Sun. Oct 2nd, 2022

Sissel Kyrkjebø Barn /\ Sissel Kyrkjeb, mer känd helt enkelt som Sissel eftersom det är namnet hon nu uppträder under som artist, är en norsk musiker som sjunger pop och folkvisor,

Sissel Kyrkjebø Barn
Sissel Kyrkjebø Barn

samt klassisk musik och psalmer. Kyrkjebs första stora genombrott kom 1986 när hon sjöng under en paus under Eurovision Song Contest i Bergen.

Hennes andra stora genombrott kom 1994 när hon sjöng “The Olympian Anthem” vid öppningsceremonin av vinter-OS i Lillehammer.

Kyrkjeb har samarbetat i musikaliska projekt med kända musiker som Plácido Domingo, Charles Aznavour, José Carreras, Neil Sedaka, Brian May, Bryn Terfel, Josh Groban, Diana Krall, Russell Watson och Dee Dee Bridgewater, samt Mario Frangoulis.

1997 var hon också bidragsgivare till musiken till filmen Titanic, och hon åkte på turné med det irländska bandet The Chieftains. Hon hade också en duett med Warren G 1997 på låten “Prince Igor”, som var en smash på singellistorna i ett antal länder.

Kyrkjeb framför låtar mestadels på norska och engelska, även om han också har sjungit sånger på svenska, danska, irländska,

italienska, franska, ryska, isländska, färöiska, tyska, napolitanska, katalanska, maori, japanska, latin och spanska. Hans primära sångspråk är norska och engelska.

Hon är en av få norska musiker som har nominerats till en Grammy-pris, vilket gör henne till en sällsynt och prestigefylld prestation.

Spirit of the Season, ett album som hon samarbetade med Mormon Tabernacle Choir för att skapa 2007, fick hennes nomineringar i två kategorier det året.

Förutom singlarna, ljudspår och andra album som hon har medverkat på som gästartist, har Sissel sålt mer än 10 miljoner exemplar av sina soloalbum.

Hennes skiva har gjort bra ifrån sig inte bara i Norge utan även i andra länder som Sverige, Danmark, USA och Japan.

Hon och Odd Nordstoga är de första norska musikerna som har sålt ett album som har certifierats elva gånger platina; albumet “Stralande jul” släpptes 2009 och har sålt i över elva miljoner exemplar.

Det har gått hela 20 år sedan hon föddes och Sara Kyrkjeb Skoller har tagit beslutet att bli sångerska som hennes mamma gjorde före henne.

Sissel och Eddie Skoller är föräldrar till två flickor, och en av dessa döttrar heter Sara. Ingrid Kyrkjeb Skoller, andra dottern, är för närvarande 23 år och går under namnet Ingrid.

Sissel är kanske en av de mest kända och omtyckta artisterna i detta land, och hennes namn är välkänt i hela Skandinavien.

Sarah Kyrkjeb Skoller, som precis fyllt 20, är ​​nu en mogen ung tjej som har tagit beslutet att gå i sin mammas fotspår.

Hon tillbringade veckorna fram till jul med sin mamma på sin turné på julkonserter. Hon sjöng också i showen “Kvelden för kvelden” när Sissel var den medverkande sångerskan.

Innan julaftonsavsnittet av “Kvelden för kvällen” gick av stapeln delade Sarah en bild på Instagram där hon uppmanade folk att följa hennes konto.

“Hej norrmän. “Sätt in på NRK1s “natten till kvällen” den 23 december klockan 21:45 för att höra en konsert och se mig stå bakom en massa andra människor medan jag sjunger en liten bit, sa hon i sitt inlägg.

Sissel Kyrkjeb och Eddie Skoller knöt ihop säcken 1993, och under hela tiden tillsammans välkomnade paret två döttrar: Ingrid och Sarah. Den äldre av de två är för närvarande 23 år, medan den yngre av de två nyligen fyllt 20 år.

Sissel Kyrkjeb och Eddie Skoller var gifta fram till 2004, då de bestämde sig för att avsluta sitt förhållande och skilja sig. Sex år senare tog Sissel Kyrkjeb det utmanande beslutet att flytta med barnen till Norge.

