Tue. Oct 4th, 2022

Milan Unga Föräldrar /\ I realityserien “Unga föräldrar” som går i TV4 blev vi bekanta med Jian och Anton Bergman, tillsammans med deras tre barn: Milan som är tre år och tvillingarna Elias och Alina.

Milan Unga Föräldrar
Milan Unga Föräldrar

Jian sa just att familjen nu har att göra med en svår sjukdom.

“Den 16 mars fick vi reda på att Milan hade en Wilms tumör, som är en slags elakartad tumör, lokaliserad i hans vänstra njure.

Vi har varit tvungna att stå ut med denna hemska mardröm i mer än en vecka nu. “Vi väljer att publicera detta bara för att uppmana er alla att hjälpa Milan och hans kamp mot denna fruktansvärda sjukdom!

“, säger hon på Instagram. “Vi valde att skriva ut detta bara för att be er alla att stödja Milan och hans resa.”

Både Jian och Anton gick i samma gymnasieskola när de var 14 och 15 år gamla, det var där de träffades första gången.

De gifte sig och nu bor de tillsammans i Jarfalla, som ligger norr om Stockholm. Jian uttryckte sin önskan att spendera mer tid med sin familj i ett inlägg som de delade på Instagram.

“Det enda som betyder något för oss är att vår kära vän Milan återhämtar sig snabbt så att vi kan gå tillbaka till vår vanliga rutin.

Vi skulle förstå om vi inte hörde från dig och skulle uppskatta om du inte skrev mycket eftersom det är redan ganska betungande.

När Julia Bergman, då 26 år gammal, och hennes son Milan, då 7 år, deltog i tv-serien Unga mammor vann de publikens hjärtan.

Efter att avsnittet sänts kunde tittarna fortsätta följa Julia och Milan eftersom hon var aktiv på både Instagram och YouTube, där hon krönikerade deras dagliga tillvaro.

Detta gjorde det möjligt för tittarna att fortsätta känna sig som om de var en del av deras liv.

Julia är en framgångsrik influencer i modern tid, och hon är nu 30 år och i ett förhållande med hockeyproffset Dennis Everberg.

Paret köpte en bostad i Engelholm år 2020 och den hade precis genomgått en omfattande renovering. Följare på Instagram har kunnat spåra resan hem sedan den började.

Året innan för att köpa en fastighet, precis i april 2019, välkomnade Dennis och Julia sin dotter Zelda till världen, vilket gjorde dem till stolta föräldrar till deras första barn som ett par.

Milan Unga Föräldrar

Nu har hennes son Milan opererats, vilket Julia diskuterade i sin Instagram-berättelse om hur hon larmade sina följare om det.

Som ett resultat lämnades ett antal följare som undrade vad som hade hänt och varför han opererades; som svar på dessa frågor har Julia nu publicerat ett meddelande på Instagram.

“Så huuuur fantastisk kan du vara? Den här individen, han är unik i sitt slag utan tvekan. Jag förundras ofta över hur bra han hanterar saker, hur cool han är och hur han alltid lyckas hålla ett flin på läpparna även under omständigheter som dessa har allt gått bra idag. Det verkar som att allt har gått bra idag.

Efter att ha förlängt en av vadmusklerna kommer de nu att förse honom med ett gips (som han kommer att kunna bära) under de kommande cirka sex veckorna.

Kännetecken för unga mammor Julia Bergman och hennes son Milan, som är 5 år, åkte till sjukhuset för inte så länge sedan, och de kommer inte att behöva vänta för mycket längre tills de måste åka tillbaka igen eftersom Milan kommer att opereras.

På grund av ingripandet kommer Milan inte att få bada över sommaren.

Efter att ha visat upp sitt liv med sin son Milan i dokumentären Unga mammor blev Julia Bergman, då 24 år gammal, mycket ryktbar som mamma.

På grund av hennes engagemang i programmet fick det en betydande uppslutning, och idag har hon en ansenlig grupp människor som ser upp till henne som en förebild.

Någon i så ung ålder som föder ett barn som har diagnosen Downs syndrom är inte ovanligt. Något som läkaren delade med henne några dagar efter förlossningen.

Han lyfte sedan upp Milan och sa något när han gick in i vårt rum “Mycket grattis till dig! Du är en av 2 500 personer som har fött denna underbara yngling.

Det faktum att 2 500 personer under 20 år har ett barn med Downs syndrom kallas förekomsten av tillståndet inom denna åldersgrupp.

När Milan kom kunde Julia uppleva känslor av njutning och lugnt på grund av den goda attityden och attityden hos den medicinska personalen. Hon är tacksam för att de inte gjorde en stor grej av syndromet så mycket som hon förväntade sig.

Jag kände att det var väldigt bra att ingen tog upp Downs syndrom alls under en hel dags samtal. Det var strängt förbjudet för oss att göra något än att knyta an till Milan och ta det lugnt som nyblivna föräldrar.

Milan Unga Föräldrar
Milan Unga Föräldrar

Alla berömde oss och det verkade som om han var en genuin skatt för sjuksköterskorna och läkarna på BB.

By sehzuka