Sun. Oct 2nd, 2022
Olivia Schough Pojkvän
Olivia Schough Pojkvän

Olivia Schough Pojkvän /\ Jonas Arneson följde med 18-åriga Olivia Schough hennes dagliga promenad under Derome BK-derbymatchen 2008.

Om han bara hade genomfört planen i några sekunder hade det varit lätt att bli frikänd. Det har bara gått fem matcher, men supertalangen säger att det är dags.

Olivia dribblade i Falkenbergs FF och Kopparbergs/Göteborg FC under årets lopp. Hon vann i division 2 (19 ml) och bidrog till seriens progression och lagets framgångar hela vägen söderut.

– Det här är något vi har jobbat med under hela säsongen. Formen trogen har jag vunnit matchen.

I en cupmatch mot Hovs/Billdal i Kopparbergs/Göteborg gjorde hon sitt första mål och tre raka mål. Malmö IP:s “riktiga” debut ägde rum den 18 juni på LdB Malmö.

Han dödade Linnéa Liljegärd under andra halvan av kampen innan Thomas Dennerbys pil träffade målet.

– Jag har aldrig spelat så bra som jag gjorde den dagen! Det var en komplett situation: jag vägrade låta Kopparbergs-tröjan hålla ner mig och sprang så hårt jag kunde, men jag blev inte snubblad för att jag var så svag, enligt Olivia.

Svenskans 1-0-förlust mot England i semifinalen i Eurovision Song Contest satt fast i hennes sinne.

EM som helhet var en fantastisk upplevelse! Vi hade en underbar grupp människor. På grund av den goda sammanhllningen och noggrannheten i vad vi än gjorde, så gick allt så bra.

Det var ett stort ögonblick för henne när hon lyckades stjäla silvermedaljen från den legendariske atleten Michel Platini, men något som till och med några av hennes ivrigaste supportrar aldrig glömde.

Carin Schough gick bort den 20 februari efter en kamp mot cancer som hade varat i mer än två år för henne.

Mor och hennes mamma var nära, och det fanns en ocean av omsorg att bära.

– Dessutom finns det dagar då jag helt enkelt inte känner för att träna. Det är förmodligen något som bara svävar högst upp på listan. Många tror att vi kommer att återgå till livet i framtiden, men så är inte fallet. Jag tänker på henne varje dag.

I slutet av terminen kommer Olivia att vara student till mig. Fotbollens hela satsning kommer att ske efter denna punkt. Hon vill etablera sig i Damallsvenskan, spela U20 VM i Tyskland, och å andra sidan leva sin sport fullt ut när han är 22.

Men vi vet inte vad vi kommer att hitta för ligor i efterdyningarna av krisen i USA.

FFF välkomnade Olivia i mitten av terminen föregående år från Ullareds IK. Året 2009 omfattar både serier och skytteligavinst. Det finns två systrar i mitt lag.

– Jag ser fram emot en DM-matchup med Tölö. Lydia vänstermitt, Lovisa vänsterbacken och jag stod alla på samma sida av rummet då. Det är spännande att veta att de finns i närheten.

Göteborg FC skrev på ett kontrakt i mars. LdB Malmö, liksom Djurgrden, var också oavgjort för oss.

Olivia Schough Pojkvän
Olivia Schough Pojkvän

Stina Segerström och Linnéa Liljegärd är några av de bästa profilerna i Olivia, även om hon är en låg medlem i laget:

Det händer alltid något i mitten. Så varje gång vi hör kvadraten på löpbanden är det antingen jag eller Catrin Johansson som tutar.

Förutom Varbergs-tjej, Amelie Rybeck, finns en liten SM-guldchans i Kopparbergs/Göteborg när två år senare. Linköping och Ume IK var konkurrenterna.

Till nästa låt letar han efter samma lösning från Falkenbergs sida, och Olivia är inte alls intresserad av det.

– Jag vet inte hur stor min roll kommer att bli i Kopparberg nästa år, så det är egentligen deras beslut. – Det måste bli ett om och om och om och om.

mellan mig och Falkenberg om jag inte kan spela här jättemycket. Olivia vill bli en bättre växer. Så småningom blir det ett träningspass per dag.

– Under lågsäsongen snurrade jag som en fasen. Efter att mammas hund avslutat större delen av sin träning kom jag tillbaka och har fortsatt träna styrketräning under hela året, något jag aldrig gjort förut. Torbjörn

(Nilsson, en Göteborgsbaserad löpare) pushar mig att förbättra min styrka. Jag har gått kurser med både honom och Jane Törnqvist på gymmet, och de har båda varit utmärkta lärare.

Hon är tuff och vet precis hur man tränar. Schough har tagit sig upp till nummer 11 i de prestigefyllda juniorligorna. Med F19 EM i Ukraina som huvudstridspunkten.

Sverige tog sig till mästerskapsspelet, men Olivia slog Frankrike i semifinalen och ändrade ställningen från 1–2 till 5–2. Totalt tre poäng gjorde Sofia Jakobsson i Umes IK.

Både VM och EM kommer att finnas på 90:orna och 91:orna nästa sommar. I samma ögonblick som jag klev in i Bayern München 2014 insåg jag vad som hade hänt.

Jag hittade den på landet också i söndags. Det är inget fel med att bara fortsätta med det. Jag har det nu, det är säkert. Nu när jag tänker på det kanske jag har hittat det först i landskapet.

Det är synd att det hände i Bayern… Jag tolkade det som ett dopp i landskapet och ryckte upp det. Haha, jag var 22 år då. Då kom jag fram till Rosengrd. Fiona Brown, å sin sida, stod och slumrade och slängde den (fick nummer sju i stället). Nu inser jag att 22 är mitt telefonnummer.

Det är viktigt på något sätt. Jag är helt påverkad av det hela. Det finns en mindre spelare i vår grupp, men som vi inte spelar hela tiden.

Olivia Schough Pojkvän

Hon has dessutom spelat I Falkenbergs FF, Kopparbergs/Göteborg FC, Bayern München samt ryska Rossijanka – även för Eskilstuna United DFF och idag Djurgårdens IF.

Schough togs ut till svenska landslaget 2013 och debuterade I en match against Kina I mars samma år.

Två år senare, I september 2015 blev hon historisk. Då blev hon det snabbaste målskytten någonsin I landslaget. Detta efter att hon I EM-kvalet mot Moldavien gjorde mål after 16 sekunder – inte illa!

Det är Beas tur. Jag är helt tacksam för dem alla. Bea Sprung ligger mig verkligen varmt om hjärtat. En verkligt ung, romantisk spelare som är där med oss ​​hela tiden. Tar ansvar för sina egna handlingar och är otroligt ambitiös och påhittig. Innermittfältare.

Olivia Alma Charlotta Schough föddes den 11 mars 1991 i Vanered, Halland, under förnamnet Olivia Alma Charlotta. Hon är en av fyra döttrar och har faktiskt en musikalisk sida I släkten.

Hennes pappa Bertil Schough är en känd spelman och revyartist som gjort mer än 1 000 föreställningar med Falkenbergrevyn.

Trots att Olivia Schough är 27 år har hon spelat för många klubbar runt om I Europa. Hennes moderklubb är Torup/Rydö FF och spelade även som junior för Ullareds IK.

Olivia Schough Pojkvän
Olivia Schough Pojkvän

By sehzuka