Tue. Sep 27th, 2022
Peg Parnevik Pojkvän
Peg Parnevik Pojkvän

Peg Parnevik Pojkvän /\ Peg Parnevik är överhuvudtaget förälskad i sin pojkvännen Jesper Niklasson och delar nu med sig av en bild på dem två från deras tidigare ostadiga dagar.

Förhållandet mellan Peg Parnevik, 26, och Filip Kaspersen Lamprehct, 24, var klart över i mitten av juni 2021.

2017 blev Peg och Filip ett par, men deras förhållande blev snabbt kantat av kaos, upp- och nedgångar, smärtsamma uppbrott, parrådgivning och rågwhisky.

Filip och Linn Hegdal dansade sig till seger i “Let’s Dance” under sommaren. Tiden var svår för Peg.

Vissa spekulerade i att Filip och Linn hade en affär, men alla inblandade slog snabbt bort de ryktena. Peg kommer också att utsättas för ett stort antal hattkommentarer samtidigt.

Strax efter slutade Pegs vän att följa henne på Instagram, och i ett medföljande inlägg avslöjade Peg detaljerna om deras uppbrott.

Peg Parnevik skrev, “Sörjer, kan inte få mig ur sängen, äter inte ordentligt, dricker för mycket och pratar länge med sin terapeut.”

Men solen kommer alltid fram efter regnet, och så kommer det att göra med Peg. Kort efter explosionen började eteriska bilder av en sjungande tjej och en mystisk ung man att dyka upp.

I slutet av månaden slogs det fast att 24-årige Uppsalaborna och musikproducenten Jesper Niklasson skulle bli nästa blomma att blomma.

Paret har varit stark ett tag nu, och det verkar som att de verkligen trivs i varandras sällskap. Peg Parnevik fick en Instagram-önskan under en frågestund.”En söt bild på dig och din pojkvän. ​​Om du är nöjd med det”, skrev en helt ny hängiven.

Och jag måste säga, det låter som att Peg var det. Hon delade specifikt en bild på paret från ett tag tillbaka när de fortfarande var tillsammans, när de satt på en lugn restaurang. Peg och Jesper skrattar över något de såg på Pegs telefon.

När Let’s Dance-mästaren Filip Kaspersen Lamprecht besökte podden “Tv meter dumheter” började samtalet på hans persondator. Åh, och Peg Parnevik är inte den enda utåtriktade tjejen han har träffat. Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprechts förhållande upphörde i mitten av juni 2021.

Peg Parnevik Pojkvän

Förhållandet mellan Peg och Filip, som blev ett par 2017, plågades av spänningar, hjärtskärande splittringar och småbråk.

Inte minst under förra säsongens avsnitt av Let’s Dance, när Peg slutade använda sociala medier över dramatiken kring Filips falska romans med danspartnern Linn Hegdals uppbrott.

Sedan dess har Peg Parnevik hittat en ny kärlek i musikproducenten Jesper Niklasson. För att lära dig mer om detta, gå hit.

Genom att medverka i podcasten “Two Meter Dumheter” med Rosanna Charles och Emilio Araya gav Filip Kaspersen Lamprecht ett lite mer kryptiskt svar på frågan om sin egen civilståndsställning.Frågar, “Dejtar du ngon?” Emilio Araya uppmanade.Till vilket Filip Kaspersen Lamprecht sa: “Nej.”

Sommaren 2021 tog ett förhållande som varat i fem år mellan Peg Parnevik, då 25, och Filip Lamprecht, då 24, äntligen ett slut.

Händelsen inträffade efter att Filip sett avsnittet av Let’s Dance där romansen mellan honom och hans danspartner, Linn Hegdal, 25, blommade ut.Både Filip och Peg ljög om upplösningen av deras äktenskap, och ex-paret har aldrig förklarat varför.

En sak är dock säker: Peg har kommit längre. För närvarande är hon ihopkopplad med 24-årige musikproducenten Jesper Niklasson. Nu ska vi få se ännu mer av pojkvännen.

I det senaste avsnittet av podcasten “Pillowtalk” utvecklar Peg Filips blunder.Där blev det tydligt att de förblir vänner trots svårigheten med uppbrottet.

Det var ganska dystert ett tag, så jag ska inte gå in på för mycket detaljer här. Inte för att överdriva saker, men jag övervägde allvarligt att avsluta mitt liv där.

Men våren har äntligen kommit, och Peg är djupt kär i sin nya pojkvän, Niklas, som kommer från Uppsala.

Vi har sett några glimtar av pojkvännen på Instagram, och nu delar Peg med sig av fler bilder på sin familj:Du kan läsa om “Du och jag, för alltid” i artikelns tillhörande text.

Peg Parnevik, 25, och Jesper Nicklasson, 24, avslutade sitt förhållande i början av sommaren. Till en början delade Peg bilder på Jesper med sina vänner, men det var inte förrän i podcasten Pillowtalk med Peg och Penny som hon officiellt presenterade Jesper som sin nya pojkvän.

“Du vet redan att jag har träffat någon; han heter Jesper,” sa Peg i podd-avsnittet.

Parets kärlek har blommat ut sedan dess, och Filip har till och med dykt upp på Nyhetsmorgon för att ge sin syn på situationen.Hämta den senaste versionen av Hänt-appen här!

När Martin Järborg frågade hur Filip själv såg på hatten där hans identiska tvillingflickvän hade dykt upp som Filip för första gången sedan omvälvningen, började Filips känslor åter flöda fritt.

Det var en riktigt prövande tid innan jag äntligen sa ja till något jag visste skulle vara väldigt glad och roligt, och jag tänkte att det skulle vara ett tillfälle att presentera mig själv.

Där jag kan använda mina egna ord och ta reda på vad andra tycker om mig, om alls. så Filip, och han fortsatte:

Peg har alltid vetat att hon träffat rätt person tidigare. I samma veva som hon till en början började flirta med Niklas avslöjade hon följande i ett avsnitt av podcasten Pillowtalk:

Jag tror verkligen att jag har lokaliserat min tvillingsjäl. Suger, man. Jag säger, låt oss göra det sommaren 2021.Om “tvillingsjäl”-konceptet sa hon så här:

Det som är bra med att ha en koppling till din tvillingsjäl är att den är omöjlig att förstöra. Det är sant att det är möjligt att förstöra ett förhållande när som helst, men ingenting du gör eller säger kommer någonsin att vara mindre än perfekt för just den här personen, som förklarat av Peg.

Och när jag väljer att säga ifrån om något, har det effekten att det lockar fram riktigt negativa kommentarer från min motpart.

När uppmärksamheten avleds från det som kan vara njutbart får det en annan inverkan på helheten. Det var inget hon hade sagt ja till utan det var hon själv som fastnade i hennes kläder.

Peg hävdar dock att allt är OK mellan henne och Filip i podden. Separerade partners borde ha varit i kontakt med varandra för att uttrycka tacksamhet för de fem lyckliga åren tillsammans.

Peg Parnevik Pojkvän
Peg Parnevik Pojkvän

By sehzuka