Mon. Oct 3rd, 2022
Ola serneke fru
Ola serneke fru

Ola serneke fru /\ Ola Serneke, en 47-årig fastighetsmogul, har betalat ett högt pris för sina framgångar i framtiden.I “Sommar i P1” berättar han om sexmötet han hade med den tidigare Playboy-modellen Joanna Liszowska och hur han offrade sin egen lycka för affärens skull.

Ola Serneke beklagar: “Jag kunde inte vara så nära som jag ville, varken Joanna eller barnen.” Detta uttrycktes under sommaruppehållet.

Ola Serneke, en svensk fastighetsmagnat och entreprenör, grundade SEFA 2002. Idag är företaget känt som Serneke Group AB och Serneke fungerar som företagets VD och majoritetsägare.

Karlatornet, en skyskrapa på Lindholmen i Göteborg, byggs nu. Med sina 245 meter blir den Nordens högsta byggnad när den står färdig. Projektet kostade företaget 6,5 miljoner svenska kronor (cirka 1,1 miljoner dollar).

Vägen till framgång har varit lång för Ola Serneke.Ola Serneke borde leda ett av Sveriges största byggföretag som dess vd. Detta hindrar honom dock inte från att balansera sitt yrkesliv med utmanande fysiska aktiviteter. S

om exempel lyckades han klara vinterns tiomila Cykelvasan på tre timmar och sjutton minuter trots de förrädiska förhållandena.

Jag har ägnat mycket tid åt rekreation under hela mitt liv. En lyckligare person sover bättre, känner sig mer tillfreds med sig själv och har en mer positiv syn på livet. Enligt vad Ola Serneke har att säga är detta avgörande för ens känsla av tillfredsställelse på det personliga planet.

Du kanske lär dig mycket om någon när du äntligen träffar dem ansikte mot ansikte. – Det enar vält mycket p det sättet. Till exempel kan vi nu åka skidor eller cykla på Vasalopps- eller Marcialonga-spåren.

Det kommer att bli en rolig sammankomst, inte bara ännu ett träningspass. Det är också avgörande att ha något att träna för och emot. Människan kommer in i en bra rytm direkt.

Ola Sernekes intresse för sport och friskvård är inte det enda som har vuxit fram sedan han var liten i Alingsås; han har också visat en fallenhet för konstruktion.

Jag har alltid varit ganska nyfiken på allt. Att bygga unikt kräver särskild omsorg. Oavsett om jag körde gokart eller deltog i terrängcykling och enduro mountainbike eller åkte motorcykel.

Jag kom hem med ett stort antal sådana grejes, och min far var mycket missnöjd över att garaget var fullproppat med grejes. De saker jag hållit fast vid från min ungdom har omedvetet format vem jag är idag.

Fascinationen för byggnader ledde honom till Göteborg, där han studerade transport- och vattensystem på Chalmers.

Efter att ha tagit civilingenjörsexamen från universitetet i mitten av 1990-talet började han arbeta på Peab. Ola Serneke stannade i företaget till 2002, då han slutade för att grunda Serneke.

Ja, det har gått som jag förväntat mig. 2002 tog jag fram en affärsstrategi som förutspådde att vi kommer att tjäna 100 miljoner dollar efter tre år, 1 miljon dollar efter två år, och sedan rankas bland branschledande år 2015.

Efter tre år var vi bland Sveriges toppinkomsttagare och efter tjugo år , vi hade samlat ihop en miljon dollar. Vi har varit ganska framgångsrika på det. Det är bra att höra.

Ola serneke fru
Ola serneke fru

Ola Sernekes fräscha och utsmyckade stil har gjort honom till ett känt namn i fastighetsbranschen, men det har också gjort honom till en källa till kontroverser.

Så har jag alltid känt. Den egenskapen fördes definitivt i arv från mina föräldrar, särskilt min mamma som var väldigt likadan. Men i slutändan var det värt en hel del.

Om du tycker att något är olämpligt att diskutera av affärsskäl måste du vara rak och säga det. Jag tycker att det är väldigt viktigt.

