Tue. Oct 4th, 2022

Sabina Ddumba Längd /\ Sabina Ddumba är en välkänd artist från Sverige. Deras sound hämtar inspiration från R&B, soul och gospelmusik.

Sabina Ddumba Längd
Sabina Ddumba Längd

Katy Perrys låt “Walking on Air” från 2013 innehöll Ddumba på bakgrundssång, och han har också samarbetat med andra musiker, inklusive hiphopbandet Looptroop Rockers, paret Lorentz & Sakarias och Adam Kanyama 2012.

2012 samarbetade Ddumba med Adam Kanyama. Hon är medlem i Warner Music Group. 2014 släppte Ddumba sitt första spår med titeln “Scarred for Life” och året därpå, 2015, släppte hon sin andra singel med titeln “Effortless”. Båda fick platinacertifiering.

Ddumba medverkade i avsnittet 2014 av Moraeus med mer och medverkade på Grammisgalan 2015. Hon uppträdde på Swedish Grammis 2015 och belönades med Årets Nykomling vid både Grammisgalan och P3 Gold Awards samma år.

Sabina Ddumba är nu 27 år gammal, men vi har ingen information om hennes längd just nu. Så snart som möjligt kommer vi att ge uppdaterad information om storlek,

Ange Sabina Ddumbas vikt, kroppsmått, ögonfärg, hårfärg och klänningsstorlek.

Hon har för närvarande ingen pojkvän. Hon har för närvarande ingen pojkvän. Vi har inte mycket information om hennes tidigare relationer eller .

om hon någonsin varit förlovad i det förflutna. Enligt uppgifterna i vår databas har hon inga barn.

Sabina Ddumba föddes den 23 februari 1994 i staden Fisksatra i delstaten Nacka. Hon är det sjätte barnet i en familj med åtta barn.

När hon var åtta år flyttade hennes mamma tillbaka till Uganda, där hon ursprungligen kommer ifrån. Hennes mamma är ugandisk.

Hennes uppskattning för melodi och frasering utvecklades från hennes exponering för traditionella ugandiska sånger och barnvisor.

Ddumba har skapat låtar sedan hon var tio år gammal. Hon började sjunga i Tensta Gospel Choir 2008 när hon bara var fjorton och hon var medlem i organisationen i ungefär sex år.

Genom att arbeta i den här kören upptäckte hon att sång är hennes kall. Hennes familjemedlemmar var alla positiva till att hon skulle flytta till ett mer intellektuellt krävande område, som medicin eller juridik.

Sabina Ddumba hördes i den internationellt framgångsrika låten “Walking on Air” av Katy Perry och i Adam Kanyamas “The Golden Child”.

Hon släppte även sin kritikerrosade debutsingel “Scarred for Life” i februari i år.

Sabina Ddumba Längd

2012 deltog Ddumba i den svenska versionen av X Factor. Hon bidrog också med sång till Adam Kanyamas låt “The Golden Child” 2012 och samarbetade med den musikaliska kombon Lorentz & Sakarias.

Hon bidrog med bakgrundssång till Katy Perrys låt “Walking On Air” som ingick på Perrys album Prism 2013. Låten släpptes 2013.

Samma år samarbetade hon med hiphopgruppen Looptroop Rockers på låten “Sea of ​​​​Death”, som släpptes av dem. Hennes första låt med titeln “Scarred for Life” släpptes 2014 nästa år.

2015, kort efter att ha släppt det här spåret, säkrade hon ett skivkontrakt med Warner Music. 2015 släpptes Ddumbas andra singel “Effortless”.

, som certifierades platina i Sverige. Låten skrevs tillsammans av Nick Ruth och Carmen Reece, medan T-Collar och Nick Ruth var ansvariga för att producera låten. Utgivningsdatumet för hennes senaste låt “Not Too Young” var den 30 oktober 2015.

Denna singel var certifierad dubbel platina. Ddumba uppträdde vid Swedish Grammy Awards i februari 2015.

På P3 Gold Awards 2016 gav hon en föreställning av “Not Too Young”, som hon senare vann priset Årets nykomling för.

Släppet av Ddumbas låt “Not Too Young” följs av släppet av en uppföljande singel som heter “Not Too Young Pt.

II”, som produceras av Wolf Cousins. Hösten 2016 var hon med i TV4:s Så mycket bättre där hon prisades för sin version av Uno Svenningsons låt “Vågorna”.

Under 2020 och 2021 har hon sett enorma ökningar av hennes nettoförmögenhet. Vid denna tidpunkt i sitt liv är Sabina Ddumba 27 år gammal; Så hur mycket är hon värd?

Det mesta av hennes inkomst kommer från Sabina Ddumba eftersom hon är en populär sångerska. Hon är från Sverige.

Vi har gjort några välgrundade gissningar om Sabina Ddumbas nettoförmögenhet, inklusive hennes pengar, lön, inkomst och nettoförmögenhet.

De ugandiska barnrim och låtar som Ddumba växte upp med fungerade som ett betydande kreativt inflytande.

Dessutom tillbringade hon sin barndom med att lyssna på sent 1990-tals R&B och hiphopmusik.

Sabina Ddumba Längd
Sabina Ddumba Längd

Det faktum att hon växte upp i ett troende hushåll har haft en betydande inverkan på hennes inställning till musik, som var starkt influerad av söndagens gospelmusik

By sehzuka