Tue. Sep 27th, 2022

Sara Hector Mamma /\ Alpina skidåkare är kopplade till att tävla mot både klockan och sina egna kroppar, eftersom det ligger i deras natur att göra det.

Sara Hector Mamma
Sara Hector Mamma

Denna konflikt har satts i ett hårt perspektiv för Sara Hector genom att Mamma Maria också utkämpar ett krig mot tidens gång och sin egen kropp, som hon inte kan vinna.

Sara reflekterar över hur nyheten att hon har ALS, vilket har förändrat hennes perspektiv på livet, och tillägger: “Jag vill inte ge upp.”

Under sommaren 2016 var Sara Hector osäker på om hon någonsin skulle kunna tävla på samma nivå som världens bästa igen.

Hon hade en betydande knäskada i december 2015 när hon var i rehabilitering och rehabiliteringsprocessen för den skadan har varit svår.

Hon behövde en mental semester för att få tillbaka energin för att komma tillbaka till jobbet.

Svaret på mitt problem var en ensamresa till Costa Rica och Los Angeles som varade i tio dagar. Hon tyckte till och med att hennes knä .

mådde lite bättre och på den långa hemresan blev hon uppgraderad till business class, så hon hade inte bara mer energi utan kände också att hennes knä var bättre.

Hon säger till mig att jag borde ha tänkt: “Shit, nu har livet vänt, nu går det bra.”

Sedan hörde jag ett ringande på min telefon.

Familjematriarken har nyligen delat med sig av nyheten att “det var inte MS, de tror att det är ALS.” Jag minns tydligt att jag satt där och grät hela vägen hem.

I segerintervjun som hon gav till Aftonblade ägnar Sara Hector praktiskt taget hela tiden åt att tacka de individer som hjälpte till att föra henne till den position hon är i idag.

Ett särskilt erkännande gavs till Hectors föräldrar, Sören och Maria, eftersom de alltid hade funnits där för och trott på sin dotter.

SVT hade åkt hem till föräldrarna i Sandviken och följt guldrushen på plats den 7 februari. Detta ägde rum på andra sidan jorden, i Sverige, dit de ringer hem.

När det upptäcktes att dottern hade bäst tid och hade räddat guldet till följd av det, bröt det ut ett jubelutbrott.

Att se henne åka så här är verkligen fantastiskt, och det gör mitt hjärta glad. Mannens pappa, Sören, sa till SVT att det var väldigt roligt.

De har ägnat alla dessa år åt att följa sin dotter när hon fortsätter sin passion för utförsåkning. De uttrycker glädje och stolthet, men de blir inte häpna över Saras prestationer.

Sara Hector Mamma
Sara Hector Mamma

ara är en svensk skidåkare som tävlade i OS. Hon berättar nu för sina hängivna följare om de glada stunderna i hennes liv, vilket gör hennes mamma mycket nöjd.

Maria Hector, Saras mamma, har varit drabbad av ett degenerativt tillstånd av nervsystemet under en betydande tid.

Hon diskuterade hur hennes mamma 2016 fick diagnosen ett tillstånd som fullständigt förändrade deras liv och deras familjs liv.

Hennes mamma led av amyotrofisk lateralskleros (ALS), ett tillstånd som orsakar förlamning och dödar nervceller. Efter en tid tog mamman och dottern beslutet att dela sin historia med allmänheten och offentliggöra sin ståndpunkt i frågan.

Sara är en svensk skidåkare som tävlade i OS. Hon inkluderar nu ofta sina följare i firandet av hennes lyckliga tider, vilket gör hennes mamma mycket nöjd.

Maria Hector, Saras mamma, har kämpat med en degenerativ sjukdom i nervsystemet under mycket lång tid.

Hon diskuterade hur hennes mamma 2016 fick diagnosen ett tillstånd som oåterkalleligt förändrade familjens sätt att leva sina liv.

Hennes mamma var ett offer för amyotrofisk lateralskleros (ALS), ett tillstånd som dödar nervceller och orsakar förlamning.

Till slut kom mamman och dottern till slutsatsen att det var bäst för dem att träda fram i frågan och berätta sin historia för en bredare allmänhet.

Mår Sara Hectors mamma, Maria Hector, illa? Ski Player Details Sara är en svensk skidåkare som tävlade i OS. Hon delar just nu sina glada stunder med sina följare, vilket är en bra sak att göra för hennes mamma.

Maria Hector, Saras mamma, har kämpat med en mild sensorisk sjukdom under en lång tid nu. Hon hänvisade till det faktum att hennes mamma 2016 fick diagnosen ett tillstånd som för alltid skulle förändra hur vardagen levdes.

Hennes mamma led av amyotrofisk lateralskleros (ALS), ett tillstånd som gör att nervceller separeras. Till slut tog mamman och hennes dotter beslutet att koncentrera sig på sjukdomen och dela sina erfarenheter med en bredare allmänhet.

Sara Hector Mamma

Ytterligare information om Sara Hectors mammas sjukdom och de senaste ALS-nyheterna Kampen som Saras mamma har fört mot sjukdomen ALS under lång tid. Dessutom knuffades hon i rätt riktning av sin mamma, som ständigt har hanterat sin sjukdom under hela sitt liv.

Medan Hector grävde djupare i smittan

Han hänvisade till det faktum att hon helst inte skulle ge upp sjukdomen. I nuet har Sara skänkt sin mamma glädje genom att ta hem guldmedaljen från vinter-OS 2022.

2014 fick skidåkaren en knäskada inte långt efter att hennes mamma fick diagnosen amyotrofisk lateralskleros (ALS). Mamman och hennes dotter har svårt att kontrollera ett tillstånd.

Trots allt har de inte gett upp sjukdomen och arbetar aktivt igenom den.

Sara Hector kanske tävlar i OS för tredje gången i rad.

Hon diskuterar förväntningarna inför säsongen, vad som krävs för att bli störst, och hennes mamma Maria, som bryter mot konventionerna i kampen mot den fruktansvärda sjukdomen ALS i en intervju med Sporten.

Trots att hon mår dåligt de senaste fem åren kan hon fortfarande gå ensam, vilket är ganska uppmuntrande. Enligt Sara överlever majoriteten av dem inte ens efter att det har gått så lång tid.

Jag diskuterade om jag skulle gå till doktorn eller inte, men om jag gjorde det, vilka frågor skulle de ställa? När jag svänger åt vänster skakar det som en galning…

hehe. Vilka åtgärder avser de att vidta som svar på denna fråga? Jag antog att det skulle försvinna eftersom du är så upptagen med ditt dagliga liv och du bara fortsätter.

Men det var ett tillfälle när jag tävlade utomhus och jag var tvungen att börja loppet från första början. Som att ta över rörelsen. Efter det kom jag på mig själv att fundera.

Efter att ha väntat ytterligare ett år startade äntligen bromsmedicinen. Maria föreslår att man ska “sluta läsa listan över biverkningar”,

eftersom detta skulle vara slöseri med tid. Trots det är det fortfarande värt att anstränga sig för att jämna ut den fallande kurvan.

Du kan få reda på att individer går bort ganska snabbt, på bara några år, om du gör en sökning på Google. Däremot kan sjukdomen yttra sig på en mängd olika sätt

Sara Hector Mamma
Sara Hector Mamma

; för vissa människor går det fort medan det för andra går långsammare. Jag har haft turen, trots mitt elände, att min variation inte går i arv. Det går också något långsamt, även om det alltid går åt fel håll.

By sehzuka