Sun. Oct 2nd, 2022

Paul Rey Föräldrar /\ Paul Rey, vars födelsenamn är Pauli Sebastian Jokela och som nu har skivkontrakt med Warner Music Sweden, är en svensk sångare och kompositör.

Paul Rey Föräldrar
Paul Rey Föräldrar

Samma år som Paul Rey värvades till Epic Records i USA släppte han också sin debutförlängda pjäs (EP), med titeln “Good As Hell”.

Han etablerade ett förhållande med Quincy Jones, som fungerar som en guide för honom för närvarande. 2015 uppträdde han på turné med Nico & Vinz förutom att han var medlem i den amerikanska tjejgruppen Fifth Harmony.

Tillsammans med Arman Cekin och den globala superstjärnan Snoop Dogg samarbetade han på låten “California Dreaming”, som publicerades av Warner Music Sweden i februari 2017.

Efter det, den 5 maj 2017, gav han ut singeln “All Falls Down, ” som han hade skrivit tillsammans med Andreas Roos, Martin René och John-Alexis. Paul var också en bidragsgivare till låtens produktion.

Paul Rey, Max Thulin (Veronica Maggio) och Gavin Jones (Mns Zelmerlow) är krediterade för att ha skrivit låten “What Good Is Love”,

som släpptes som singel av honom den 8 september 2017. Låten producerades av Pontus Persson (Red Velvet) och Max Thulin. Paul Rey släppte låten.

Paul Reys egenproducerade EP “Note to Self” publicerades 2018, och den har streamats mer än 30 miljoner gånger på Spotify sedan dess första release.

Paul debuterade i Melodifestivalen 2020 med låten “Talking in My Sleep”, och han steg snabbt upp för att bli en av de mest framstående kändis sångare i världen.

Hans låt är krediterad för att driva honom till denna position. Sedan 2018 har han varit gift, och han och hans fru är stolta föräldrar till en flicka som precis förlossades.

I alla situationer finns Paul Reys fru Dalia där för att ge stöd och uppmuntran, både till sin man och till artisten han är.

Men på grund av utbrottet kommer hon inte att kunna delta i Melodifestivalen som hålls i Stockholm 2021.

Enligt Paul Rey är “Hon är den finaste som finns” när det kommer till hans förhållande till Dalia. “Hon är den största som finns.”

Paul Rey, en svensk musiker som då var 28 år gammal, debuterade i Melodifestivalen 2021. Det var första gången som en svensk artist någonsin uppträdde i festivalen under hela dess existens.

Hans bidrag i tävlingen hade titeln “Talking in my sleep”, och domarnas reaktion på det var mycket positiv. Det slutade med att han tog förstaplatsen.

Efter Pauls första omgång flyttades han till andra chansen, där han fortsatte att dominera tävlingen och tjäna en plats i den sista omgången.

Artistens ansträngningar gav resultat när han tog sig hela vägen till den sista tävlingsomgången, då han belönades med en sjätte plats för sina prestationer.

– Jag heter Pauli Jokela. Det flög runt rykten om skivbranschkontrakt när jag var på väg till USA. Min nästa tanke var att även om jag behövde ett namn som kunde användas på global nivå,

ville jag ändå att det skulle ha en personlig kvalitet. Jag kom på några olika versioner av mina namn. Pauli förkortades till Paul, medan efternamnet Reyes, som tillhörde min mor, angliserades till Rey.

Upplevelsen av att vara pappa är en som inte kan beskrivas tillräckligt. Vi har väntat väldigt länge på att bilda familj och är överlyckliga över att ha blivit välsignade med en dotter.

Paul Rey Föräldrar
Paul Rey Föräldrar

Vi har väntat väldigt länge på att skapa en familj. Paul Rey berättade för Aftonbladet att hans fru Dalia och deras nyfödda .

dotter Lima båda mår bra och att han och hans fru som ett resultat av det “just nu njuter av babybubblan till det yttersta här hemma”.