I sitt sommarradioprogram på P1 som sänds på torsdagar beskriver han sin rutin för att gå upp 4:17 varje morgon.

Tidigt i karriären arbetade Ola Serneke, född i Alingss, från morgon till kväll och stannade ibland sent på kontoret. Byggmiljardären har dock tröttnat efter att den hårda vägen lärt sig att allt har ett pris.

Tillsammans med den polska artisten, skridskoåkaren Joanna Liszowska, 40, som drev på för den polska releasen av Playboy, har han två barn från ett tidigare förhållande och ett biologiskt barn.

Men i fjol, efter åtta år som gåva, upplöstes aktiebolaget. I sommarnumret berättar Ola Serneke om det fruktade gåvobytet.

Mitt företag tog för mycket tid, vilket var en stor avstängning på mässan. Jag kunde inte komma dig så nära som jag hade velat. varken med Joanna eller barnen.

Det är ett högt pris att betala, säger Ola Serneke i “Sommar i P1”, och jag håller med. Ola Serneke förklarar i programmet att han en gång hörde en arbetskamrat snyfta för att han inte hade sett sina barn på tre dagar.

Ola serneke fru

Triplettdagar? När han sa det var det som att bli huggen i hjärtat med en kniv. Tre veckor hade gått sedan jag senast såg mina barn.

Föräldrarna försummar sina barn och saknar ett socialt liv utanför arbetet. Enligt Ola Serneke i “Sommar i P1” växer arbetet med fritiden och finns på dygnets alla tider.

Han har därför tagit det medvetna beslutet att ägna mer tid åt sina nackdelar. I sin roll som utarbetare för GT har han kommit på:

“Jag vill se mina barn så ofta jag kan och ge dem bästa möjliga möjligheter.” Det som inte kan ändras måste accepteras och det bästa av omständigheterna göras av det.

Om du har tappat koll på tiden, hur ska du kompensera det med dina uppoffringar?Ge det bara lite mer lugn tid. Just nu är jag till exempel på väg till äventyrsbadet i Skövde med mina tre barn och det är då mitt hjärta värmer av glädje.

Skicklig vänskap

Samtidigt framhåller Ola Serneke att han har en bra relation med sin exfru.

“Vi är goda vänner och vårdgivare till våra barn. Under ett antal år innan Skilsmässan startade beslutade gruppen att evenemangets primära fokus skulle ligga på barnen och att de “absolut inte skulle gå sönder och vara egoistiska”, som mejlets författare Ola Serneke uttryckte det.

Känner du dig skyldig över att sälja ut ditt företag för karriäravancemang?

Det är mycket som spelar in när en person ändrar sitt utseende. Du kan verkligen inte kalla det “bara en karriär”, dock.

Ola Sernekes “Sommar I P1” börjar som podd klockan 07:00 och slutar i P1 klockan 13:00 på pricken varje dag.

Ola Serneke borde leda ett av Sveriges största byggföretag som dess vd. Detta hindrar honom dock inte från att balansera sitt yrkesliv med utmanande fysiska aktiviteter.

Som exempel lyckades han klara vinterns tiomila Cykelvasan på tre timmar och sjutton minuter trots de förrädiska förhållandena.

Jag har ägnat mycket tid åt rekreation under hela mitt liv. En lyckligare person sover bättre, känner sig mer tillfreds med sig själv och har en mer positiv syn på livet. Enligt vad Ola Serneke har att säga är detta avgörande för ens känsla av tillfredsställelse på det personliga planet.

Du kanske lär dig mycket om någon när du äntligen träffar dem ansikte mot ansikte. – Det enar vält mycket p det sättet.

Till exempel kan vi nu åka skidor eller cykla på Vasalopps- eller Marcialonga-spåren. Det kommer att bli en rolig sammankomst, inte bara ännu ett träningspass. Det är också avgörande att ha något att träna för och emot. Människan kommer in i en bra rytm direkt.

Ola serneke fru
Ola serneke fru

By sehzuka