Sun. Oct 2nd, 2022

Moa Mattsson Pojkvän /\ Anna Moa Victoria Mattsson har en bostad i Stockholmskvarteren på Södermalm.

Moa Mattsson Pojkvän
Moa Mattsson Pojkvän

Den fjärde juli är både hennes födelsedag och hennes namnsdag, medan den 18 november är hennes namnsdag.

Hennes bostad beräknas vara värt någonstans cirka 7 380 000 svenska kronor.

För cirka sex år sedan fick Moa Mattsson, en influencer från Alings, sitt första genombrott på Twitter.

Hennes fanbas har expanderat i jämn takt sedan dess, och hon är nu en välkänd figur i branschen som ett resultat av detta.

Hon har en populär blogg och YouTube-kanal, förutom att hon har över 173 000 följare på Instagram när detta skrivs.

Utöver detta är hon kontrakterad att göra allt från att skapa modekollektioner med stora företag till att arbeta med annonssamarbeten på sociala medier.

Den årsredovisning som Moa Mattsson AB var skyldig att lämna för det senaste räkenskapsåret har nu lämnats till Bolagsverket.

Rapporten tyder på att hennes företags försäljning har stigit med mer än 60 procent och har kommit till nära 3 miljoner svenska kronor (SEK).

En häpnadsväckande ökning av många människors åsikter, men det överträffades av inkomster som steg med mer än 200 procent under samma tidsperiod. Närmare bestämt uppgick rörelseresultatet till 2,2 miljoner svenska kronor.

Studien ger inte en förklaring till den uppmuntrande händelseutvecklingen.

Men under det senaste året har Moa inkluderats i ett ökande antal samarbetsinsatser, framför allt med Na-Kd och Bubbleroom, bland andra artister.

Efter att passet var över bjöds det på frukost och sedan kom min pojkvän för att hämta mig (det är så LOX att han har ett fordon och fungerar som taxi från dag till dag).

Jag gick för att hämta en låda och medan jag var där fick jag ett meddelande som informerade mig om att jag hade fått en plats på mitt träningspass!

Jag har tidigare sagt att musik verkligen är viktigt för mig när jag tränar, och den här bruden springer till fantastisk musik. På fredagar,

Jag får göra min favoritövning som består av cyklingsintervaller. Tänk på Basshunter och Pitbull också, hehe jag älskar det!

Moa Mattsson Pojkvän

Jag tog beslutet att gå på den övningen förutom att plocka upp lådan medan jag fortfarande hade på mig kläderna jag går till gymmet eftersom jag stod precis bredvid den när jag gjorde det.

Även om det bara varar i trettio minuter (samma som de flesta övningar jag gör), är det verkligen utmanande.

Å andra sidan var det en annan person som hade passet, vilket gjorde mig lite ledsen eftersom min favorit var sjuk eller ledig eller jag inte vet vilken av dessa saker han var.

Ändå kände jag en överväldigande känsla av tillfredsställelse efter att ha avslutat dagens andra träning. PÅ EN FREDAG!!!

Efter att jag kom hem gjorde jag mig en snabblunch med tonfisksmörgåsar, och sedan reste jag mig och dansade till Ariana Grandes senaste album.

Och körsbäret på tårtan var att hennes helt nya parfym damp upp i brevlådan. Du måste ha någon sorts mardröm!

Hur kom du fram till att jag skulle slita ut den på kvällen, hehe? Kärlek som har en söt doft och är väldigt tillfredsställande. Utöver det diskade jag och gjorde klart lite arbete innan Anastasia kom hem till mig.

Sedan satte vi oss två tillsammans medan vi drack vin och småäter chips. Även en livesändning på Instagram var en del av vår verksamhet!

För mig inträffar det en gång om året i snitt. Och efter att vi var igenom bokade vi en skjuts tillbaka till Alices plats, där det fanns ännu mer vin och umgänge som väntade på oss där.

Det var väldigt länge sedan jag såg Ida och eftersom hon samtidigt var i Stockholm bestämde vi oss för att träffas på en kaffedejt för att hinna med.

Lucas deltog också i interaktionen, och som ett resultat tillbringade vi en tid där och satt och hade det underbart innan vi gick vidare till…

Middag, överskott av skott och mycket dans var allt en del av firandet innan vi gick vidare till Mono och sedan Spybar därefter.

Det var SÅ länge sedan jag var ute i Stockholm, och det hade också varit sedan sommaren innan den här, så det var väldigt roligt.

Moa Mattsson Pojkvän
Moa Mattsson Pojkvän

Å andra sidan var musiken som spelades i slutet av kvällen så hemsk att jag inte kunde tolerera den.

By sehzuka