Sun. Oct 2nd, 2022
Newkid Föräldrar
Newkid Föräldrar

Newkid Föräldrar /\ Newkids nya sång, “Aldrig haft ngot annat val”, troddes först vara en kärleksslt, men hamnade i “en kolossal filosofisk fråga”.Jag vill att han ska få en chans att tänka på det, säger han.

I en latte-skrivsession dök texten “Aldrig haft ngot val” upp i Newkids huvud – eller Alexander Ferrer, som han verkligen är. Kollegorna ville att refraktorn skulle prata om ett romantiskt förhållande, men han gjorde motstånd.

Mitt i kaoset har jag börjat titta mer ut och in och sedan hittade jag en annan väg. Det finns så mycket att brinna för i livet, säger Han, och att skriva om det var en av mina passioner.

En av lektionerna från dagens klass fokuserar på tanken att inse att det inte finns något annat alternativ än att följa sina innersta önskningar.

– För mig handlade det om musik; för min far handlade det om att lämna Filippinernas säkerhet för att vara med min mamma. – Den kan vara van vid en lång rad olika situationer, och det känns som att du inte har haft något annat val.

Sjömanskyrka i Sverige, där nyblivna föräldrar träffades, kallades av pappan för “kärlek vid första ögonkastet”. En bild från den 2 april 1990 visar Singelomslagets föräldrar på cykel, så de kommer att minnas honom för resten av livet.

– Jag tror att jag har samma drivkraft som min farfar, och att jag för hans arv vidare. Båda mina mormödrar arbetade extremt hårt för att ge min mamma och pappa de resurser de behövde för att lyckas i livet.

Alexander JR Ferrers debutalbum, “Alexander JR Ferrer”, släpptes 2011, även om han tog en lång paus från musiken efteråt.

– Vi sysslade med andra saker som inte gjorde mig glad. – Han säger, “Det har knäckt mig på många nivåer,” och han fortsätter:

– Jag jobbade på en influencerbyrå i några år, som jag trivdes bra för på ett eller annat sätt. – Jag var inte som bäst under den tiden och gjorde det inte bra på arbetsplatsen. Jag kunde inte komma på något som skulle ha gett mig något användbart.

Förvåningen svepte publiken när han återvände till musikscenen 2018 med “SS/AW18”-album plattan.

Det är inte ovanligt att andra kommer fram och frågar: “Vad har du för drivkraft?” eller “Vad har du för tlamod?” på grund av den långa tid du har arbetat med din karriär.

För det har alltid varit roligare att göra musik, säger han, jag har fått ta på mig att uppmärksamma mig på det. Newkids debutalbum, “Alexander JR Ferrer”, släpptes 2011, men efter skivsläppet fick han en betydande uppsving från musiken.

Det har bekräftats att Han jobbar på ett helt nytt album som är planerat att släppas nästa år. På sikt hoppas han att de lärdomar som lyssnarna har lärt sig kan tillämpas på deras egna liv.

– Jag hade ett samtal med någon annan som frågade: “Vad har du att förlora i livet?” Så fort man sänker blicken och börjar läsa ställs man inför en enorm filosofisk fråga.

Newkid dök upp i TV4:s “S mycket bättre” efter släppet av hans andra album, “Mount Juhn” från 2020. “Kanske vi har rätt trots allt”, sa Hans för sig själv och det var början på hans nya liv med beskeptio .

– Man förutsåg att detta skulle leda till ökad publicitet. Ingen, inte ens Alexander Ferrers mamma, hade dock någon aning om att det skulle bli en så massiv upptrappning, säger han.

Newkid Föräldrar
Newkid Föräldrar

Under tiden jobbar han på en ny skiva som släpps nästa år.

Ursprungligen tänkt som en barnberättelse, Newkids senaste album, “Aldrig haft ngot anothern val”, utvecklades till “en monumental filosofisk debatt” när bandets nya singel släpptes. “Jag hoppas att de gör det.” han säger.

Newkid, eller Alexander Ferrer, som han oftare kallas, yttrade frasen “Aldrig haft ett annat namn” när han var i en skrivsession. Trots önskemål från Refractorns chefer vägrade han att prata om sitt romantiska förflutna.

Mitt i kaos har jag blivit överraskad, och som ett resultat kan jag se mig själv som större och mer expansiv än jag var tidigare, vilket har fått mig att se saker från en ny vinkel.

Det är viktigt att förstå att det inte finns något annat man kan göra än att agera i enlighet med sin egen djuptan och passion.

Musiken var drivkraften bakom mitt beslut, medan min pappas mål var att flyga till Filippinerna och vara med min mamma. Det kan användas i en mängd olika situationer, inklusive det faktum att du inte har några andra alternativ tillgängliga för dig som reservist.

Han sa att det var “kärlek vid första ogonkastet” för dem båda i en sjömanskyrka i Sverige när de först presenterades för sina föräldrar.

Ett fotografi taget den 2 april 1990 visar föräldrarna till samtida konstnärer på singelskyddet som cyklar, vilket säkerställer att de aldrig skulle glömma honom för resten av hans liv.

Jag tror att min pappa och jag delar samma arbetsetik. Min mamma och pappa har lagt ner mycket tid och ansträngning för att se till att min bror och jag är förberedda på de oundvikliga byggprojekten.

Newkid debuterade 2011 med albumet “Alexander JR Ferrer”, men efter albumets släpp tog han en lång paus från musikbranschen. Vi ägnade tid åt andra saker, som jag inte brydde mig så mycket om.

Vi ägnade tid åt andra saker, som jag inte brydde mig så mycket om. Trots att han fortsätter att säga: “Jag blev helt överraskad på många olika plan”, fortsätter han. Jag blev kontaktad av ett influencer marketing-företag som jag tidigare varit intresserad av att arbeta med i ett antal år.

Jag tyckte det var lätt att jobba där. Efter det mådde jag inte så bra, så jag sa till mig själv att inte komma ut ur skogen. Det fanns ingenting som jag kunde peka på som skulle ha varit till nytta för mig vid den tiden.

Med släppet av albumet “SS/AW18” gjorde Applder och Glädjejubel sin triumferande återkomst till musikbranschen 2018.

Många människor kanske kommer fram till dig och säger saker som “Vilken typ av bil kör du?” eller “Vilken typ av verktyg behöver du för att arbeta med ditt CV för

Newkid Föräldrar
Newkid Föräldrar

By sehzuka