Mon. Oct 3rd, 2022
Morgan Johansson Familj
Morgan Johansson Familj

Morgan Johansson Familj /\ S-topparna Morgan Johansson och Annika Strandhäll hade ett romantiskt förhållande.De har gått hand i hand längs Visbys gator ganska länge nu.

Det har diskuterats om det här är en feststund eller inte. Det är alltid kul när folk är kära, säger en S-källa.

Enligt Aftonbladet var kärleken hemliga och talade bara om fjorhllandet av en liten krets.

Morgan Johansson (S) har haft en rad ministerposter de senaste åren, men han är nu Sveriges justitie- och utrikesminister.

När det gäller hans längd, vikt och utbildningsnivå — hur väl är du medveten om det? Nyheter24 har några vanliga frågor om ministern. Som två av Sveriges mest kända S-toppare, Morgan Johansson och Annika Strandhall, dejt.

Du kanske har skickat dem i väg i Visby hand i hand för bara några ögonblick sedan.

Folk i partiet har pratat om detta länge. En visman från S säger att när två personer blir kära uppstår det problem.

Enligt Aftonbladet hade Paret bara berättat för en handfull personer om sin bakgrund innan han hängde på knogarna och flydde landet.

Aftonbladet, en svensk tidning, var först med att rapportera att två av de mest kända medlemmarna i det socialdemokratiska partiet (SDP) hade avgått.

Personer som nämns är Morgan Johansson, 50, som är justitie- och migrationsminister, och Annika Strandhall, som är 45 och en tidigare minister som nu är jämställdhetspolitisk talesperson för Socialdemokraterna.

Även om de har varit långvariga följeslagare har de ännu inte börjat göra slut med varandra.

Folk i partiet har pratat om det här länge. En visman från S säger att när två personer blir kära uppstår det problem.

Enligt vad Expressen tagit del av och hört har även andra riksdagspartier diskuterat frågan om äktenskap under vintern. Enligt ett rykte var även Annika Strandhall och Morgan Johansson i Visby då.

Folk har satt ihop dem och har inte försökt bevisa att de är ett par. – De går ihop.

Enligt Aftonbladet skickades meddelandet till många närliggande militära och statliga högskolor samtidigt. Det är märkligt att de två har hållit sina affärsaffärer privata och bara har berättat för fem personer om vad som hände senast.

Personer som varit engagerade i Morgan Johansson tror att han kommer att stå upp för sin integritet och sitt rykte.

Det var ett stort missförstånd som ingen ville ha. Nu är det klart att vi är tacksamma för deras hjärnor.

Helle Klein, journalist och debattör på Dagens Arbete, är en av mottagarna av de nya gåvorna.

Det är ett mirakel att Morgan Johansson och Annika Strandhall hamnade tillsammans; de är båda så skarpa och bestämda.

Hon säger på Twitter att det viktigaste att prata om är “vad som händer i Visby när Almedalen flyttar in.” På Morgan Johanssons pressjour har Adriana Haxhimustafa sagt att hennes klient inte vill säga något:

Ett sms från henne lyder: “Vi diskuterar inte integriteten hos våra förhandsregistrerade.”

Statsminister Stefan Lofven (S) är inget undantag. Han skummar igenom media som en pressrepresentant. Han hävdar att han “inte kommer att kommentera privatlivet” för sina ministrar.

Enligt ett uttalande från partiets pressjour har Socialdemokraterna ingen policy kring de privata relationer som en person kan ha med en annan person.

Två statsrd har tidigare kopplats till att en av dem måste avgå som regeringschef. Som exempel avgick EU-kommissionär Ylva Johansson (S) som skolminister 1998 efter att relationen mellan henne och den då skamfläckade finansministern Erik sbrink (S) upptäckts.

Trots att Annika Strandhäll i dagsläget inte har någon ministerpost säger Marja Lemne, S-märkt statsvetare på Södertörns högskola, att detta inte längre är aktuellt.

Nej, närheten till Strandhäll och Johansson tror hon inte kommer att ställa till några problem för kärleksparets nästa arbetsrullare.

Morgan Johansson Familj
Morgan Johansson Familj

– Det är egentligen en mindre punkt, och det är verkligen upp till partiets ledare, säger hon och tillägger:

– Frågan är om (Annika Strandhällaspirations) att tjänstgöra som regent kommer att omintetgöras om detta inträffar.

Annika Strandhäll och Morgan Johansson är två av Sveriges mest kända socialdemokrater och de har båda gjort sig kända på Twitter där de ofta interagerar med varandra.

Morgan Johansson var hälsominister i Göran Perssons regering 2002 till 2006 innan han utsågs till justitieminister 2014.

Annika Strandhäll är tidigare verkställande direktör i Vision fackförbundet och utsågs till socialförsäkringsminister 2014. Under diskussioner kring Transportstyrenes datoruppgradering och Stefan Löfvens omval 2017 kom båda sidor överens:

Morgan Johansson tog över som interimistisk inrikesminister och Annika Strandhäll utsågs till socialminister.

Morgan Johansson föddes den 14 maj 1970 i Skne, på en plats som heter Hoganas.

Onsdag var Aftonbladet först med att rapportera om två av de mest kända medlemmarna i det socialdemokratiska partiet. Justitie- och invandringsministrarna.

Morgan Johansson och Annika Strandhäll diskuteras. Båda är i 50- och 45-årsåldern och har tjänstgjort som ministrar och riksdagsledamoten för Socialdemokraterna vid mer än ett tillfälle.

De har varit vänner länge, men ett romantiskt förhållande kan ha blommat ut mellan de två inom en snar framtid.

– Det har diskuterats om det här är en feststund eller inte. Det är alltid kul när folk är kära, säger en S-källa.

Det har tagits upp på andra riksdagsfester också, enligt Expressen. Tidigare i år åkte Annika Strandhäll och Morgan Johansson på en gemensam resa till Visby, enligt en insider.

– De har haft händerna i fickorna och försöker inte ens dölja att de är ett par.

Enligt Aftonbladet var några närliggande anställda och statliga skolelever närvarande för förfrågans sammanfattning.

Paret borde ha behållit kärleken hemlig och bara varit öppen med sin relation till en liten krets tidigare. De personer som arbetar med Morgan Johansson tar upp frågan om hans integritet och respekt för personlig integritet vid denna tidpunkt.

– Det verkade som om en fullskalig utredning hade ägt rum. Det är dock klart att vi är glada för din skalle.Inga kommentarer – det finns ingen policy.

Helle Klein, debattör och redaktör på Dagens Arbete, är en av få som håller med om den nya synen.

Morgan Johansson och Annika Strandhälls ömsesidiga beundran för varandra är en underbar sak. På Twitter skrev hon, “Den kritiska frågan som måste besvaras är vad de kommer att göra i Visby efter att Almedalen är installerad.”

Presskreterare Adriana Haxhimustafa säger att hon inte vill ha några kommentarer: Morgan Johansson

I ett sms skrev hon: “Vi kommenterar inte våra pre-takers privatliv.”

Nyhetssekreterare Stefan Löfven (S) säger att statistikministern “inte diskuterar sitt eget privatliv” via ett pressmeddelande.

De har ingen policy för att skydda privat egendom mellan förtroendevalda företrädare och Socialdemokraterna, enligt partiets presstjänst.

Morgan Johansson Familj
Morgan Johansson Familj

By sehzuka