Tue. Sep 27th, 2022

Nina Glimsell ålder /\ I somras avslöjade Nina Glimsell, till stor förvåning för de som följer henne på Instagram, att hon precis hade förlovat sig med en kille vars identitet hon hade bestämt sig för att dölja.

Nina Glimsell ålder
Nina Glimsell ålder

Hon avslöjade sedan nyheten genom att skriva i ett inlägg, “Jag har dolt mitt kärleksliv och mitt privatliv för dig det senaste året,

men för två dagar sedan gick min pojkvän ner på knä (är fortfarande i chock haha!!) och såklart Jag vill inte dölja detta för er älsklingar, jag är FÖRlovad!!

” Hon hade tidigare sagt: “Jag har dolt mitt kärleksliv och mitt privatliv för dig det senaste året.”

Även i denna sena timme har hon bestämt sig för att inte avslöja identiteten på mannen som kommer att bli pappa till hennes framtida barn.

Nina Glimsell, som är 27 år, har varit med i en rad dokusåpor, bland annat “Paradise Hotel” och “Ex on the Beach” under många säsonger vardera.

Dessutom blev hon framträdande efter hennes turbulenta förhållande med Marcelo Pea, som hon hade träffat under produktionen av filmen. Ninas liv, å andra sidan, verkar vara ganska annorlunda vid det här laget.

Hon säger till sin mamma med ett skratt: “Det är verkligen som att jag är en ny person.”

När vi pratar med henne berättar hon att hon nu är i vecka 34 och att hon är i en “dold stad”. Men det kommer att avslöjas mer om mysteriet senare.

Vi kunde se att dina nära och kära och vänner i Göteborg precis hade ställt upp en babyvisning för dig att delta på.

Så underbart!Ja! När jag var gravid med Corona var jag orolig för att jag inte skulle ha tillräckligt med tid att hälsa på med min familj och mina vänner innan förlossningen.

Å andra sidan hade de planerat med min sambo under en ansenlig tid, nämligen sedan december! Och jag var helt omedveten…

Vi skulle först shoppa, sedan stanna för att träffa min syster, och när vi kom tillbaka skulle ALLA vara där. Det mest fantastiska hände när jag såg alla, och jag började genast gråta.

Efter att Marcelo Pena bestämde sig för att bryta deras förhållande följde Nina med honom till Mexiko och fortsatte att arbeta på Paradise Hotel, vilket ledde till att hon blev känd.

Hennes förhållande med Marcelo Pena var ganska giftigt, och efter att han avslutade det fortsatte hon att arbeta där. Att behöva se det var nästan plågsamt. Utöver det var hon med på en spin-off på PH och ett experiment på stranden.

Nina Glimsell ålder

Efter allt detta träffade hon så småningom den sedan länge gömda älskaren som blev både hennes fästman och pappa till hennes barn,

trots att hon inte visade upp honom på några sociala medieplattformar.

I de flesta fall leder program som PH inte omedelbart till en ökning av en persons integritet när man använder sociala medier; men i det här fallet gjorde det det, så tack så mycket för det.

2005 visades det första avsnittet av den svenska dokusåpan “Paradise hotel” för allra första gången i svensk tv.

Ensamstående män och kvinnor slåss mot varandra i programmet för att se vem som skulle få stanna kvar på paradisön där allt utspelar sig.

Du får bara stanna kvar i studentrummet om du kan hitta en rumskamrat av det motsatta könet. Du har en vecka på dig att övertala en annan deltagare att “byta partner” om du inte kan hitta någon annan att “byta partner” med.

I Mexiko finns det ett lyxigt hotell som är hem för en gemenskap av unga damer och män som är ogifta. Eftersom turneringen hålls

i par är det viktigt för varje deltagare att hitta en partner som är av det motsatta könet så att de kan stå tillsammans med varandra under matchningsceremonin.

Vid varje given tidpunkt kommer det att finnas minst en gäst som inte har en följeslagare och kommer att lämna hotellet ensam.

Deltagarna får brev under hela veckan som inkluderar utmaningar, tävlingar, immunitet [förtydliga] och meningsskiljaktigheter som gör att de riskerar att bli eliminerade från spelet.

[Förtydliga] Dessutom tillkommer nya deltagare veckovis, och så avgörs det om en man eller en kvinna skulle vara den som initierar nästa kopplingsceremoni.

Målet med tävlingen är att tillbringa så mycket tid som möjligt på hotellet och om du lyckas bjuds du in till en “balceremoni” med din partner, där du får möjlighet att vinna 500 000 svenska kronor (2013) -2019).

Den svenska bearbetningen av Paradise Hotel, som producerades av Mia Berg och fick priset Kristallen 2014 för “Årets dokumentärsåpa”, visades i Sverige.

Nina Glimsell ålder
Nina Glimsell ålder

Showen har en seger till sitt namn trots att den fått flera nomineringar för “Årets dokumentärtvål” och “Årets show”, men den har bara vunnit en gång.

By sehzuka