Mon. Aug 15th, 2022

Per Holknekt Förmögenhet /\ Det är väl känt att Per Holknekt är mycket välgörande med sina rikedomar, och han har gjort det till sitt livs uppdrag att skänka så mycket av sina världsliga ägodelar som det är mänskligt möjligt.

Per Holknekt Förmögenhet
Per Holknekt Förmögenhet

Enligt orden han gjorde på podcasten Varvet måste allt börja om från början.

Det verkar som om vi är på väg åt helt andra håll just nu. Att han fortfarande lever och mår bra är enligt Holknekt så otroligt att det är nästan svårt att förstå.

Han säger att så är fallet eftersom han är så tålig. Utöver detta hävdar han att det faktum att han mår så bra är ett mirakel.

Veckans upplaga av podcasten Varvet har besök av en kille som heter Per Holknekt, som är 54 år. Kristoffer Triumf är mottagaren av denna herres gästfrihet.

Nu är entreprenören Holknekt, som en gång övervakade byrån Odd Molly, som vid en tidpunkt uppskattades vara värd upp till en miljard svenska kronor,

i färd med att lansera två nya verksamheter samtidigt som han anstränger sig för att minska mängden skräp i sin verksamhet. liv. Allt för att kunna rekonstruera det.

Jag mår bra av att ge bort saker, även om jag förmodligen ger bort alldeles för mycket. Det har funnits tillfällen i mitt liv när jag precis har spenderat pengar på mig själv,

och jag har kommit till insikten att jag inte kommer att vara nöjd med det. Jag har stöttat vänner genom en mängd olika utmaningar,

och jag kan till och med ha engagerat mig i början av en resa för att bli av med de saker jag äger för att pressa mig själv att börja om igen.

Holknekt säger, “Nu försöker jag bli av med alla mina grejer för att börja om”, och han betraktar denna punkt i sitt liv som en start på resan tillbaka till toppen av sin karriär.

Jag kom fram till att oavsett vem jag pratar med så ska jag alltid tala positivt om mamman till min dotter. Oavsett om jag pratar med mitt barn, min mormor,

mina vänner eller media, försöker jag alltid vara ärlig. Nu när det har hänt ser jag värdet i det, eftersom Linda har utvecklats till min närmaste och mest betrodda vän. Enligt vad Holknekt säger i podcasten finns inte den tyngd som vi genererade i vår romantiska koppling i den vänskap vi nu åtnjuter.

Utöver det har entreprenören Holknekt påbörjat arbetet med en ny klädsatsning. Företaget heter Inkletters, och de marknadsför sig som

“världens minsta modekollektion”. Dessutom definierar varumärket det faktum att det inte stöder internetköp.

Per Holknekt Förmögenhet

“Jag avgudar de lokala butikerna och jag vill hålla nätjättarna utanför”, argumenterar Holkenekt i tv-intervjun.

De senaste dagarna har det också varit allmänt känt att han ska skriva en bok för förlaget Strawberry Publishing, som ägs av Vingagaren Petter Stordalen. Det kommer att bli en bok för proffs med titeln “om envis prosa.”

Holknekt medger, “Jag har fått hjälp av en kvinnlig student vid London Business School.”

Nu är entreprenören Holknekt, som tidigare haft tillsyn över företaget Odd Molly, som vid ett tillfälle uppskattades vara värt uppemot en miljard svenska kronor,

i färd med att lansera två nya verksamheter samtidigt som han investerar i att minska mängden skräp i sitt liv.

Odd Molly uppskattades en gång i tiden vara värd upp till en miljard svenska kronor. Det fanns en tid då man trodde att Odd Molly var värd upp till en miljard svenska kronor. Allt detta görs för att vi ska kunna göra ett försök att rekonstruera det.

Även om jag förmodligen ger bort alldeles för mycket, är en av de saker som ger mig den största glädjen glädjen jag får av att ge bort saker till andra människor.

Det har funnits perioder i mitt liv då jag har prioriterat att lägga pengar enbart på mig själv; ändå kom jag snart till insikten att detta inte skulle leda till att jag var lycklig.

Vid andra tillfällen har jag njutit av känslan av tillfredsställelse som kommer av att spendera pengar på andra människor.

Det verkar som om vi är på väg åt helt andra håll just nu. Även om det är oerhört otroligt att jag fortfarande är där så är det praktiskt taget otänkbart att jag inte har blivit sårad på något sätt.

Per Holknekt Förmögenhet
Per Holknekt Förmögenhet

Även om det verkligen är underbart att jag är kvar så är det helt ofattbart att jag inte har blivit skadad på något sätt. Å andra sidan har jag en stor osäkerhet om huruvida jag någonsin kommer att kunna stå upp igen.

By sehzuka

Leave a Reply

Your email address will not be published.