På fredagen publicerade Paul Rey också en ny låt med titeln “Richest guy alive” som en hyllning till sin lilla dotter. Låten skrevs för henne.

Det handlar om hur jag känner inför möjligheten att bli pappa, och hur inget annat egentligen spelar någon roll för mig så länge min bebis är frisk.

Enligt vad han säger i ett pressmeddelande får det honom att känna sig “som världens rikaste person”.

Som Aftonbladet kunnat upptäcka tidigare hävdar välinformerade källor att Paul Rey är beredd att tävla i Melodifestivalen även året efter. Men eftersom SVT håller en gag-ordning på alla artister tas inte detta ämne upp under intervjun.

Paul Rey, vars födelsenamn egentligen var Pauli Jokela, växte upp i Lunds stad. Pauls tidiga år var fyllda av ljudet av musik.

Han började sjunga och uppträda när han var bara sex år gammal, och när han var i tonåren deltog han i ett antal olika rap- och musiktävlingar.

Hiphop och baggy kläder var hans början i kulturen. Matti Jokela hävdar att han uppmuntrade den unge mannen och sa till honom: “Du kan också sjunga.” .

Sedan dess har det utvecklats till samarbeten med internationella superstjärnor som Quincy Jones och Snoop Dogg, och viktigast av allt, det har nått finalen i Melodifestivalen. Låten av Paul Rey har tagits emot positivt av Matti, Paul’s

far.

Enligt Matti Jokela är låten utmärkt och konstaterar att den är välkomponerad och har en fängslande melodi.

När Paul och Dalia Rey gifte sig för första gången hade de redan varit gifta i cirka 15 år då. Lite mer än två och ett halvt år har gått sedan bröllopsdagen och att säga att det var en händelse att minnas vore en underdrift. De är föräldrar till två små.

Sångaren skrev låten “Fool for you” när han gjorde sig redo för sitt bröllop, och han dedikerade den till kvinnan som en dag skulle bli hans fru.

Efter det producerades en musikvideo till låten, och den innehöll några hisnande bilder från det lyckliga parets bröllopsdag.

En musikvideo har producerats som ett sätt att fira den enda dag i mitt liv som har gjort det djupaste intrycket på mig. Min fru Dalia inspirerade mig att skriva låten “Fool For You”

, som kan laddas ner på min Bandcamp-profil. Låten är tillägnad henne. Paul Rey har tidigare förklarat för GAFFA att det handlar om att ha kärlek.

till en annan person som är villkorslös och hur du aldrig kommer att lämna den andra personens sida, oavsett vilka handlingar den andra personen vidtar.

Paul Rey har varit på tv vid ett antal tillfällen, inklusive Diabetesgala, Summer Vacation Summer Cruise, Nyhetsmorgo och Go’ Kvall, bland andra program. 2019 åkte han på turné med Rix FM Festival, spelade på Brilliant Minds och fyllde i för James TW och Mns Zelmerlow.

I den stora finalen av Melodifestivalen 2020 kommer Paul Rey att sjunga låten som han bidragit med.

Paul Rey gjorde sitt första framträdande i Melodifestivalen år 2020 med låten “Talking in My Sleep”. Den 8 februari tävlade han i det andra heatet i tävlingen som hölls i Göteborg. Han avancerade till andra chansen och sedan till finalen där han slutade på sjätte plats.

Utöver det framförde han sin låt “The Missing Piece” i tävlingen Melodifestivalen 2021. Låten skrevs av Paul själv, Fredrik Sonefors och Laurell Barker, och den var tänkt att vara en dedikation till Pauls dotter.

Paul Rey Föräldrar
Paul Rey Föräldrar

Bidraget skickades sedan till Andra Chansen där deltagaren lyckades ta sig vidare till finalen. Låten hamnade på en tolfte plats när den väl tagit sig till finalen.

By sehzuka