Tue. Oct 4th, 2022
Petra Mede Barn
Petra Mede Barn

Petra Mede Barn /\ I “Nyhetsmorgon” i mars berättade Petra Mede, 52, att hon väntat på sitt andra barn – och att hon var inne i en dålig månad.

Jag är överlycklig och tacksam, och jag tror verkligen att jag är en väldigt speciell person. En dag har gått sedan sist jag var här. Ingenting är klart, och gravitationen är inte tydlig. Jag kommer att vänta tills vi alla är i samma båt, eftersom hon sa det till mig.

På frågan om det var någon mer på bilden hånade programledaren Jenny Strömstedt: Nej, det här är något jag gör på egen hand, som jag gör mycket av i mitt liv. –

Som ett resultat av detta har Petra Mede bjudit in sina andra barn att vara med på hennes firande.

Tilde de Paula meddelade i fredagens avsnitt av “Tilde” att Petra Mede blivit mamma.

– Jag skulle vilja veta vad som händer nästa fredag. – Petra Mede, programmets nya programledare, berättar om sin nya show, 50/50, med Tilde de Paula nära slutet av sändningen.

Den 10-åriga dottern som Petra Mede bad henne att bära av från rampen var droppen.

I ett tidigare avsnitt av “Renées brygga” berättade Mede om sitt liv med Dotter.

– Allt blir bättre när man får barn. Enligt henne har hon gett mig allt jag behöver för att gå vidare. När vi satte oss ner avslöjade Petra Mede för oss sina planer på att bli en mor-dotter-duo samtidigt som hon tar på sig en ny roll i våra liv.

– Jag lovar att skydda dig från allt i ditt liv, inklusive dig själv. Men om allt går bra så blir jag en tvbarnsmamma när scenshowen är över. Som ett resultat måste jag sålla igenom en del av det nya materialet för att se till att det är uppdaterat.

Vem vet, jag kanske helt ändrar mitt livs kurs? Nej, jag är bara mig själv som person. Men jag måste ta hänsyn till vad som faktiskt händer i den verkliga världen.

Senare berättade programmeraren om hur hon mådde bra, men samtidigt kände hon en rädsla.

– Jag har visioner, men med allt som händer i livet tror jag att en dag kommer att räcka. Det är så jag känner om allt. Men jag är glad, jag är snygg och jag har en stor framtid framför mig.

Petra Mede har sökts upp av Express.

Enligt en talesperson för Medes kommer hon inte att kommentera Medes familjeliv. Petra Mede, 52-årig programledare, har fått ett barn.

Detta syftar på programmeraren Tilde de Paula Eby i de avslutande ögonblicken av fredagens sändning av Tilde, som Hänt var först med att skriva om.

– Jag skulle vilja veta vad som händer nästa fredag. – I det här avsnittet berättar Petra Mede historien om sin nya show, 50/50, som slutade med Tilde i programmet.

Med Petra Medes ord: “Lycklig”Det var mitt ibland oss ​​som Mede drog slutsatsen att hon hade fört bort sina andra barn.

Jag är överlycklig och tacksam, och jag tror verkligen att jag är en väldigt speciell person. En dag har gått sedan sist jag var här. Ingenting är klart, och gravitationen är inte tydlig. Jag väntar tills vi är i mitten, sa hon i Nyhetsmorgon.

Petra Mede Barn
Petra Mede Barn

Mede fångade en doft av en pappa på bilden.Svarade Petra Mede: – Nej, det här kommer jag att göra, som jag har gjort så många gånger i mitt liv, sa Petra Mede.

Petra Mede, spelets utvecklare och programmerare, har blivit mamma igen, något som Hänt var först med att rapportera om. Snarare var det Tilde de Paula, showens skapare och programledare, som stoppade informationsflödet genom att tillkännage det. Mot slutet av showen sa Tilde de Paula:

– Jag skulle vilja veta vad som händer nästa fredag. – Petra Medes nya föreställning 50/50, som avslutade föreställningen, diskuterades i detta segment.

Sexting i Petra Medes graviditet var en överraskning; hennes graviditet hade varit helt frisk under en tid. Vid det laget insåg Petra att hon var gravid med sitt andra barn när hon tittade på Nyhetsmorgon.

– Jag är överlycklig och tacksam, och jag tror verkligen att jag är en väldigt speciell person. En dag har gått sedan sist jag var här. Ingenting är klart, och gravitationen är inte tydlig. Jag väntar tills vi är i mitten, sa hon i Nyhetsmorgon.

Utvecklarna hade redan parat Adeline med Mattias Günther. Petras svar på frågan om hon hade en partner i detta projekt eller inte var: “Svara Petra s här.”

– Nej, jag gör det med egna händer, som jag har gjort med så mycket annat i hela mitt liv.

De senaste dagarna har etra Mede varit synkat med allt. Let’s Dance och Hjulet går i TV4 och Svindlande stunder i Blackeberg är precis ute. Hon blir dock tvåbarnsmamma till sommaren.

Med Tittarnas ord, “Min magi har växt.” Jag är nästan kvävd av den underbara responsen jag har fått. Så mycket spets och spetsarbete.

Petra Mede minns att hon hörts från män och kvinnor från sin egen generation som hade återvänt hem och utbrast: “Åh, vilken fin, vilken underbar sak!” och berättade för henne att de hade kommit fram till samma slutsats.

Långt efter ett barns ankomst. Adeline, dotter till Petras mamma, kom och hälsade på henne när hon var 43. – Grevens tid var det dags.

Det var det mest fylliga barn som alla någonsin sett. Jag undrar om jag hade glömt henne. Jag undrar om vi missade vintern i P1 i år för att vi var så upptagna på hösten.

Vad fick dig att tro att det skulle vara en bra idé för andra barn?

– Ja. – Ja. Teknikutvecklingen går mot sitt slut. Petras kompisar, som hade egna barn i sina yngre år, tvingade henne att gå tillbaka till skolan, säger hon.

2010 föddes bara två svenska barn till en mamma som var över 50 år. Fram till 2020 hade Siffran stigit upp till 26-åringar. Det verkar för mig att situationen kommer att visa sig vara lika odramatisk som samkönade äktenskap är idag.

Men jag vill inte vara en berättare för detta eller berätta för andra människor hur de ska leva sina liv. Jag gjorde det jag gjorde här för att jag ville göra det. Dessutom, säger Petra, har jag gjort det här helt själv, lika mycket som jag har gjort i mitt liv.

Nary en supermamma önskar att hon ska ses som en.

– Tack, nej. Under familjemiddagarna kom vi till enighet om en grundläggande princip: jag skulle inte servera mat! Vi ska försöka hitta ett annat sätt att få vår uppmärksamhet.

För en restaurangsökning eller för att köpa färdiglagad mat. Jag kan säga två olika saker. Och så var det Ugnspannkaka och… Du måste skoja! Herregud, det här är löjligt!

För att uttrycka det på ett annat sätt, Petra kilar runt efter vad som helst att göra.

– Folk tror att de kommer att ha lärt sig mycket efter att de fyllt 50 år, men jag vet inte hur de kan förklara det längre.

Petra Mede Barn
Petra Mede Barn

By sehzuka