse för dem att flytta till staden för att göra det till deras permanenta hem.

Sissel hävdar att på grund av detta fick ungdomarna intrycket av att flytta skulle vara en svårare upplevelse än vad det faktiskt var.

– Det är aldrig kul att bryta ihop, det är ganska många känslomässiga saker att gå igenom, både för vuxna och inte minst av alla barn, men vi hittade faktiskt en ganska bra lösning på det, säger artisten.

Trots att det aldrig är roligt att göra slut, och det finns en del känslomässiga saker att gå igenom, både för vuxna och inte minst av alla barn.

Även om det aldrig är roligt när något tar slut, och det finns en del känslomässigt prövande situationer som måste uthärdas, både av vuxna och,

inte minst, av barn, – finns det många problem som måste lösas , och detta är något som inte bara gäller vuxna utan även yngre individer. – Däremot kanske vi kan ta fram en strategi för att få det att hända.

Sissel Kyrkjebø Familj
Sissel Kyrkjebø Familj

Men förutom att ha en framgångsrik karriär som artist är hon också mamma till Sarah och Ingrid.

Sarah är redan 20 år, medan Ingrid har fyllt 23 år idag.

Hon avslutade sitt äktenskap med Eddie 2004, och sex år senare flyttade hon och hennes barn tillbaka till Norge.

På grund av Hons lilla framåtlutande över bordet verkar utrymmet runt oss plötsligt dra ihop sig, och vår närhet till varandra ökar.

– En melankolisk stämning… Känslan av saknad som kommer med att bli äldre är inte så mycket kopplad till min egen ålder som till att dina föräldrar blir äldre.

Det har gått tre år sedan hennes pappa gick bort.

Sedan, helt plötsligt, blev det väldigt uppenbart för mig att ingenting är permanent. Dysterheten uppstår ur denna insikt.

Å andra sidan är jag fylld av en djup känsla av tacksamhet för allt som vi har gått igenom.

Allt började efter att jag avslutade inspelningen av Til deg-albumet. Efter det ryckte jag upp min familj och flyttade från Danmark till Norge.

Att flytta med barn är inte världens lättaste för de små. Hon tror att även om de har varit i Oslo ganska många gånger och behärskar språket så kommer det att bli annorlunda den här timig.

Även om de hade tillbringat mycket tid i Oslo när de växte upp, var det ändå en helt annan upplevelse för dem att bo där. Enligt Sissel fick det ungdomarna att tro att omplaceringen var svårare än den faktiskt var.

Konstnären hävdar att även om upplösningsprocessen aldrig är njutbar och involverar ett brett spektrum av känslor för alla inblandade,

inklusive men inte begränsat till vuxna och barn, kunde de komma på en fungerande lösning på problemet.

När man intervjuar Sissel Kyrkjeb är det som att få en nyckel till ett valv där en unik rosenmålad kista förvaras på översta hyllan,

täckt av en mycket fin beläggning av stjärndamm. En kista som ytterst få personer har fått tillstånd att undersöka på nära håll, och ännu färre har fått tillstånd att ta av locket från.

Sedan hon först kom till allmänhetens uppmärksamhet när hon bara var 16 år gammal har Sissel Kyrkjeb kunnat behålla medias uppmärksamhet utan så mycket som en blick i riktning mot sin privata.

Det gör att den spännande karriären, som är praktiskt taget oöverträffad sedan Sonja Henie, får stor uppmärksamhet.

Men Sissel har inte spridit sig exakt, vare sig det handlar om bröllopet med Eddie Skoller, döttrarna Ingrid och Sarah,

brodern Björn som dog plötsligt, skilsmässan från Skoller eller hennes pappas död, som led av Alzheimers sjukdom och gick bort. under 2016.

I vinter är Sverige och Norge värdar för de två stora stjärnorna i tur och ordning. Den 12 december åker Sissel Kyrkjeb till Göteborg och gör sitt framträdande dagen efter att Carola ställt sig på scenen.

Norrmannen vill dock inte bli informerad om några konfrontationer.

Nej, det finns inget annat alternativ. Varför ska folk komma för att se mig uppträda? Sissel Kyrkjeb, vars liv har genomgått betydande förvandlingar nyligen, tillägger: “Jo, för det är jag.”

Båda hennes tjejer, 16 och 19 år, har flyttat till Danmark för att bo med sin pappas nya partner, den välkände artisten Eddie Skoller, som är 71 år. Sissel är inte längre i Norge.

Jag flyttade till Norge för fyra år sedan, och kort efter det följde min familj efter mig dit. Men enligt Sissel Kyrkjeb har de först nyligen flyttat in hos honom.

Den 21 augusti 1993 gifte Sissel Kyrkjebø sig med den danske konstnären Eddie Skoller i Mariakirken i Bergen. 2004 slutförde paret sin skilsmässa.

Sara och Ingrid är parets två barn från deras förbund. Hon upphöjdes till riddare av Sankt Olavs Orden år 2005.

Sissel Kyrkjebø Familj
Sissel Kyrkjebø Familj

Hennes bröllop med advokaten och skattespecialisten Ernst Ravnaas ägde rum i augusti 2013.

By sehzuka