Tue. Sep 27th, 2022

Niklas Ekstedt Familj /\ Även om de inte började dejta förrän 2005 eller 2006, hade paret verkligen känt varandra sedan de gick i gymnasiet tills de gifte sig 2010.

Niklas Ekstedt Familj
Niklas Ekstedt Familj

Det faktum att jag har en riktigt lycklig relation, att vi aldrig bråkar och att det aldrig blir stormigt är källan till den styrka som jag hämtar från i mitt liv.

Jag vill understryka att det är en gåva att hitta den man är menad att vara med, både romantiskt och som partner i livet.

Jag har många kollegor som kämpar genom svårare omständigheter i sitt personliga liv, och det verkar förbruka dem ännu mer än bördan gör.

Och om du har båda är situationen betydligt svårare. Ekstedt säger i podcasten, “Jag är oerhört glad över att jag har min fantastiska fru”,

och han fortsätter med att förklara varför han tror att de kompletterar varandra så väl, inklusive följande:

Vi åkte båda mycket skidor när vi var yngre, och det var så vi blev bekanta med varandra. Jag antar att det är därför vi har ett intresse för samma saker.

En annan sak som gör att deras anslutning fungerar så bra är det faktum att de aldrig försöker göra varandra ena.

Varken hon eller jag har någonsin visat några tecken på avundsjuka eller svartsjuka mot den andres prestationer eller prestationer.

Eftersom jag jobbar inom restaurangbranschen och hon jobbar inom förlagsbranschen kan vi fortsätta att utnyttja varandras världar även när vi är hemma.

Vid tjugoett års ålder grundade han sin första restaurang i hamnstaden Helsingborg, Sverige, och döpte den till “Niklas”.

Det blev hans favoritställe inom kort när det först öppnade sina dörrar. Niklas rankades som Sveriges finaste affärskrog baserat på resultaten av en studie som gjordes 2003 av tidningen Dagens Industri. Niklas rankades som den femte största restaurangen i hela Sverige av en restaurangguide år 2005.

2003 skapade Ekstedt Nicholas I Viken, en uteservering som är verksam under sommarmånaderna, i byn Viken som ligger några kilometer norr om Helsingborg.

Nicholas I. Viken heter anläggningen som serverar mat. Eftersom Ekstedt öppnar totalt två restauranger i denna stad kommer vi att kalla den nuvarande som “den andra”. Ekstedts kulinariska show, som helt enkelt heter Mat, har redan börjat sändas på SVT. På svenska översätts “Mat” ordagrant till “Mat” (svensk nationell television).

Hösten 2008 ryckte han upp sitt liv och kom till Stockholm för att ta över ledningen av Restaurang 1900. I april 2009 började den femte säsongen av Ekstedts kulinariska show att sändas på Food Network.

Hans framgångsrika tv-karriär har fortsatt med en mängd andra program, varav en är en matlagningsprogram speciellt anpassad för ungdomar.

Niklas Ekstedt Familj

2011 utökade Ekstedt sin verksamhet genom att öppna en andra restaurang även kallad “Ekstedt” i Stockholm. Innan du går vidare till nästa steg måste du först koka upp alla ingredienser över öppen eld.

En av de trestjärniga Michelinrestaurangerna som Ekstedt jobbat på under en begränsad tid är El Bulli som ligger i Spanien.

I mattävlingsprogrammet “Crazy Delicious”, som sänds på Kanal 4 2020, kommer han att fungera som domare.

Jayde Adams, en komiker från Storbritannien, fungerade som programledare för programmet, som hölls på en “ätbar uppsättning”. Det fanns många anmärkningsvärda kockar där, inklusive Heston Blumenthal och Carla Hall.

Vinston, som nu är fyra månader gammal, kallar Katarina Wahlberg och hennes familj sitt hem. Jag delar hem med dem.

Niklas Ekstedt är en kändiskock i Sverige som blev känd som programledare för den kulinariska showen Niklas mat på SVT.

Sedan dess har karriären gått från klarhet till klarhet och under årens lopp har han förutom att göra framträdanden i boxen även gett ut ett antal kokböcker.

Hans början i köket går tillbaka ganska många år innan dess. När Niklas bara var 21 år gammal slog han upp dörrarna till sin allra första restaurang.

Några år senare utsågs restaurangen Restaurang Niklas till årets bästa affärskrog av tidningen Dagens Industri och hade en genomgående plats på listan över Sveriges främsta restauranger sammanställd av tidningen Gourmet.

Under en intervju med Café diskuterade han hur det var att få igång sin karriär i så tidig ålder.

– Jag har inget minne av mitt liv innan jag öppnade min första restaurang eller fick uppmärksamheten som följde.

Jag har tillbringat mer än halva mitt liv med att leva “kändiskockens” livsstil, vilket uppenbarligen är trassligt, tillägger han och fortsätter med att säga att:

Efter att ha etablerat restauranger i Helsingborg, Viken och Torekov lämnade Niklas Ekstedt Skåne mot Stockholm. Han har precis lagt till en vinbar till sin ständigt växande samling restauranger. Publiceringen av hans mos

Den senaste kokboken, med titeln “Ekstedt över öppen eld”, utspelade sig samtidigt i åtta olika nationer. I maj åkte han tillbaka till Kullahalvön, där allt hade börjat.

Niklas ska visa dig hur man lagar mat över öppen eld, vilket är något som du kunde göra förr och förmodligen gjort oftare.

Solen är nu placerad så att den är rakt över Bracke, och det finns ett tunt, skuggat lager av moln. Vid hans sida finns hans kompis Mark Parr från London Log Company, som beskriver sig själv som en “professionell pyroman”.

För fem år sedan träffades Niklas och Mark på en matmusikfestival som heter Wilderness. Sedan dess har de gått på en rad andra roliga festivaler i Oxfordshire.

Niklas Ekstedt Familj

De två männen upptäckte att de delade en passion för både mat och ved, samt filosofin att “ved är inte bara bränsle utan en ingrediens i sig.”

By sehzuka