Tue. Oct 4th, 2022

Rickard Thunér Familj /\ Antikhandlaren och tv-personligheten Rickard Karl David Thunér föddes i Sverige den 20 juli 1979.

Rickard Thunér Familj
Rickard Thunér Familj

Han är känd för sitt arbete inom tv. Sedan 2007 har han bidragit med sina kunskaper som expert på möbler från 1700-talet till den svenska tv-serien Antikrundan.

Dessutom har han varit en av presentatörerna för serien It Sits in the Walls sedan den debuterade 2019.

Thunér tillbringade sin barndom i Vadstena men fullföljde sin gymnasieutbildning i Linköping. Hans far, Lars Thunér, är antikhandlare, och han är hans son.

Han lärde sig yrket som antikhandlare genom sin far, men han fick också erfarenhet av att arbeta på Bukowskis och undervisades på Sotheby’s i London mellan åren 1999 och 2001.

Sedan 2007 är han innehavare av Thunérs Antikhandel i Stockholm, som ursprungligen var grundades 1980 av sin far. Thunér har kallat Vadstena hem kontinuerligt från år 2016.

Den 42-årige Rickard Thunér har varit programledare för SVT:s populära program “Det sitter i väggarna” ända sedan programmets debut 2015.

Föregående år uttryckte SVT intresse för att “pausa” programmet trots att det var sett av miljontals människor.

Jag tror att “att lägga vad som helst på is” är en annan eufemism för att ta en paus, vilket SVT hänvisade till som de gjorde.

Det är som när du var 15 och din älskare ville ta en paus – det brukar inte vara ett gott omen, konstaterade Thunér i en intervju med Expressen i våras. “Det är som när du var 15 och din flickvän ville ta en paus.”

Ledningen tvingades ändra på saker och ting efter en blygsam uppgång i tittarsiffran. På grund av detta val kommer samarbetet med Erika Berg, som också är arbetskamrat, att bibehållas, vilket är något som gläder dem båda.

Vi har ett riktigt starkt samarbete och jag tror att det bidrar till vår framgång. Enligt honom, även om det finns ett antal sätt på vilka vi liknar varandra och samtidigt är olika

kan vi uttrycka våra budskap på ett angenämt sätt genom att fokusera på vad tittarna med största sannolikhet tror.

Han är ägare till Thunérs Antikhandel i Stockholm, som grundades 1980 av ett gäng vänner, och innehavare av verksamheten sedan 2007. Sedan 2016 har Thunér kallat Vadstena för sin huvudort.

I det här ögonblicket ser hon på sin funktion som programledare och som en viktig bidragsgivare till de storskaliga och framgångsrika föreställningar som SVT skapar med en större självsäkerhet.

Jag kan absolut säga att jag har blivit mer tillbakadragen. Årets första säsong har precis avslutats och vid avslutningen av varje föregående säsong har det blivit mellan sex och åtta bostäder.

Rickard Thunér Familj

Du är vinnaren om du multiplicerar denna summa med det totala antalet dagar du har tillbringat med att spela spelet. Inom en inte alltför avlägsen framtid planerar jag att initiera många andra projekt.

Det faktum att inspelningsteamet har vuxit till att vara så sammanhållet är en annan stor förändring som har skett.

Eftersom vi kommer bra överens med varandra och har utvecklat en solid arbetsrelation, är de flesta av oss glada över att fortsätta våra ansträngningar på programmet.

Människan är medveten om att varje individ är ansvarig för sina egna plikter. Detta är en exceptionellt effektiv maskin.

Otvivelaktigt. När du hanterar stora mängder data är en annan viktig komponent att ha en deltagare som du kan lita på.

När vi anländer är det en svärm av människor som bär på dyr utrustning, spotlights och alla andra kameror som kommer att placeras på olika platser.

Det är absolut nödvändigt att flygplanen lyfter, och trots att det finns några mindre problem som naturligtvis måste åtgärdas på marken,

har vi inte tvingats göra några “nödsamtal” de senaste åren. Det är absolut nödvändigt att planet lyfter.

Dessutom var Knut Knutson ett mycket starkt stöd. Det hade gått några dagar sedan arbetskamraterna hade avslutat de sysslor som de ansvarade för.

När vi kom tillbaka dit gick säsongen som hade börjat föregående år fortfarande starkt. Han var oförändrad från tidigare i alla avseenden.

Lars-Yngve var en äldre individ som hade sina egna seder och sin egen humor. På kvällarna njöt han av att spela rollen som otäck kille.

Men när ett år har gått är han inte längre tillgänglig för att bli anställd. Knut Knutson menar att betydelsen av detta inte kan överdrivas.

Rickard Thunér har etablerat sig som en fanfavorit bland tittarna tack vare hans bidrag som auktoritetsperson i två av de mest sedda programmen på SVT,

nämligen Antikrundan och Det sitter I veggarna. Det är möjligt att det var därför så många reagerade med raseri när SVT hösten 2017 konstaterade att Erika Berg,

Rickard Thunér Familj
Rickard Thunér Familj

en antikhandlare på 41 år och en kollega till henne, inte skulle få spela in ännu en säsong av It Sits i väggarna. Eftersom det hade höga publikbetyg, visade hela nationen som SVT

By sehzuka