Tue. Oct 4th, 2022

Peg parnevik pojkvän /\ Tidigt i våras tävlade Filip och Linn Hegdal i “Let’s Dance” tills de vann tävlingen. Peg hade en svår tid på den tiden.

Peg parnevik pojkvän
Peg parnevik pojkvän

Å ena sidan skenade misstankarna om att Filip och Linn hade ett romantiskt förhållande, vilket de båda tillsammans med alla andra inblandade gick ut för att kategoriskt förneka. I en liknande anda fick Peg också många fientliga kommentarer.

Peg följde sin älskare på Instagram inte långt efter det, och i ett av hennes inlägg beskrev hon hur han mådde vid den tiden.

Peg Parnevik noterade i sin dagbok att hon “grät, kan inte ta mig ur sängen, äter inte tillräckligt, dricker för mycket och pratar med min terapeut.”

Filip talade om sina känslor för första gången sedan splittringen när Martin Jarborg ställde frågan “Hur uppfattar Filip själv den fientlighet som hans dåvarande flickvän fick utstå?” Filips svar var följande:

Nej, men den tidsperioden var extremt tråkig eftersom allt började med att jag gick med på att göra något som jag trodde skulle vara väldigt glädjefullt och roligt eftersom jag trodde att det skulle vara en möjlighet för mig att presentera mig själv.

Men vad som faktiskt hände var raka motsatsen till vad jag hade räknat med. Där jag får använda mina ord, och folk kan välja om de gillar mig eller inte, konstaterade Filip och fortsatte sedan:

Och om jag fattar beslutet att stå upp för något, blir resultatet att min tidigare partner gör mycket kritiska kommentarer till mig om det.

Efter det tappas koncentrationen lite på vad som skulle vara roligt, vilket kommer att resultera i att en annan påverkan går åt andra hållet. Och trots att hon inte på något sätt hade samtyckt till det, var det hon som fick sig själv i svårigheter.

Peg har å sin sida sagt att hon och Filip inte har några problem i sin relation på podden. Det är troligt att paret nådde ut till varandra och uttryckte tacksamhet för de mer än fem år de hade tillbringat tillsammans.

Efter nästan fyra års kärlek bröt Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, upp våren 2021. Peg var 25 och Filip 24.

Förhållandet har krönikats flitigt i realityserien Parneviks som går på TV3 , samt i de sociala mediekonton som är kopplade till båda parter.

Peg parnevik pojkvän

Partnerskapet hamnade dock i upplösning under det första halvåret. Peg gjorde det helt klart att hon inte gillade produktionen av Let’s Dance, trots att Filip var en hit i programmet.

Jag vill inte säga att det har förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket att jag inte vet hur jag ska beskriva för dig hur dåligt jag mår.

Det har skadat så mycket, men jag vill inte säga att det har förstört mitt liv. Hon nämnde i podcasten Pillowtalk att hon skulle gå tillbaka till behandling i början av maj för att förbättra sitt självförtroende och sin mentala hälsa.

Efter sex veckor vann Filip i danstävlingen och paret skildes officiellt åt efter denna tidpunkt. Peg väntade ytterligare två veckor innan han presenterade sitt nya kärleksintresse, Jesper Niklasson, som var 24 år gammal.

“Kredd-Jeppe” har definitivt inte så mycket att välja på, men han får nog vänja sig vid att hans flickvän behöver fokusera på relationen med Kristin Kaspersens unge ett tag till. Detta är förmodligen något som han måste vänja sig vid.

När Peg Parnevik har bestämt sig för vad som helst, är det väldigt ingenting som kan påverka hennes åsikt efter det. Sångaren har precis bestämt sig för ett val som är nytt och oväntat.

Hon har bestämt sig för att avbryta den framgångsrika podcasten som kallas “Pillowtalk with Peg & Penny”.

Peg har sagt att hon pratade med någon precis innan. Hon började dyka upp med Niklas samtidigt som hon gjorde följande uttalande i podcasten “Pillowtalk”:

Jag tror att jag äntligen har fått kontakt med min identiska tvillingsjäl. Lagom sjuk. Det kan vara, eftersom det verkar äga rum sommaren 2021.

Angående idén om en “tvillingsjäl” är detta vad hon hade att säga:

Det faktum att det är svårt att bryta en koppling till sin tvillingsjäl är en av de många fördelarna som är förknippade med att ha en sådan koppling.

Peg parnevik pojkvän
Peg parnevik pojkvän

Peg hävdar att även om det är möjligt att skada ett förhållande när som helst, finns det inget du kan säga eller göra som skulle vara olämpligt för den andra personen eftersom allt du gör kommer att vara perfekt för dem.

By sehzuka