Sissel Kyrkjebø Barn
Sissel Kyrkjebø Barn

Den gångna semestersäsongen avslöjades det att Sarah Kyrkjeb Skoller, som är tjugo år gammal, har bestämt sig för att följa i sin mammas fotspår genom att följa med Sissel Kyrkjeb på julkonsertturnén som hon uppträdde på.

Sissel Kyrkjeb dök upp som programledare för delar av denna föreställning i tv-programmet “Kvelden för kvelden”. Även under den tiden deltog dottern som medlem i kören.

I samband med konserten som ägde rum på julafton laddade Sissel Kyrkjeb upp följande bild på sitt Instagramkonto:

När man intervjuar Sissel Kyrkjeb är det som att få en nyckel till ett valv där en unik rosenmålad kista förvaras på översta hyllan, täckt av en mycket fin beläggning av stjärndamm.

En kista som ytterst få personer har fått tillstånd att undersöka på nära håll, och ännu färre har fått tillstånd att ta av locket från.

Sedan hon först kom till allmänhetens uppmärksamhet när hon bara var 16 år gammal har Sissel Kyrkjeb kunnat behålla medias uppmärksamhet utan att offra ens det minsta av sin integritet.

Det gör att den spännande karriären, som är praktiskt taget oöverträffad sedan Sonja Henie, får stor uppmärksamhet. Men Sissel har inte riktigt nyss upp, vare sig det handlar om bröllopet med Eddie S

koller, döttrarna Ingrid och Sarah, brodern Bjrn som dog oväntat, skilsmässan från Skoller, eller hennes pappa som fick Alzheimers sjukdom och gick bort 2016. Sissel har inte precis avslöjat sig.

Efter att Norges bidrag hade vunnit föregående år, arrangerades Eurovision Song Contest i Bergen 1986 i Grieghallen. Under pausen uppträdde Kyrkjeb för publiken där.

Förutom annat uppträdde hon från scenen av “Udsigter fra Ulrikken”, som också är känd som “Bergensiana” eller “Nystemten”.

Symfoniorkestern var där för att ackompanjera henne. Hennes framträdande var oväntat, vilket fick mycket uppmärksamhet och fungerade som hennes vändpunkt i hennes karriär.

Det var en period i Kyrkjebs karriär som Rune Larsen nämnde som “fantastisk”. Bergens medborgare, som höll fast vid sedvänjor, reste sig under föreställningen av “Nystemten”,

till stor förvirring för turister och människor från andra länder. Innan hon dök upp på scenen spelades inspelningar från flera platser i Bergen, var och en med ett soundtrack bestående av låtar från Bergen.

Även om Skoller inte ens var där vid ceremonin var parets två barn, Ingrid (17) och Sarah (13), där när deras mamma gifte sig med sin nya make.

Det var ett ganska “lågt” och okomplicerat bröllop, så jag var väl medveten om att jag inte hade någon uppgift att vara där.

Enligt honom var våra barn på plats, så bröllopet måste ha varit underbart. Han hävdar också att han kommer bra överens med Sissels nya man och att de har en fantastisk koppling.

Hon kunde inte ha valt en bättre man för sig själv att ha upptäckt.

Jag har en bra relation med honom, vilket är viktigt med tanke på hur mycket tid jag spenderar med Sissel som ett resultat av att våra två underbara barn föds upp tillsammans.

Under samtalet berättar Sissel att hon själv hade kommit så långt att hon var beredd att återvända hem. Trots detta var det ett utmanande beslut för dem att rycka upp sina två barn och flytta dem från Danmark till Norge.

– Jag hade precis avslutat skivan med titeln “To you” när allt började. Efter det ryckte jag upp min familj och flyttade från Danmark till Norge.

Sissel Kyrkjebø Barn
Sissel Kyrkjebø Barn

När du flyttar med barn kan det vara en utmaning för barnen. Hon tror att även om de har varit i Oslo ganska många gånger och behärskar språket så kommer det att bli annorlunda den här gången.

By sehzuka