Tue. Sep 27th, 2022

Per Naroskin Familj /\ Per Naroskin är ståuppkomiker, författare, psykoterapeut och föreläsare förutom att vara psykolog och psykoterapeut från Sverige.

Per Naroskin Familj
Per Naroskin Familj

Naroskin är medverkande i ett antal program som sänds i Sveriges Radio, såsom Scouterna, och han var programledare för radioprogrammet Sommar år 2006.

Sensitive mode är ett radioprogram som skapades av Per Naroskin och sändes i P1 under flera säsonger. Han svarar på läsarnas frågor och kommentarer i M Magazine förutom att han skriver en krönika för Modern Psychology.

Tillsammans med Niklas Stromstedt tog han deras presentation, “Stromstedt och Freud”, på resande fot 2012 och 2013. 2014 visades programmet på SVT2 i Sverige. Sissela Kyle och Per Naroskin har sina egna unika boendearrangemang.

Komikern Sissela Kyle, som är 64 år, och hennes sambo, psykologen Per Naroskin, som är 62 år, lever idag en unik tillvaro där de har tagit det medvetna beslutet att inte leva tillsammans.

Båda har intrycket att familjekapitlen redan ligger bakom dem, och vid det här laget bryr de sig lika mycket om sin personliga tid som om tiden de tillbringar tillsammans.

För drygt femton år sedan träffade tvåbarnsmamman Sissela Kyle och hennes livs kärlek Per Naroskin varandra. Då hade de båda fortfarande barn som bodde hemma.

Vi båda hade varit gifta tidigare, hade erfarenhet av att uppfostra barn på egen hand och kunde hitta en sund balans i denna nya situation.

På grund av detta började vi med det, och efter en tid insåg vi att det fungerade riktigt effektivt. Jag kommer att tänka på dig ofta.

Vi delar sovplatser ganska ofta. Men det är också möjligt att hon bara vill jobba eftersom hon sa till Expressen i somras att “jag vill vara ifred, jag behöver jobba”.

Hon sa detta samtidigt som hon gjorde det klart att hon ser möjligheten att leva som en distinkt person som ett privilegium.

Människor som tänker och skriver utgör vår grupp. Hon fortsatte med att förklara och poängtera att även om de var vuxna som krävde sitt eget utrymme och var.

i den lyckliga ekonomiska situationen att de inte behövde flytta ihop utan istället kunde välja att bo nära varandra, så föreslog att de kunde tänka sig att göra det om de fick barn tillsammans.

Byxorna som Sissela Kyle har på sig är gjorda av ett mörkt läder. En kontrast till karaktären av doktorn “Cecilia” som dyker upp i “Enkelstoten” och rånar.

en bank när hon är utklädd till man genom att bära hängande gubbbyxor, stort skägg och en mustasch som sticker ut från munhålet på rånarhattans mun. .

Det skägget kliade ganska mycket. Eftersom jag är allergisk kom den upp i näsan på mig trots att jag hade kepsen på mig. Det var inte alls trevligt! Jag blev överväldigad av rädsla.

Hon tillägger att det verkade som om hon återupplevde sin barndom och spelade ett spel som till slut blev något för hemskt att spela in händelsen där hon och hennes följeslagare Lotta Tejle hukade sig bakom ett par soptunnor på stranden.

Vi sitter där i vår finaste klädsel, förstenade över att någon skulle öppna dörren och fråga: “Och vad gör du?”

På grund av allt som hände slutade hon med att skriva en enkvinnasföreställning med Calle Norlén med titeln “Dina dagar är räknade.” Hon hävdar att Sissela såg programmet 150 gånger och att det var fördelaktigt varje gång.

På ett logiskt och intellektuellt plan är det omisskännligt att jag var medveten om att mitt liv var på väg att ta slut. Men trots att det gjorde mig ganska deprimerad att inse att det hängde ihop med mig också så valde jag att släppa det.

