Tue. Sep 27th, 2022
Mauri Hermundsson Längd
Mauri Hermundsson Längd

Mauri Hermundsson Längd /\ Sedan den blev viral på YouTube har 25-årige Mauri Hermundsson erbjudits rollen som programledare och tackat ja.

Lite över 400 000 personer har prenumererat på Updrag Mats kanal på YouTube. Varje söndagskväll är han aktuell i TV4:s nya flaggskeppsprogram, Lego Masters Sweden 2020. Vilka faror lurar i skuggorna av Maurices framtid?

Kunskap om andra människor kan spela en avgörande roll i många situationer. Han blev överlycklig när han fick veta att han hade nominerats till det stora journalistpriset i kategorin “Årets innovatör” förra året.

Tidigare rapporter har uppgett att Mauri under nomineringsceremonin visade sitt intresse för en mängd olika ämnen, särskilt människor. Frågan blir då vad och vem han siktade på i ett sådant scenario. Alla hans middagsgäster på YouTube är män.

När det kommer till hans romantiska liv ser Mauricio det inte som en framtidssaga.

Det är dock ingen framtidsberättelse direkt, eller hur? Enligt en tidigare intervju har Mauri redan sagt till Hänt att det inte finns någon anledning till oro.

Det är pinsamt att jag inte levde upp till allas förväntningar. Jag citerar Mauri Hermundsson från en intervju han gjorde med Hänt: “Jag antar att det är exakt tv meter.”

Är det sant att Mauri inte kan berätta hur lång han är? Om inte, varför fortsätter du att fråga YouTubers?

Polisstationen var dock lite progressiv, så jag var tvungen att göra ett val. Det var antingen typ 198 eller 199, men jag kan inte riktigt placera det i mitt minne.

Mauri Hermundsson, 25, har tagit över som huvudprogrammerare efter att ha tagit YouTube med storm. Hans YouTube-kanal, Uppdrag Mat, har runt 400 000 prenumeranter.

Nu syns han på tv varje söndagskväll klockan 20.00. som stjärnan i TV4:s nya storfilm Lego Masters: Sverige 2020.Inramningssagan om Mauri Hermundsson

Vad har förändrat Mauri till att vara så framtidsinriktad? Hans nya perspektiv på människor kommer sannolikt att spela en betydande roll. När han året innan nominerades till Stora journalistpriset i kategorin Nykomling var han extatisk.

– Jag har ingen aning om mycket, men framför allt om hanar, har Mauri tidigare sagt vid en namngivningsceremoni. På vilka sätt och av vilka skäl siktade han på den tiden? Tja, han träffar en mängd olika människor när han lägger upp sina föreläsningar på YouTube.

Mauri själv beskriver dock inte sitt personliga liv som ett futuristiskt epos.

Det finns ingen fortsättning på historien där. Mauri har dock redan sagt till Hänt i en intervju att det inte är någon större fråga.

Mauri Hermundsson Längd

Av någon anledning tror jag inte att jag har mätt mig själv korrekt. I en intervju med Hänt sa Mauri Hermundsson “Jag tror att det är väldigt mycket två meter.”

Nu vet du varför Mauri inte riktigt vet sin egen längd och varför du måste fråga YouTubers vad de har i fickorna för att få det raka dopet.

Men de var lite mildare på polisstationen, så jag fick välja. Så jag valde någon slumpmässig typ — jag kommer inte ens ihåg vad det var — kanske 198 eller 199.

Mauri ber Hänt om ursäkt och avslutar samtalet med orden “För det kändes, eller jag orkade inte vara tv meter” (För att det känns sådär, eller för att jag inte menade att låtsas vara två meter lång).Fast jag tror att jag är två meter lång.

Lördagar kl 20:00 på TV4, TV4 Play och C More är då du kan se Lego Masters Sweden. Med tanke på det nu inser jag hur löjligt det är, men jag har faktiskt aldrig mätt mig förut.

“Jag tror att det är väldigt exakt två meter”, sa Mauri Hermundsson till Hant i en intervju. Jag uppskattar att det är högst två meter. (Jag skulle uppskatta att det är exakt två meter)Det är en riktigt lång resa!

Vad som hände efter det är ett mysterium för Mauri, som inte säkert vet hur länge han har levt, och för dig, som vill ha det raka dopet från YouTubers.

Det som sedan dess har fascinerat dig är varför Mauri inte riktigt kan berätta för dig hur lång han är, och du vill veta vad som finns i Youtubers hemliga förråd så att du kan få det. Överhand i saken Det som har stört dig sedan dess förklarar varför Mauri inte riktigt kan mäta sin egen längd och din.

Jag var dock tvungen att göra ett val eftersom personalen på just den polisstationen hade en off-attityd. Jag har äntligen förbundit mig till en sort, vars exakta antal undgår mig för tillfället men som var någonstans mellan 198 och 199.

Mauri vänder sig till Hant och avslutar samtalet med följande ord, möjligen för att hon fann Hants längd stötande eller för att hon kunde inte klarar inte av att vara så lång:

Vilka var de viktigaste bidragande faktorerna till Maurices oväntat höga framtidsutsikter? Det är troligt att, allt eftersom historien fortskrider, kommer betydelsen av hans intresse för andra män att bli tydlig.

När han förra året insåg att han var med och tävlade om Stora journalistpriset i kategorin “årets innovatör” blev han överlycklig över att höra nyheten.

Det har tidigare rapporterats att Mauri sagt något under nomineringsceremonin i stil med “Jag är nyfiken p ett antal saker, men framför allt om människorna.”

Vad menade han och vem hade han i åtanke när han gjorde uttalandet? Först och främst alla han träffar när han reser till olika restauranger på YouTube och laddar upp det till sin kanal.

Å andra sidan tror Mauri inte att hans romantiska relationer är en framtidssaga i hans liv. Den här delen av hans liv är inte något han ser som början på ett stort epos.

Ingenting där är menat att förmedla framsteg eller prestanda under en given uppsättning omständigheter.

Men samtidigt är det inte så mycket av en affär, som Mauri förklarade för Hant i en tidigare intervju. Det är med andra ord ingen stor grej alls.

Även om Mauri inte finns med som Hermundssons tilltalsnamn i folkboksförteckningen, började Hermundsson gå förbi Mauri när han bara var sju år gammal och har fortsatt att använda detta namn sedan dess.

Sedan lanseringen av sin framtidssäkra YouTube-kanal 2018, med titeln “Uppdrag: Mat”, har Hermundsson laddat upp mer än 50 videor på plattformen.

YouTube-kanalen skapad i samarbete med fotografen Filip Meneses och filmredaktören Hubert Vikström fokuserar framför allt på mat. Kanalen kommer att vara användbar för framträdanden av en mängd olika specialister regelbundet.

Enligt uppgifter från den 27 oktober 2021 hade webbserien “Mission: Food”, sponsrad av Aftonbladet, över 529 00 prenumeranter, över 90 000 000 visningar och över 1 000 000 tittare per avsnitt.

År 2020 var en av de mest sedda videorna i Sverige en intervju med Hermundsson som presenterade Bianca Ingrosso och fick över 1,8 miljoner visningar.

Hermundsson tipsades om en möjlig nominering till Stora journalistpriset 2019 i kategorin “årets innovatör” 2019.

Mauri Hermundsson Längd
Mauri Hermundsson Längd

By sehzuka