Sun. Oct 2nd, 2022
Paul rey föräldrar
Paul rey föräldrar

Paul rey föräldrar /\ Paul Rey är född och uppvuxen i Lund. Hans mamma flydde från Chiles diktatur för att börja ett nytt liv i Paris 1973, innan hon påbörjade ett studieprogram i Lund.

Vid det här speciella tillfället transporterade hon Pauls biljettpris eftersom han också körde ett outbytes-program från Finland.

Han vaknade till ljudet av klassiska album från 1960-talet till början av 1980-talet som fyllde hans rum. Den 23 maj 1992, i den svenska staden Lund, fick Paul Rey namnet Pauli Sebastian Jokela av en främling.

Den välkände svenske sångaren och låtskrivaren har skrivit på ett kontrakt med Warner Music Sweden, vilket tillåter honom att släppa ny musik i framtiden.

Invånare i Los Angeles Som ett globalt skivbolag med huvudkontor i Los Angeles, Kalifornien, har Warner Music Corporation sitt huvudkontor i den staden.

Tillsammans med Universal Music Group och Sony Music Publishing anses Sony Music Entertainment vara en av musikindustrins “tre jättar”. De andra två märkena är Sony Music och Universal Music.

1973 var båda studenter vid Lunds universitet, trots att deras familjer kom från många olika bakgrunder. Barnets föräldrar är en chilensk diktatur, hans mamma är finska och hans pappa är från Finland.

Bland hans många skatter som en livslång musiker är hans fars samling – varav en stor majoritet är på vinyl – som sträcker sig från 1960-talet till början

av 1980-talet och finns i hans föräldrahem. Att han tycker om att sjunga är irrelevant; det är en familjetradition, för säkerhets skull.

Paul debuterade i Melodifestivalen 2020 med sin låt “Talking in My Sleep”, och han tog sig snabbt upp till positionen som en av världens mest populära folksångare. Han har varit en gåva sedan 2018, och han och hans fru har en dotter som föddes för tidigt.

Paul Reys fru Dalia är alltid på hans sida, och han och artisten är utsatta under alla omständigheter.

Men på grund av utbrottet kommer hon inte att kunna delta I Melodifestivalen I Stockholm 2021.

– När det kommer till hans koppling till Dalia, säger Paul Rey, “Hon är den största som finns.”

Det var 2021 som Paul Rey, en 28-årig svensk artist, debuterade I Melodifestivalen, vilket markerar festivalens första framträdande av en svensk artist I dess historia.

I tävlingen fick hans stycke titeln “Talking in my sleep”, och det fick mycket positiv respons från domarna.

Paul skickades till Second Chance, där han fortsatte med att vinna turneringen och gå vidare till mästerskapsomgången.

Och efter att ha tagit sig till finalen belönades artistens hårda arbete med en sjätteplats för sina prestationer. Återigen är det den tiden på månaden.

Under Melodifestivalen 2021 kommer Paul att göra sin triumferande återkomst till scenen, där han kommer att tävla I deltävling 1 med ämnet “The Missing People”.

Paul rey föräldrar

En musikvideo har skapats för att fira den mest oförglömliga dagen I mitt liv, som förevigades på film. Fool For You är en låt skriven till min fru Dalias ära och finns tillgänglig för nedladdning på min Bandcamp-profil. Paul Rey har tidigare nämnt för

GAFFA att det handlar om villkorslös kärlek och hur du alltid kommer finnas vid den andra personens sida, oavsett vad den andra personen gör. Alltid vid min sida, oavsett vad. Dalia är namnet på min fru. Författaren, Paul Rey, hävdade tidigare

I en intervju med Expressen att hans äktenskap är “det underbaraste som kunde hända mig”. Hans fru, förklarade han, “är alltid vid min sida och stöttar mig.” Han fortsatte med att konstatera följande:

Hennes stöd är orubbligt, I tjockt och tunt, under alla omständigheter. Som ett resultat är det ganska bekvämt att ha till hands.

Nio månader efter att ha vunnit Melodifestivalen I Stockholm blev Paul Rey pappa för första gången.

De blev föräldrar nio månader efter deras medverkan I Melodifestivalen med låten Talking in my sleep var en seger, tack vare stödet från deras vänner och familj.

Paul Rey presenterade stolt sin nyfödda dotter på Instagram, samt avslöjade namnet på den lilla flickan, som hette Paula.

“När livet är en dröm, vem behöver sömn?” frågar författaren till boken. “Det här är vår dotter: Lima Léle”, skrev han bredvid ett fotografi av sin dotter, som han själv tagit.

Det är bestämt att skriva en sång för att hedra dottern.

– Det är en otrolig känsla att bli pappa. De senaste åren har vi sett fram emot att bilda vår familj och är verkligen tacksamma för hhar blivit välsignad med vår dotter.

Aftonbladet rapporterar att Paul Rey säger “Dalia mår bra, och lilla Lima mår bra, så för tillfället drar vi full nytta av babybubblan som har skapats här hemma.”

Paul Rey släppte också en ny låt, “Richest guy alive”, på fredagen som en hyllning till sin unga dotter, som kan höras I spelaren nedan.

Att jag är stolt över att vara förälder är det viktigaste, och att inget annat spelar någon roll så länge min dotter är lycklig är sekundärt. I ett nyhetsuttalande stod det att “det ger mig intrycket att jag är den rikaste personen på jordens yta.”

Enligt trovärdiga källor förbereder Paul Rey sig för att tävla I Melodifestivalen även nästa år, vilket tidigare rapporterats av Aftonbladet och andra medier. Men på grund av att SVT lägger munkavle på alla artister så blir det ingen diskussion under samtalet.

Efter att ha skrivit på med Epic Records I USA 2015 följde Paul Rey upp med släppet av sin debut-EP, “Good As Hell”, året därpå. Under denna tid blev han bekant med Quincy Jones, som sedan dess har fungerat som hans mentor. Fram till sin avgång från Fifth Harmony 2015 var han medlem I den amerikanska tjejgruppen, och han har även dykt upp på turné med Nico & Vinz.

Med Arman Cekin och den världsberömda rapparen Snoop Dogg samarbetade han I låten “California Dreaming”, som släpptes av Warner Music Sweden I februari 2017.

Flera medlemmar I Pauls författarteam, inklusive Andreas Roos, Martin René och John- Alexis, samarbetade på singeln “All Falls Down”, som publicerades den 5 maj 2017.

Paul rey föräldrar
Paul rey föräldrar

En person som alltid har stått vid Pauls sida kan ha blivit fängslad av någon anledning nu när året är annorlunda i alla avseenden.

När Paul och Dalia Rey gifte sig först, hade de varit gifta I cirka 15 år vid den tidpunkten. Lite mer än 2 1/2 år har gått sedan deras bröllop, och det var ett minst sagt tillfälle att minnas. De har två barn.

När han förberedde sitt bröllop producerade musiken en låt som heter Fool for you, som han tillägnade sin framtida fru. Låten förvandlades sedan till en musikvideo, som innehöll fantastiska bilder från deras härliga bröllopsdag.

Paul rey föräldrar
Paul rey föräldrar

By sehzuka