Tue. Sep 27th, 2022

Nadja holm gravid /\ Idol 2020 vanns av en svensk sångerska vid namn Nadja Kasanesh Holm, född och uppvuxen i Etiopien.

Nadja holm gravid
Nadja holm gravid

Hon tillbringade sin barndom i den närliggande staden Roknas och hade arbetat som bankkassör innan hon slutade sitt jobb för att ägna mer tid och energi åt sin musikaliska karriär och sitt deltagande i American Idol.

Det var uppenbart den 27 november 2020 att Holm och Paulina Pancenkov skulle tävla mot varandra i den sista omgången av Idol, som ägde rum den 4 december.

Hon vann i tävlingen och låten “(Better Get) Used To Me ” valdes att fungera som hennes vinnande låt.

Tidigare kunde Nadja Holm, en tävlande från Pite som nu är en av finalerna i “Idol”, bara föreställa sig sig själv i denna position; men nu när hon är här lever hon sin dröm. Men mästerskapsmatchen för i år blir inte som tidigare år.

Det hålls inte i Globen för närvarande på grund av epidemin och begränsningarna.

Med tanke på den era vi befinner oss i verkar det faktum att vi kan uppträda på scen varje fredag ​​vara en absurt överdriven överseende. Nadja tillägger, “Jag anstränger mig för att tänka på ett bra sätt.”

Nadja, som tidigare under säsongen sagt hur mycket hon längtar efter att få vara med sin familj, hoppas att de kan vara där för att heja på henne och stötta henne under mästerskapsmatchen.

Om det inte vore för det faktum att jag inte kan ha mina föräldrar här, skulle jag säga att vår lycka är det som jag tycker är mest ointressant.

Enligt Nadja Holm är det mycket information att bearbeta, och tre låtar kommer att framföras för första gången nu på fredag.

Båda finalisterna kommer nu att framföra “Used to Me”, låten som utsågs till vinnare och skrevs av en av domarna, Alexander Kronlund.

Dessutom ges de två personer som tagit sig till finalomgången möjlighet att välja både den låt som de ska framföra från hotellrummet samt sin egen personliga låt.

Nadja har bestämt sig för att sjunga “Never enough” av Loren Allred, som finns i The Greatest Showman.

Kommer du ihåg hur vädret var den här tiden för ett år sedan på hösten? På grund av den utbredda coronavirusinfektionen satt de tävlande på American Idol.

i karantän på sina olika hotellrum i många veckor. Det var från dessa rum som de sjöng sina sånger på fredagskvällens final.

Nu kommer Nadja att få ytterligare en möjlighet att framföra sin “hotellrumslåt”, som heter “Frihet”, med Beyoncé och Kendrick Lamar.

Det är förmodligen den främsta anledningen till att jag är så exalterad över att ta mig till den sista omgången av tävlingen.

Att ha möjligheten att framföra bara en låt på scenen ger mig en stor portion glädje. Under tiden när vi sjöng från hotellet minns jag tydligt att jag tänkte, “

shit, jag hoppas att jag får en chans att framföra den här låten.” Och nu tar den till och med in i mästerskapsspelet! Det har förtjänat min största tacksamhet från din sida.

UPPMANNING Musikproducenten som har samarbetat med sångerskor som Janet Jackson, Madonna och Celine Dion är medlem i domarpanelen för tv-programmet Idol och har gjort det i ett antal år.

Men efter att ha fått beröm för sitt arbete i Masked Singer, steg han så småningom upp på scenen utan att bära en förklädnad och sjöng vidare till…

Nadja holm gravid

En av de tävlande, Nadja Holm, var en av mottagarna av corona tidigare i höst, vilket fick hennes röst att förändras. Något som har blivit värre den senaste tiden, enligt vad hon säger.

Jag får intrycket att halsen har tvingats utstå en hel del övergrepp den senaste tiden. Att jag fortfarande har sviter från Corona gör att jag måste begränsa hur mycket jag lägger ner på mina träningspass.

Att sjunga är alltid en bra idé, men jag tycker att de bästa idéerna kommer till mig efter att jag redan har gjort det.

Jag anstränger mig för att behålla så mycket av min naturliga röst som jag kan. Inför mästerskapet avslöjar Nadja att det som betyder mest för henne är att hon kommer att kunna prestera på fredag.

I förhållande till en av fredagsfinalerna som gick tidigare under hösten fick Nadja Holm helt plötsligt svårt att andas.

Hon sökte läkarvård bakom kulisserna, och hon fick besked om att det berodde på stress och överansträngning, vilket Expressen då berättade. Hon gjorde detta för att hon var orolig för sin hälsa.

Nu, inför mästerskapsspelet på fredag, erkänner den 23-åriga idrottaren att det är något som hon fortfarande funderar på.

Trots mina bästa ansträngningar är det fortfarande viktigt. Det är som en aldrig sinande cykel, speciellt för att jag gillar att springa och dansa så mycket.

Hon hävdar att om hon inte springer har hon andningssvårigheter, vilket gör det svårare för henne att stå på scenen. Men om hon springer har hon inte dessa andningssvårigheter.

Men för att Nadja ska kunna utföra sin prestation på det mest effektiva sättet har hon etablerat en metodisk strategi. Allt handlar om

hitta det där glada mediet.

Hon ska heta Luna Melina Schilling. Ordet “luna” syftar på månen, och min koppling till månen har alltid varit lite konstig.

Min mormor gick bort när jag bara var två eller tre år gammal, vilket var en tragedi som jag inte kunde förstå vid den tiden.

Följaktligen trodde jag att hon hade flyttat till månen. Det hela flyttade upp i en högre enhet när Fredrik sedan bjöd på Luna,

och vi tyckte helt enkelt att det var ett så underbart namn och en söt liten berättelse som kom, förklarar Jasmin som har det oväntat glad:

Överraskande nog är min hälsa i utmärkt form just nu. Det finns många som tror att den tredje och sista trimestern borde vara den svåraste, men som tur är är det inte så.

Så länge jag är uppmärksam på vad min kropp säger till mig är jag i bra form. Häromdagen gick jag till barnmorskan och hon berättade att bebisen hade lagt sig rätt och sitter fast,

vilket betyder att hon är redo att komma – och det är vi också! Enligt Jasmin “nu ser vi helt enkelt obeskrivligt fram emot att träffa vår lilla dotter”,

Nadja holm gravid
Nadja holm gravid

och hon fortsätter med att berätta att just Fredrik känner sig ganska sugen på att det nya lilla tillskottet ska komma:

By sehzuka