Tue. Oct 4th, 2022

Pär Lernström Längd /\ Hugo Gustav Lernström, mer känd under sitt artistnamn Par Hu Hugo Von Essen Familjgo, är en svensk tv-värd. Han är kanske mest känd för att ha varit programledare för serien Swedish Idol på TV4.

Pär Lernström Längd
Pär Lernström Längd

Hans tidigare arbetsgivare är bland annat SR Stockholm, Utbildningsradion, morgonprogrammet “Mycket mer än müsli” på MTV, Aftonbladet TV7, och Mix Megapol.

I den svenska anpassningen av Balls of Steel har Lernström fungerat som programmets TV-presentatör (Balls av steel).

Det var 2011 som Lernström först började arbeta för TV4. 2011 var han tv-presentatör för parlamentet.

Det avslöjades den 1 mars 2011 att Lernström kommer att ta över som TV-presentatör för säsongen 2011 av Swedish Idol, och ersätta Peter Jihde i rollen.

Han är programledare för 2017 års upplaga av Talang som går att se på TV4.

Både han och hans fru, Linda Ohrn, hade ett framträdande i tv-programmet Herr och Fru på TV4 i mars 2011.

I augusti 2012 välkomnade paret sitt första barn till världen, en flicka.

När det gäller individernas höjd så indikerar Par att han tänker annorlunda än många andra och som exempel visas programledaren Rickard Sjoberg, som är 52 år.

Jag tror att det för det mesta är tvärtom, och att när du ser någon i verkligheten är det mycket längre än du tror att det kommer att vara. I linje med Rickard Sjöberg är han väldigt lång, även om han inte verkar vara så lång på tv.

Idol sänds på TV4 varje fredag ​​klockan 20.00 och den kan även ses online via streamingtjänster som TV4 Play och C More.

När Linda fyllde 21 år och firade födelsedag blev jag ombedd att gå och det var så vi först blev bekanta.

Det var över ett dussin år sedan. Eftersom våra vänner ville samla oss alla var jag med i inbjudan.

Eftersom vi båda var medvetna om det i början, var det till en början besvärligt, men vi kom till slut över det,

och vi började dejta några månader senare. Vi har varit gifta i fem år nu och har välsignats med två barn.

Sedan han började vara värd för den berömda showen Idol för 10 år sedan har den 41-årige Par Lernström blivit en av de mest välkända TV-bolagen i hela Sverige. Idol har varit en stor framgång.

Bort från offentligheten har han ett lyckligt hemliv i Enebyberg, norr om Stockholm, med sin fru Linda Ohrn Lernström,

som är 37 år gammal. De är föräldrar till två barn tillsammans, Bibi som är nio och Loa som är fyra.1,89, men de allra flesta tror att jag är riktigt lång, ungefär 2,02.

Den fascinationen i längd är verkligen väldigt spännande. När du ser någon i verkligheten, Jag tror att det oftare är det omvända mot vad du förväntar dig, och det är mycket längre än du tror att det skulle vara.

Pär Lernström Längd

Som fallet är med Rickard Sjoberg är han ganska lång trots att han inte verkar vara så lång på tv.

Det finns många individer som är nyfikna på Gina Dirawis härkomst, ras, land och etniska bakgrund.

Låt oss kolla upp det! Enligt allmänt tillgängliga resurser som IMDb och Wikipedia är Gina Dirawi av Mellanöstern härkomst.

Den här artikelns avsnitt om Gina Dirawis religiösa och politiska övertygelse kommer att uppdateras inom kort. Efter några dagar, skulle du kunna kolla in artikeln igen?

Dirawi lanserade sin onlinenärvaro i mars 2009 med lanseringen av sin blogg, Ana Gina. I augusti samma år hade hon också börjat vlogga.

För ett decennium sedan efterträdde Par Lernström Peter Jihde som programledare för American Idol och under kvällens fredagsfinal dök hans representant oväntat upp på scenen och förvånade honom fullständigt.

Det är dags för en liten kärlekskupp, och den som får kupp är varken mer eller mindre än Par Lernström, enligt Peter Jihde.

Jag ber så mycket om ursäkt om jag avbryter mitt under fredagsunderhållningen, men det är dags för en liten kärlekskupp.

Från en värd till en annan höll Peter ett tal till sin medvärd och gav honom en medalj innan han berättade hur mycket .
han bryr sig inte bara om människorna som tittar på programmet utan också, och viktigast av allt, om idolerna själva.

– Det faktum att du bryr dig om American Idol är det som gör det möjligt för mig att vara här i det här rummet den här dagen och se dig bryta ihop i tårar, Par Lernström!

Ett montage av programledarens upplevelse i programmet visades sedan, och det kompletterades med låtar framförda av tidigare American Idol-vinnare.

Pär Lernström Längd
Pär Lernström Längd

Under den här delen av showen vägrade Par Lernströms tårar att sluta rinna.

By sehzuka