Tue. Oct 4th, 2022

Pontus rasmusson föräldrar /\ Den universellt omdebatterade YouTube-kanalen och TikTok-stjärnan Pontus Rasmusson har blivit en stor hit bland barn. Det är inte ovanligt att se Carina och Patrik Rasmusson, hans föräldrar, på hans bilder. Pontus Rasmusson, 24, har blivit en enorm barnidol tack vare sin populära YouTube-kanal och TikTok-appen. Han laddar upp klipp till YouTube som liknar segment från barns tv-program, och innehåller ofta innehåll om tabubelagda ämnen som incest och våld mot kvinnor.

Breven har blivit ganska uppflammande sedan Pontus inte har uppmanat de som skrivit till honom att kontakta en vuxen man eller göra en polisanmälan om de blivit utvisade för sexuella övergrepp. En av de mäktigaste personerna i landet, han har samarbetat med Moose Toys, ett globalt leksaksföretag. Men efter SvD:s frågor om Pontus Rasmusson-tvist bröt företaget och en till helt. Pontus avslöjade i ett öppet brev till sina beundrare flera pinsamma hemligheter om sig själv.

“Jag har en riktigt stor fetisch, vilket i mitt fall innebär att jag blir attraherad när folk i min ålder kysser sig själva”, hånade en vän. Ännu en dyster.

Fakta och bio om Pontus rasmusson föräldrar

  • “När jag var runt fem-sex år gammal gick jag till dagis med en unge som jag inte gillade särskilt, och han frågade mig om jag kunde ta hans byxorna och trosorna, och jag sa ja.
  • Jag har inte berättat för någon annan än dig och min hyena om vad som händer här “. Pontus sålde också varor på sin hemsida.
  • T-shirts med texten “Jag vill förstöra din säng – inte ditt hjärta” och stringtrosorer med texten “Team Pontus” såldes under evenemanget.
  • Pontus Rasmusson har tagit mycket värme det senaste året.
  • Av denna anledning har han uppmuntrat sina unga följare att kontakta honom via telefon för att delta i hans TikTok-aktiviteter.
  • Vad många barn som har ringt honom inte inser är att varje samtal kostar 9,90 svenska kronor.
  • Hans föräldrar spelar en betydande roll i alla Pontus Rasmussens videor.
  • Pontus mamma, Carina, och pappa, Patrik, är vanliga inslag i hans videor.


Pontus spelar spratt och utmanar med sina äldre.Pontus har gjort saker som att vara tacksam mot sin mamma i 24 timmar, släppa in sin mamma och pappa i “fängelse” och snoka på sin mamma en hel dag.Pontus mamma, Carina, har också en TikTok, där hon har cirka 50 000 följare när detta skrivs.Pontus bor i Ingelstad med sin mamma Carina och pappa Patrik.Enligt en rapport i Svenska Dagbladet arbetar Pontus föräldrar inte längre för familjeföretaget.Ekonomiskt stöd till pensionärer år 2020 kom från A-banken och Försäkringskassan.


Föräldrar i Blendas pod antas ha varit hemmafruar på den tiden.Dessutom är föräldrarna med på nästan varje föreställning av ett Pontusklipp.När en reporter från Svenska Dagbladet ringde till Pontus verksamhet svarade Pontus pappa, Patrik, i telefon på kundtjänstavdelningen.Så, vad gör Carina och Patrik Rasmusson för sitt uppehälle? Just det, år 2021 tjänade Carina totalt 160 515 svenska kronor.Hon kommer att ha 13 376 svenska kronor per månad att försörja sig på.Pontus pappa, Patrik Rasmusson, hade lite mer klirr i köket.


Han kunde tjäna 229 857 svenska kronor med sina tjänster.Denna månad får du 19 238 svenska kronor.Svenska Dagbladet publicerade en lång utredning av Pontus Rasmusson i torsdags och i sin dokumentärpodcast “Blenda” intervjuade de en trebarnsmamma från Småland som hade sin telefonräkning på över 10 000 svenska kronor.Den där gången då hennes mamma ringde Pontus tusen gånger utan att inse att varje samtal skulle kosta pengar.Totalt har Pontus registrerat sig hos Konsumentverket 29 gånger.

Hans föräldrar spelar en betydande roll i alla Pontus Rasmussens videor.Pontus mamma, Carina, och pappa, Patrik, är vanliga inslag i hans videor.Pontus spelar spratt och utmanar med sina äldre.Pontus har gjort saker som att vara tacksam mot sin mamma i 24 timmar, släppa in sin mamma och pappa i “fängelse” och snoka på sin mamma en hel dag.Pontus mamma, Carina, har också en TikTok, där hon har cirka 50 000 följare när detta skrivs.

Pontus rasmusson föräldrar

By sehzuka