Mon. Aug 15th, 2022

Paul Rey Familj /\ Paul Rey, som egentligen heter Pauli Sebastian Jokela och kommer från Lund, är en svensk sångare och kompositör som har skrivit på ett skivkontrakt med Warner Music Sweden.

Paul Rey Familj
Paul Rey Familj

Paul Rey, vars födelsenamn är Pauli Sebastian Jokela och som föddes i Lund den 23 maj 1992, är en svensk sångare och låtskrivare som har skrivit på ett skivkontrakt med Warner Music Sweden.

Det var samma år som Epic Records erbjöd honom ett skivkontrakt som de publicerade Reys debutstudioalbum i USA under namnet “Good As Hell.

” Albumet släpptes i USA av Epic Records. Quincy Jones blev hans handledare och mentor mycket snart efter händelsen.

Utöver det började han fungera som öppningsakten för Fifth Harmonys turné 2015 och förblev i den rollen till slutet av turnén 2017. Dessutom följde han med Nico & Vinz på deras turné runt om i landet.

Paul Rey är bara 27, men han verkar redan ha levt ett liv som är rikt och tillfredsställande trots sin tidiga ålder.

Trots att han fortfarande är ung har han åstadkommit mycket. Sedan han tillbringade sin ungdom i Lund och lyssnade på soulmusik,

Paul Rey har kommit långt; han gick från att vara en enastående rappare till att bli en stor popartist som arbetade med Snoop Dogg och räknade Quincy Jones som en mentor;

han har samarbetat med Snoop Dogg och är influerad av Quincy Jones; Paul Rey har kommit långt sedan han tillbringade sin ungdom i Lund med att lyssna på soulmusik.

Det första av Paul Reys många liv började med att han satt i vardagsrummet i sitt barndomshem och lyssnade på musik.

Hans chilenska mamma är en sångare som har uppträtt med en mängd olika band, och hans bror är både musiker och kompositör av musikaliska verk.

Båda hans föräldrar har en anmärkningsvärd musikalisk talang. När han bara var en ung kille började han delta i rapbattles i hemstaden Lund, som ligger i Sverige.

Ungefär samtidigt började han också spela in hiphoplåtar i sin egen hemmastudio och rappa under namnet “Ill Will”.

Paul Rey Familj

Att vara förälder är en av de mest fantastiska upplevelser man kan tänka sig. Vi har väntat väldigt länge på att bilda familj och är överlyckliga över att ha blivit välsignade med en dotter.

Vi har väntat väldigt länge på att skapa en familj. Paul Rey sa till Aftonblade att nu när både Dalia och lilla Lima mår bra,

vi tre kan dra full nytta av “bebisbubblan” som har skapats i vårt hus.

På fredagen publicerade Paul Rey också en ny låt med titeln “Richest guy alive”, som skrevs som en hyllning till hans lilla dotter.

Det handlar om hur jag känner för att vara pappa, och hur absolut ingenting annat spelar någon roll för mig så länge min bebis är glad och frisk.
Enligt vad han säger i ett pressmeddelande får det honom att känna sig “som den rikaste personen i världen.”

Paul Rey är, enligt välinformerade källor, redo att tävla i Melodifestivalen även nästa år, vilket Aftonbladet tidigare kunnat avslöja.

Samtalet berör dock inte detta ämne eftersom SVT munkavle alla artister, så ingenting diskuteras under samtalet.

Paul och Dalia Rey, som nu är gifta, har varit tillsammans i nära 15 år.

De har varit gifta i bara mer än två och ett halvt år, och dagen för deras bröllop var minst sagt minnesvärd.

Innan deras bröllop komponerade musikern en låt till sin fru som heter “Fool for you”, som hon senare fick i present tillsammans med en musikvideo som hade fantastiska bilder från den glada kärleksdagen.

Den finaste dagen i mitt liv dokumenterades på film och förvandlades sedan till en musikvideo. Jag kommer aldrig att glömma det.

Min fru, Dalia, är inspirationen till titeln på låten “Fool For You.”

Paul Rey har tidigare sagt till GAFFA att låten handlar om kärlek som inte är villkorad,

om hur du alltid kommer att vara vid den andra personens sida oavsett vad den andra personen gör.

År 2020 var Paul Reys första framträdande i Melodifestivalen, då han sjöng låten “Talking in My Sleep”.

Den 8 februari deltog han i den andra tävlingsomgången som hölls i Göteborg.

Paul Rey Familj
Paul Rey Familj

Därefter gick han vidare till andra chansen, och sedan därifrån till finalen, där han kom på en sjätte plats.

By sehzuka