Per Naroskin Familj
Per Naroskin Familj

Nu när jag har fyllt 60 år är jag ålderslös. Jag har ingen tid, och allt händer på en gång. Ung, äldre, sömnig och vaken på samma gång.

Det är helt fantastiskt hur coolt det är. Då vill man ha det bra, tillägger Sissela som nyligen återhämtat sig från en förkylning som varade i fem veckor.

Sissela tror att hon, allt övervägt, har en hel del lycka i sitt liv.

– Nöjd är ett så tråkigt begrepp eftersom det innebär ett tillstånd av att vara så stilla, men jag tror att jag är väldigt närvarande.

Under tiden är hon oroad över världens tillstånd, miljön och den växande känslan av isolering.

Trots att jag inte alls är optimist är jag nöjd i just detta ögonblick. Att vara orolig är enligt min mening priset som måste betalas för att ha fantasi.

Att barn så småningom blir vuxna betyder inte att oron för dem försvinner. Men vad ska man göra när de inser att något är fel? Hur mycket utrymme finns det för föremål?

Den stereotypa “oroliga mamman” har en dotter som har problem med mat och vars make kritiserar hennes utseende på grund av hennes vikt.

En annan läsare är i behov av hjälp med att övertyga sin ledsna son, som är 28 år, att lämna deras hus och fortsätta med sitt liv.

Här erbjuds rådgivning av psykoterapeut Per Naroskin!

Sissela Kyle, skådespelerska och komiker som är 63 år gammal, har varit en välbekant figur för Sveriges folk under en betydande tid. Sedan 1980-talet har hon medverkat.

i en mängd olika roller i en mängd olika tv- och radioprogram. Så sent som för några månader sedan åkte hon ut på turné med sin kritikerrosade pjäs Etta på listan.

När Sissela medverkade i TV4-programmet Efter fem diskuterade hon programmet. Hon fortsatte med att förklara att syftet bakom det var att publiken .

skulle få en varm och välkomnande upplevelse när de såg föreställningen, samt möjligheten att skratta och begrunda.

Sissela Kyles yrkesliv har varit ganska händelselöst, vilket framgår av det faktum att hon har varit med i ett stort antal kritikerrosade program, men hennes personliga.

liv har aldrig varit föremål för en framstående nyhetsartikel. Sissela var gift med Mrten Eriksson från 1987 till 1998, och under tiden tillsammans fick paret två barn: Hjalmar Kyle och Martina Kyle.

I samma intervju berättar Sissela att det första beslutet att driva separata relationer togs på grund av att både hon och Per redan hade barn från tidigare relationer när de tog beslutet att gå skilda vägar.

Både sonen Hjalmar och dottern Martina har under årens lopp gjort regelbundna framträdanden på röda mattan tillsammans med sin mamma.

Familjen Sissela, inklusive barnen Martina och Hjalmar På premiären 2003 hade Sissela med sig både Martina och Hjalmar, hennes barn. Utvald bild med tillstånd av Karin Tornblom / TT

Även när de var långt upp i tonåren slutade barnen aldrig att göra offentliga framträdanden.Sissela Kyle omgiven av sin familj

Båda Sisselas barn är nu vuxna, Hjalmar har fyllt 28 år och Martina har fyllt 33. trots att de inte observeras särskilt ofta.

Under åren fram till romansen med Per var Sissela Kyle tidigare gift med Mrten Eriksson från 1987 till 1998. Under tiden tillsammans tog paret emot två barn, Hjalmar och Martina Kyle, som båda nu är vuxna.

Efter ingåendet av äktenskapet stötte Sissela Kyle och Per Naroskin på varandra på en fest, och deras attraktion till varandra var omedelbar.

Paret fattade beslutet att leva åtskilda i ett tidigt skede av sin relation, och de båda erkänner och värdesätter de många fördelarna som följer med att ha separata bostäder.

Per Naroskin Familj
Per Naroskin Familj

Att ni kan ha tid för er själva, tid att sakna varandra och att ni som ett resultat värdesätter tiden ni spenderar tillsammans ännu mer.

By sehzuka