Tue. Oct 4th, 2022

Pontus rasmusson föräldrar /\ Pontus Rasmusson, 24, har blivit berömmelse de senaste åren som ett resultat av sin populära YouTube-kanal och TikTok-kanal. Filmerna han laddar upp på YouTube påminner om barnprogram, men han inkluderar också videor där fler vuxna frågor som incest och våldtäkt utforskas.Dessa videor har kritiserats hårt eftersom Pontus inte uppmuntrar offer för sexuella övergrepp att prata med en vuxen eller göra en polisanmälan. I en omtvistad video visas Pontus läsa fanhemligheter som de tidigare skickat till honom.

Något i stil med “Jag har en riktigt besvärlig fetisch, som i min situation innebär att jag attraheras när individer i min ålder kissar på sig”, kanske står i ett mörkt hörn. På liknande sätt:”När jag var ungefär fem-sex år gammal gick jag till dagis med en pojke som jag inte gillade särskilt. En dag stängde vi in ​​oss i lekstugan och han frågade om han fick klä av mig. När han gjorde det lade han sin auberginen i mig och ryckte till lite innan jag frågade om det var trevligt. Jag har bara sagt detta till min häst och dig”.På Pontus hemsida stod även försäljning av merchandise. Jag såg “Team Pontus” stringtrosor och “I want to break you bed – not your heart” t-shirts där.

Fakta och bio om Pontus rasmusson föräldrar

  • Pontus Rasmusson har genom åren fått svidande kritik.
  • Bland annat gjorde han detta genom att föreslå sina ungdomliga fans att ringa honom så att han kunde ta del av deras dagliga aktiviteter på TikTok.
  • Många av barnen som har ringt honom inser inte att varje samtal kostar 9,90 kronor eftersom de inte har fått besked.
  • I tisdags publicerade Svenska Dagbladet en lång recension av Pontus Rasmusson och på torsdagen innehöll tidningens dokumentärpodcast “Blenda” en intervju med en trebarnsmamma från Småland som fått en telefonräkning på över 10 000 kronor.
  • Det sa hon efter att hennes dotter hade ringt Pontus tusen gånger utan att inse att varje samtal kostade pengar.
  • Hela 29 klagomål har lämnats in mot Pontus till Konsumentverket.
  • De sponsrade samtalen stod i fokus för majoriteten av rapporterna.
  • Pontus Rasmusson har ofta med sin mamma och pappa i sina videor.


Pontus Rasmussons vloggar visar nästan alltid hans 62-åriga mamma Carina och 54-åriga pappa Patrik.Pontus tycker om att göra spratt och ta sig an utmaningar med sina föräldrar.Pontus har bland annat tjänat sin mamma som tjänare under en dag, satt sin mamma och pappa i “fängelse” och spionerat på henne en hel dag.Pontus mamma, Carina, har också en TikTok och när detta skrivs har hon cirka 50 000 följare.Pontus växte upp i Växjö av sina föräldrar, Carina och Patrik, som fortfarande bor där nu.
Enligt en granskning i Svenska Dagbladet har ingen av Pontus föräldrar någon formell tjänst i hans företag.


2020 började föräldrarna få pengar från A-kassan och Försäkringskassan.Blenda-podden gör det klart att ingen av föräldrarna arbetade någon annanstans vid den tiden.Ändå förekommer Pontus föräldrar i nästan alla hans videor.Patrik Pontus svarade i telefon när en reporter från Svenska Dagbladet ringde sonens företag.Blenda granskade SvD Pontus Rasmussens innehåll i sociala medier i sin pod.
Utredningen avslöjar bland annat att han har filmat ett flertal tillfällen där han själv ägnar sig åt sexuella handlingar i kameran.


Han sa saker som “Om jag tar din oskuld så lämnar jag dig aldrig”, i en video som lades upp på Tiktok i maj i år.Av vilken anledning, frågar jag mig själv, skulle jag någonsin släppa taget om en tjej som hällde ut sin kropp över mig? Nu när han har stängts av utan någon uppenbar anledning kan han inte komma åt sin huvudsakliga YouTube-kanal.”Efter efterforskningar stängde vi av Pontus Rasmussens kanal för att ha brutit mot vår barnsäkerhetspolicy, som förbjuder allt som sexualiserar unga”, skrev Andrea Lewis kerman, Googles kommunikationschef i Sverige, i ett memo till SvD. Pontus Rasmusson 2.0 är dock fortfarande aktiv. eftersom det fortfarande utreds.


“Idag lanserar vi YouTube Kids, den första produkten från Google som designats från grunden med de yngsta användarna i åtanke.Appen gör det säkrare och enklare för barn att hitta videor om ämnen de är intresserade av att forska om.2015 lanserade YouTube och Google (företaget) en barnspecifik app för första gången.Innan dess var barn begränsade till att titta på samma videor som alla andra, och de riskerade att gå vilse i internets mörka hörn.


Carina tjänade 160 515 kronor 2021.Summan ger henne en månadsbudget på 13 376 kronor.Pontus pappa, Patrik Rasmusson, hade ytterligare några siklar på sitt namn.Totalt tillfördes hans bankkonto 230 857 norska kronor.I den takten blir din månatliga hemlön 19 238 kronor.

Pontus rasmusson föräldrar

By sehzuka