Sun. Oct 2nd, 2022

Olle Ljungström Sjukdom /\ Olle Ljungström var artistnamnet på den svenske musikern, gitarristen, låtskrivaren och bildkonstnären.

Olle Ljungström Sjukdom
Olle Ljungström Sjukdom

Lars Olof Gustaf Ljungström, som föddes den 12 augusti 1961 i Riala församling i Stockholms län och avled den 4 maj 2016 i stadsdelen Erska. av Sollebrunn. Ljungström var professionellt känd som Olle Ljungström.

Efter att ha börjat sin musikaliska karriär som sångare och gitarrist med Reeperbahn (1979–1984), fortsatte Ljungström att uppträda med duetten Heinz & Young innan han började arbeta som soloartist med början 1993.

Å andra sidan var han med på inspelningar av en rad andra svenska band, som Wilmer X och Webstrarna, och han spelade in ett antal duetter.

Under 2000-talet arbetade han med en mängd olika projekt tillsammans med andra artister, inklusive Ernst Billgren och P’l Hollender.

1995 erkändes Ljungström som årets bästa manliga svenska musiker, vilket gav honom Rockbjörnens musikpris. Ljungström är känd för att skriva låtar som är något udda;

en kritiker för Dagens Nyheter sa 2009 att “Olle Ljungström är den enda personen som har förmågan att lugna oroliga känslor med samma lugn. Han är popmästaren på att lugna ner oroliga känslor.”

Den 4 maj upptäcktes konstnären Olle Ljungström död i sitt hus i Alings av sjukvårdspersonal. Hans död inträffade där. En förundersökning om mordet inleddes av polisen till en början, men de beslutade slutligen att inte fortsätta med det.

Familjen får äntligen en förklaring till vad som fick honom att gå bort.

Vi är lättade över att få veta att det inte var någon illegal aktivitet inblandad. Enligt hans mor, fröken Ljungström, dog han av en naturlig dödsorsak orsakad av en långvarig sjukdom.

Musikern kämpade under en betydande tid, inte bara med diabetes utan också med en leversjukdom. Beroende var ett problem i hans liv också under en period.

Enligt vad Misse Ljungström hade att säga till Expressen kan organen inte fungera ordentligt när en person mår riktigt dåligt och mot slutet av sitt liv.

Även om familjen sedan en tid tillbaka visste att slutet närmade sig blev de häpna när de fick höra beskedet att personen hade gått bort.

– Det var så länge sedan han var sjuk. Även om vi var medvetna om att detta skulle ske, kommer det fortfarande att komma som en fullständig överraskning.

Enligt vad Misse Ljungström tidigare sagt till Nojesbladet är det fortfarande inte tänkt att det går av.

Dokumentären ger tittarna möjlighet att lära sig om Olle Ljungströms barndom, inklusive hur han betedde sig när han var yngre och hur han tog beslutet att göra en karriär inom musiken i unga år.

Olle Ljungström Sjukdom

Jacob Frossén genomförde en serie intervjuer med konstnären under många år och de samtalen har hållits privata så att de inte har offentliggjorts.

Misse Ljungström, offrets mor, är likadant uppriktig i sin berättelse om sin sons kamp mot hans hälsa och utvecklingen av hans levertillstånd tills det tog slut på hans liv.

Hur en levertransplantation på sensommaren 2015 som avbröts blev en avgörande händelse.

Efter det var det helt klart. Efter det blev det mycket mindre svårt att prata om saker, även för honom. Perioden för varningar och varningar hade i någon mening slutat.

Det var irrelevant till slut. Efter det blev du befriad från skyldigheten att vara förälder och var fri att bara delta i konversation.

Han var inte orolig för att det skulle ta slut. Han tog allt med ro. Hon fortsätter med att säga att det fanns någon form av besinnad acceptans för att saker och ting skulle bli så här.

Olle Ljungström, en välkänd svensk musiker och kompositör, gick bort den 4 maj 2016, 54 år gammal. Den förödande nyheten att han hade gått bort fick chockvågor över den svenska musikbranschen.

Olle Ljungström blev mer populär än han någonsin varit tidigare efter en lång karriär som medlem i bandet Reeperbahn och som soloartist.

Under den tredje säsongen av den svenska musiktävlingen Så mycket bättre framträdde han tillsammans med andra kända svenska musiker som Darin och Maja Ivarsson. Hans kamrater och bekanta inom konsten var ganska komplimenterande för hans arbete.

Han var mycket skicklig, och han var en av de mest skickliga målare som jag någonsin har stött på. Några gånger i början av min karriär utmanade Olle mig med mina egna tvivel på mig själv,

och som ett resultat kunde jag ta några viktiga steg mot att bli mer kompromisslös. Efter hans bortgång uttryckte Lisa Nilsson till Expressen sin oändliga tacksamhet till sin man för alla hans många prestationer, inklusive den ovan nämnda.

Olle Ljungström hade ingen aning när han slog igenom som punk- och rockstjärna i Reeperbahn att han skulle bli otroligt framgångsrik över 30 år senare i TV4:s lördagskvällsprogram. Thsker efter att han redan slagit igenom som musikkändis.

Kultsångarens musik fick ett nytt liv som ett resultat av låten “Så mycket bättre.” Men tillsammans med rampljuset förde han också en hård kamp med sin hälsa, och innan Olle Ljungströms död krävde han att hans mor skulle lämna ett väsentligt löfte om hans arv.

Det här är berättelsen om en berömd konstnär som kämpade hårt för att hans namn inte skulle gå förlorat i historien.

1977 var året som markerade början på allt. Olle Ljungström började sin professionella musikkarriär som sångare och gitarrist i bandet Reeperbahn när han var bara 16 år gammal. Reeperbahn var ett punk- och rockband vars image var centrerad på sex, våld och droger.

Olle Ljungström Sjukdom
Olle Ljungström Sjukdom

Även om bandet bara höll ihop i sju år innan det upplöstes, skulle Olle Ljungström redan ha satt betydande spår där.Album av Reeperbahn, som “Venuspassagen”, gjordes tillgängliga för köp.

By sehzuka