Tue. Sep 27th, 2022

Olle Jönsson Familj /\ Bengt-Olle Jonny Jonsson är en musiker, sångare och kompositör som ursprungligen kommer från Sverige.

Olle Jönsson Familj
Olle Jönsson Familj

Hans roll som huvudsångare och nyckellåtskrivare för dansbandet Lasse Stefanz gav honom det mesta av hans berömmelse.

Innan han behövde opereras i handleden hade han en karriär som trummis. Istället för att bli bandets trummis tillträdde Gunnar Nilsson dessa uppdrag i januari 2007.

Olle Jonsson meddelade att han kommer att lämna bandet omedelbart i november 2012.

Men veckan efter sågs han uppträda på scen med bandet i rollen som sångaren. Han var en av de ursprungliga medlemmarna i bandet Lasse Stefanz.

unilla är tillsammans med sin man Dan och deras dotter Lina, som är 27 år, medlemmar i familjen.

I Roetved, som ligger utanför Kristianstad, har han en hästgård som sin huvudsakliga bostad.

I just den här scenen: När jag uppträder som sångare för Lasse Stefanz är jag ständigt i mitt liv.

Jag uppträder på arenor runt om i USA. De gav en föreställning på Kajskjul 8 i Göteborg, som var en föreställning som bland annat ägde rum på en krog.

Olle avbryter en föreställning endast under mycket ovanliga omständigheter, eftersom det kräver en betydande ekonomisk investering.

Trots att han kissade på blod och hade ont i halsen och en temperatur på fyrtio grader, fortsatte han att uppträda inför publiken och stoppade alla hits som han hade gjort tidigare.

Det fanns ingen giltig ursäkt för att han skulle ha undvikit att göra det tidigare.

För att säga er sanningen, om allt annat hade gått enligt planerna, så hade jag valt att drabbas av en hjärtinfarkt till.

Å andra sidan är diabetes något du alltid måste tänka på på grund av de komplikationer det kan orsaka.

Människor som är som jag måste ta medicin för tre sprutor varje dag, men de vill inte konsumera så mycket sockerrik mat som de kan.

Han hävdar att det är svårt för honom att ge upp läskedrycker eftersom han tycker om dem så mycket, men hans flin är sned när han säger det.

Det finns flera tillfällen då jag har insett att jag borde fokusera mina tankar mindre på mig själv och mer på människorna som tittar på mig.

Olle Jönsson Familj

Det kan vara svårt att förhindra att äldre hundar rör sig och skäller. Med det sagt har du inget annat val än att erkänna sanningen i situationen.

Det är inte ett lätt yrke att ha eftersom det kräver en betydande mängd resor och en mängd olika måltidstider.

För andra är det enda alternativet att ta mediciner. Olle Jonson hävdar att han injicerar sig själv med medicinen både på morgonen och på kvällen, men vissa kan bara ta medicinen i tablettform.

Olle Jonsson blir 65 år idag, men pensionen är inget han ser fram emot alls.

Det ger mig lite rysningar. Att sjunga är den enda aktivitet jag kan göra. Jag saknar inte att köra runt på vägarna, men jag saknar att vara bland många människor.

Du har förmodligen ibland valt detta yrke för att du har en önskan om validering i någon aspekt av ditt liv.

Vid det här laget är koronan helt irrelevant; allt som återstår är natten.

Jag har svårt att tro att dansen skulle kunna återskapas på samma sätt som den var förr.

Ska folk dansa med kinderna vidrörande eller ska de spruta? Förutom att det inte är särskilt romantiskt skulle det inte vara en särskilt njutbar syn att se 700–800 personer dansa med munskydd.

I höst ska vi ha en presskonferens i Kristianstad, och efter det kommer allt att vara öppet och vi kan sätta stopp för det här tramset, tillägger han och låter plötsligt ganska allvarlig.

Efter det kommer vi att diskutera det faktum att det är så det var, liksom hur det är nu.

Vi är trötta på att bli utpekade som snåla individer vars enda oro är monetär vinning.

Även om ekonomi är det som ligger längst bort från våra tankar just nu, är vi fast beslutna att hitta en lösning på detta problem så att vi kan fortsätta.

Att Olle skulle säga upp ett jobb är en mycket osannolik händelse eftersom det kräver mycket arbete.

Olle Jönsson Familj
Olle Jönsson Familj

Även när han hade ont i halsen och en temperatur på 40 grader eller kissade på blod, fanns det ingen anledning nog att hindra honom från att skära av alla träffar inför publiken som är brukligt.

By sehzuka