Sun. Oct 2nd, 2022

Oscar Magnusson Familj /\ Den svenska musikern och gitarristen Erik Oscar Carl Magnusson föddes i Karlstad. Han är känd för sitt arbete i Karlstad. Medlem i Sven-Ingvars sedan 2006, son till Sven-Erik Magnusson och har varit med sedan 2006.

Oscar Magnusson Familj
Oscar Magnusson Familj

Oscar Magnusson och hans far, Sven-Erik Magnusson, gav en gratiskonsert på Sandgrund i Karlstad i juli månad 1996, under O-ringens femdagarsorientering i Karlstad.

Konserten ägde rum 1996. Där satte de bland annat upp en föreställning av “Marie, Marie”.

I albumet med titeln So Much Better 2017 gav han sin tolkning av låten med titeln So Many Miles, So Many Years.

Han hedrades med titeln Årets Värmlandning 2019.

Oscar berättar att pappan vid tillfället bodde i ett rum på palliativavdelningen i Karlstad och att han led av en obotlig cancerform. Sven-legs Eriks hölls toasty av Doris,

hunden, som hade tagit sig upp på sjukhussängen. Händelserna den föregående natten avslöjade att Oscars mamma hade varit uppe hela natten och kommunicerat sina tankar.

Pappa kommer att vända och vända sig hela natten och så småningom somna om efter varje uppvaknande.

När han äntligen öppnar ögonen och stirrar på mig är det under ett av dessa uppvaknanden som hans ögon är som tydligast. Inget annat talas av honom. Men jag är medveten om hans mål.

Oscar blev kvar i Sven-room Eriks efter att resten av familjen hade lämnat. Han la sig på extrasängen och somnade. Det var ett inandning som fick honom att vakna, och det var inget mer som hände efter det.

Jag kommer att bära med mig den tomhet som lämnats av den tystnaden för resten av mitt liv, som en avgrund avgrund i mitt hjärta.

Jag skulle aldrig vilja att det skulle bli ogjort, men det finns en kostnad förknippad med ögonblicket. Den 22 mars 2017 gick min pappa bort och ser nu ner på mig från himlen. Enligt honom var det som blev över känslan av att vara ofullständig.

Det stod på min recensionslista att Oscar Magnusson var artist.

Innan poletten föll tänkte jag för mig själv: “Vem är det?” men så kom jag ihåg att jag hade sett honom spela live ett drygt halvår tidigare. Dessutom njöt jag av det jag fick höra.

När en person tar över för sin berömda pappa, som Sven Erik Magnusson gjorde i bandet Sven-Ingvars, kan de vara dömda till ett liv i relativt dunkel.

Oscar ger honom möjligheten att ta huvudrollen i hans sommarproduktion också.

Den första delen av berättelsen ägnas åt att ge en specifik redogörelse för faderns bortgång och de efterföljande känslorna av förlust.

Oscar Magnusson Familj
Oscar Magnusson Familj

En härlig och mycket välarbetad hyllning till en pappa som också råkade vara en av Sveriges mest kända musiker i landets historia.

Samtidigt har en betydande del av den en väldigt privat atmosfär. Vill jag verkligen vara medveten om alla dessa detaljer?

Oscar Magnusson avslöjar inga tecken på osäkerhet. Det finns inte ett enda ord av kritik eller tillrättavisning som Hans riktar mot sin far. Helt enkelt kärlek som inte är betingad.

Det är vackert och rörande, men ibland kan det kännas som att det är “för mycket”.

Magnusson Jr ser det som sin moraliska skyldighet att fortsätta sin fars musikaliska arv. Den är fylld av ovärderliga lämningar från Sveriges sedan länge svunnen folkhemskultur.

I det avseendet är Sven-Ingvars jämförbar med ABBA, men i en mycket mer lokaliserad och intim skala.

Det har varit otaliga somrar i P1 under vilka jag har lyssnat på kända idrottsmän, artister, affärsmän och andra typer av offentliga personer som respekterar sina mammor. Många gånger verkar det som om papporna inte ens existerar.

Även en förälder borde kunna få en oreserverad hyllning då och då; i denna mening är det helt lämpligt.

Johanna Magnusson är för närvarande 43 år och är engagerad inom en mängd olika områden, inklusive konst.

Sedan jag gick i mellanstadiet har jag målat, gjort saker och allmänt varit kreativ. I skolan hade jag mycket framgång i bildtävlingarna, och jag förstod redan då att min gåva fanns i bilder och former.

Jag gick på Stockholms konstskola samt Forsbergs och Broby Grafiska för min utbildning. Har haft några utställningar både här .

i Värmland och på Mallorca, där jag bott i runt åtta år, säger Johanna om sig själv på hemsidan Battre konst.se. Avslutningsvis säger hon:

“För närvarande håller jag på med några nya levande målningar med akryl och jag kommer att hålla en vernissage i Karlstad i mitten av april.”

År 2019 deltog Johanna i Halloween-firandet som hölls på Ekolsunds slott, där hon dök upp enligt följande:

Början på Oscar Magnussons sommarprogram är faderns bortgång, Sven Erik Magnusson, som var vokalist i Sven-Ingvars, ett av Sveriges mest kända och långlivade dansband.

Oscar Magnusson Familj

Hans pappa gick bort för fem år sedan. I det ögonblicket hade facklan redan gradvis överlämnats; Osc

ar Magnusson var medlem i bandet och klev praktiskt taget in i sin fars outfit samtidigt som han bibehöll ett jämnt framträdande.

Sedan han var ung hade människor som hade stått honom närmast ingjutit honom tron ​​att “framtiden var säker”.

Att han skulle ärva bandet på samma sätt som andra människor kan ärva en gård eller ett familjeföretag, komplett .

med de motstridiga känslor och utmaningar som kommer med att försöka avgöra vad som är ens egen vilja och önskan kontra vad som är andras förväntningar och arvets vikt.

De delar av presentationen som är centrerade kring dessa ämnen är där den lyser starkast. I dessa synpunkter på vad det innebär när en närståendes död inte bara är en privatsak utan också en nyhetshändelse som involverar pressmeddelanden och kommentarer,

ser vi hur det är när en närståendes bortgång behandlas som både en privat och offentlig angelägenhet. Oscar Magnusson har ett mildt och empatiskt uppträdande,

och han berättar medkännande om sin förlust och sina upplevelser; Ändå kommer du ofta på att du önskar att han hade pausat och undersökt ämnet mer ingående.

Både Johanna och Oscar Magnusson har behållit sin likhet med sina barndomsjag.

Oscar Magnusson, som även är känd som Oscar Magnusson Jr., är nu medlem i Sven-Ingvars. Han går i sin fars fotspår genom att uppträda som sångare för bandet, ungefär som hans far gjorde.

Oscar Magnusson Familj
Oscar Magnusson Familj

By sehzuka