Tue. Sep 27th, 2022

Oliver ingrosso flickvän /\ Oliver Wahlgren Ingrosso är en discjockey och musikproducent baserad i Stockholm, Sverige.

Oliver ingrosso flickvän
Oliver ingrosso flickvän

Han är svensk infödd. Han föddes till dansaren Pernilla Wahlgren och artisten Emilio Ingrosso. Hans mamma är målare.

Benjamin Ingrosso hade tidigare en koppling till den inflytelserika figuren Linnea Widmark, som därefter syntes i Wahlgrens krets.

Benjamin har skrivit låtar om sitt kärleksliv sedan hans förhållande med Linnea slutade, inklusive låtar om slutet på förhållandet med sin ex-flickvän.

Eftersom Oliver har fattat beslutet att hålla de flesta aspekter av sitt personliga liv privata och, i motsats till resten av sin familj, väljer att leva ett liv borta från rampljuset.

Vad som är känt är att han en gång dejtat Johanna Lidefelt, vilket är något som Bianca skrev om för ett antal år sedan. Denna koppling är en av de saker som är kända om honom.

Trots att både Johanna och Oliver bara är 23 år har de varit tillsammans i hela sex år. Och Johanna har blivit som den syster jag aldrig haft,

vilket är något jag aldrig hade kunnat föreställa mig”, sa Bianca Ingrosso i ett inlägg på sin blogg.

Hans yngre syskon, Bianca och Benjamin Ingrosso, samt hans mamma, Pernilla Wahlgren, är oerhört aktiva i media och tv-miljöer.

Dessutom är skådespelarparet Christina Schollin och Hans Wahlgren medlemmar i hans direkta familj, liksom hans farbröder Niclas och Linus Wahlgren.

Oliver Ingrosso har arbetat med artister som Tiesto, Armin van Buuren, Swedish House Mafia, Adrian Lux, Mandy och Adam Beyer.

Han har också producerat sin debut EP för progressiv house, iTrack, tillsammans med Tim Bergling (Avicii) och Otto Knows.

Sedan dess har han åkt över hela jordklotet och bland annat spelat med Swedish House Mafia, där hans äldre kusin .

Sebastian Ingrosso har varit och fortfarande är hans handledare. Dessutom har han varit på alla kontinenter utom Antarktis.

Bianca Ingrosso, som bor på det historiskt betydelsefulla Östermalm i hjärtat av Stockholm, har varit med i vloggen och handlat lite. Hennes inköp ligger utspridda på köksbänken och hon demonstrerar vad hon skaffat ett i taget.

I videon tillägger hon, “Jag har ingen aning om vad det handlar om mig själv, men jag gillar verkligen att få ett försprång på dagen genom att shoppa.”

Oliver ingrosso flickvän

Kolla in det här, och om du kunde… Hon utbrister, “det här är så fint”, samtidigt som hon pekar på föremålen som precis köpts.

På köksbänken i Biancas lägenhet finns en stor lista med varor, inklusive müsli, oliver, kikärter, ramslökolja, kryddor, sesamfrön, chokladkex, bröd, torkad frukt, bondbönor, mangopuré, tångchips och mullbär, bland annat många andra saker.

Efter att ha demonstrerat varje föremål individuellt, bjuder Bianca in Phillipe hem till hennes hus och öppnar sitt kylskåp, där hon avslöjar att hon har något där inne som var specifikt köpt till honom.

Första avsnittet av nästa säsong av Wahlgrens Värld spelas in just nu i Palma där Bianca nu vistas hos en betydande del av familjen.

Däremot avslöjade Pernilla i den senaste upplagan av podcasten hon producerar med Sofia Wistam under monikern Wahlgren och Wistam att Oliver fortfarande är i Sverige och är ansvarig för hundarna.

Enligt hemsidan Mallorca Collection kostar den lyxiga villan som influencern har hyrt 192 500 kronor per vecka.

På sin Youtube-kanal hävdar Bianca att de kommer att tillbringa två veckor i huset, vilket gör att festen hamnar på cirka 385 000 kronor.

I sitt senaste videoblogginlägg förklarar Bianca att killen som äger bostaden hon arrenderade nu är gift med Olivers ex-flickvän Andrea, och att de har varit gifta i ett antal år.

I videobloggen gör hon narr av sin bror genom att säga att om han hade stannat hos Andrea längre, skulle de ha kunnat njuta av det exklusiva hemmet under en mycket längre tid.

Och det var i ett av avsnitten av Wahlgrens värld som diskursen vid ett tillfälle gled över att helt enkelt storebror .

Oliver var diskussionsämnet. Bianca trodde att hon visste orsaken till att han inte hade varit i ett förhållande under de många år som han varit ensam.

Nej, men din mamma kommer att brinna i helvetet. Bianca skrek ursinnigt till sin mamma Pernilla att hon föraktar när andra människor beter sig på ett sådant sätt på dejter.

När han tänker tillbaka på 1993 påminns han om året då hans mamma gifte sig med sin pappa, Emilio Ingrosso.

Det finns två fotografier tagna under bröllopet av mina föräldrar där jag ses sticka ut mitt huvud ur fordonet strax efter att vi hade anlänt till platsen.

De tas med intervaller på en millisekund vardera. På den ena bilden kan jag se mig le brett och på den andra ses jag bli medveten om närvaron av ett stort antal fotografer och andra gäster som har rest från platsen för sitt bröllop för att ta en titt.

Oliver ingrosso flickvän
Oliver ingrosso flickvän

På grund av detta verkar jag förvärrad den andra bilden eftersom den verkligen kom under huden på mig. Och jag var tre år och fem månader gammal. Så var fallet från början.

By sehzuka