Tue. Sep 27th, 2022

Philip Jalmelid Familj /\ Philip Jalmelid, som kommer från Gotland, tog förstaplatsen i amatörturneringen Tiljans Talanger 2003 med sin pjäs “Anthem” från schackspelet.

Philip Jalmelid Familj
Philip Jalmelid Familj

Philip Jalmelid tillbringade sin barndom på Gotland. Detta är sant av två olika anledningar.

En ung kille gör nu rollen som Anatoly i musikaluppsättningarna på Göteborgsoperan. Jalmelid fick sin musikaliska utbildning van Stockholms Kulturama och sin teaterutbildning vid Goteborgs Teaterhogskola 2006–2009.

Jesus Christ Superstar-operan framfördes av Malmö Opera och han deltog i den föreställningen. Wermland, Tysklands scenkonstscen 2009 såg Norrlandsoperan uppsättningen av West Side Story.

Du kanske kan se Hair 2010 på Stockholms stadsteater. 2011 har han gjort rollen som Marius i Malmö Operas uppsättning av Les Misérables.

2011 satte Göteborgsoperan upp Anatolij i schack och 2012 gjorde Malmö Opera honom rollen som Chris i Miss Saigon.

Jalmelid gestaltade Maxim de Winter respektive The Russian i Rebecca på Malmöoperan och i Dalhallas Chess in Concert (på engelska). Båda föreställningarna ägde rum i Malmö.

Och Pasja Antipov, som spelade Strelnikov i iscensättningen av Doktor Zjivago på Malmöoperan. Så vitt jag kan förstå medverkade .

Jalmelid Karl-Oskar i en konsertversion av Kristina från Duvemla med Malmö Live Concert Hall hösten 2015 mitt emot Sanna Nielsens Kristina och 2016 –17 gestaltade han Javert på Wermland Opera. Båda dessa föreställningar ägde rum i Sverige.

På grund av den olidliga smärtan i min hjärna kunde jag inte ens ta ett andetag medan jag kämpade för att beskriva hur jag mådde.

Hela dagen spenderades på kontoret med Tuva och jag för att analysera problemet på djupet. Philip utvecklar med att säga att det var mycket känsla och att allt gick bra.

Vi var båda medvetna om att det var något unikt med kopplingen som vi hade, men omständigheterna var mycket svåra. Det var svårt för oss att bli av med känslorna vi hade för varandra när vi försökte.

Tuva och Philip hävdar att deras förhållande är en “kärlek med en smäll”, och att det är både för underbart och för hemskt för att helt enkelt säga nej till det.

De tillägger också att det är omöjligt att bara säga nej till det. “Strange” fångar bäst hur Philip karaktäriserar den aktuella eran.

Det är dags att börja lägga ner pengar till hjälmar nu. I utkanten av ruinerna har ett stort antal människor samlats, och ett ännu större antal har redan dödats.

Jag är en av personerna som håller en del av företagets medel i reserv för några dagar till vid det här laget.

Philip Jalmelid Familj

Jag kommer att delta i en tävling om femton månader. Du tror att det kommer att ta fem månader! Detta kommer utan tvekan att utvecklas till ett problem någon gång inom en snar framtid.

Men detta är villkorat av att jag börjar anställa under en period av tre månader och att jag får betalt för en betydande faktura i slutet av året under årets tionde månad.

För att jag ska kunna hänga med i den snabba expansionen av marknaden verkar det som att jag kommer behöva skriva på ett kontrakt för arbete för de kommande två månaderna.

På grund av de utmaningar jag måste övervinna kommer jag att delta i en tävling inom den närmaste månaden. Allt blir bra till slut.

Jag fick intrycket att jag reste åt fel håll. Som huvudperson, Daniel, som lider av hjärtsvårigheter och bara har sex månader kvar att leva,

blev jag påmind om att njuta av varje ögonblick av mitt liv till fullo och att lyssna på mitt hjärta medan jag spelar den här rollen.

Philip tror att efter att ha sett showen har många par tanken: “Nu kör vi härligt” eller “Nu måste jag fortsätta och leva mitt liv som mitt hjärta säger åt mig att leva.

” Han menar att de är ansvariga för åtminstone några av de äktenskap som har slutat med skilsmässa.

Det var en mycket svår och fruktansvärd insikt för mig att komma överens med det faktum att jag inte kunde älska min sons mamma på det sätt som hon förtjänade.

De två personerna blev bara av kärlek. Philip, som sedan dess har avbrutit sin relation med sin sons mamma,

beskriver det som den svåraste tiden han någonsin gått igenom och tillägger att även andra individer i hans närmiljö har dött bort.

I de flesta situationer kan jag kontrollera mitt ordförråd och undvika att komma med dumma kommentarer,

men Jalmelidtemperamentet är okontrollerbart för tillfället, och jag vill följa administrationens ledning. Det jag ska berätta är helt fritt från mitt ansvar!

Kulturrådet tilldelade inte min affärspartner Tuva B. Larsen och mig själv de skitbelopp som vi ansökt om. Eftersom väntetiderna för uppsägningarna är så långa har många möjlighet att försätta sig i konkurs.

Philip Jalmelid Familj
Philip Jalmelid Familj

Vi är oroade över alla utgifter som måste betalas, både i våra organisationer och på det personliga planet. Min första oro är för min familjs välbefinnande

By sehzuka