Tue. Oct 4th, 2022

Nenne Frisk Skriker På Sitt Barn /\ När Jewels’n’lssy i en video i början av året deklarerade att de hade problem med att betala för grundläggande förnödenheter som mat och uppvärmning, fick videon från deras kanal mycket uppmärksamhet.

Nenne Frisk Skriker På Sitt Barn
Nenne Frisk Skriker På Sitt Barn

Nu har ett läckt ljudband dykt upp, där mamman kan höras skrika på sin dotter och göra en rad obscena kommentarer.

Hon hävdar bland annat att hennes dotter har förstört sitt liv och att hon aldrig varit så eländig, inte ens när hon levde med en kille som var aggressiv mot henne.

Det säger hon trots att hon en gång levde med en man som var kränkande mot henne.

Mamman och dottern har producerat en film där de motiverar ljudinspelningen med att det var en olycklig dag och att flickan ofta ägnar sig åt otillbörligt beteende mot sin mamma.

Enligt forskning, om du skriker mycket på ditt barn när han är ung, kan det leda till långvariga och stressiga skrikbråk när han är vuxen.

Så är fallet även om du slutar skrika på honom. När du skriker åt ditt barn gör det det omöjligt för er två att kommunicera på något sätt.

Så fort du ökar din volym ifrågasätts omedelbart giltigheten av det du säger. Därför, snarare för att gapa, bör du sträva efter att koncentrera dig på att nå via en sammansatt och jämn konversation.

Barn måste absolut följa vissa riktlinjer, och om dessa riktlinjer ignoreras måste det få konsekvenser. Detta måste dock göras på rätt sätt.

Det är frestande att känna att höja rösten är en effektiv metod för att få igenom din poäng, men i verkligheten tjänar det bara till att göra dynamiken mellan barnet och föräldern mer spänd.

Om så är fallet är det nog bäst att inte säga något alls. Enligt Laura Markham finns det fortfarande en annan strategi som är ganska effektiv; hon rekommenderar att du använder komedi.

Heliga sillar, vilken dag det har varit. Den bedårande älskling, som hon måste sträva mot. Det är mycket enklare när.

val görs av individer som inte är bekanta med Della baserat på vad de läser i hennes anteckningsbok. extremt utmattande! Och det sista hon behöver just nu.

I vilket fall som helst upprätthöll hon en ökande nivå av stabilitet under hela dagen. Min älskade lilla fighter, hon är fantastisk på alla tänkbara sätt. ❤️

Ikväll åt två utmattade föräldrar en utsökt kvällsmat med farmor och farfar som bestod av tre rätter. Efter middagen återvände vi till sjukhuset, där David var där hela natten för att säkerställa att hon förblev stabil.

Vi har nu svängt in för natten och ska anstränga oss för att få lite sömn. Jag ber att hon får en vilsam kväll.

Nenne Frisk Skriker På Sitt Barn

Natti? från två personer som är utmattade men glada Vi och våra partners kommer att behandla dina personuppgifter, såsom din IP-adress, genom att använda teknik som cookies för att lagra och komma åt information på din enhet.

Detta kommer att göra det möjligt för oss att visa personliga annonser och innehåll, mäta effektiviteten av annonser och innehåll,

få insikter om publiken och utveckla nya produkter. Du har möjlighet att välja vem som har tillgång till din data och hur den används.

Även om Laura Markham anser att skrik är dåligt uppförande, erkänner hon att det finns omständigheter där det är lämpligt.

Det är en mycket användbar metod att använda om ditt barn bråkar med en annan ungdom eller är i fara. Det är dock viktigt för föräldern att komma ihåg att de bara ska skrika för att varna och sedan sänka volymen medan de förklarar saker.

Advokaten för damen anser att om det hade varit en ensamstående förälder som befann sig i samma omständigheter är det ganska osannolikt att det skulle ha inträffat.

Jag tycker att det är en märklig händelse.

Även om det är omöjligt att avgöra om beslutet är lämpligt eller inte, är det rimligt att anta att barnavårdsmyndigheten har övervägt denna fråga noggrant.

När allt kommer omkring kan situationen bli ganska svår när du tappar kontrollen.

Mot bakgrund av att det inte finns några bevis för direkt psykisk eller fysisk misshandel är jag också av uppfattningen att hon haft väldigt lite interaktion med honom. Ynka 8 timmar i månaden är inte mycket.

Å andra sidan har jag svårt att förstå hur en ung och frisk mamma någonsin skulle kunna försumma sitt barn till den grad att det kommer till denna punkt.

Majoriteten av individer behöver tänka om sina prioriteringar efter att ha konfronterats med varningar och hjälpinsatser i huset.

Nenne Frisk Skriker På Sitt Barn
Nenne Frisk Skriker På Sitt Barn

Om jag hade varit ensamstående förälder vid denna tidpunkt i mitt liv skulle jag ha tvingats hitta ett nytt jobb, men jag tror inte att det skulle ha varit lika belastande för min kropp eller lika stressande för mig. (Förmodligen bara en betydande summa pengar)

By sehzuka