Sun. Oct 2nd, 2022

Mauri hermundsson längd \ Mauri Victor Leonardo Hermundsson, som egentligen heter Victor Leonardo Hermundsson men som går under namnet Mustiga Mauri, föddes i Jarna, Sverige, den 30 oktober 1995. Han är journalist, YouTuber och TV4-profilerare. Vid sju års ålder lade Hermundsson till Mauri som förnamn, men folkbokföringen säger att det inte är hans förnamn.

Hermundssons YouTube-kanal “Uppdrag: Mat” blev populär 2018 och sedan dess har han lagt ut mer än 50 filmer. YouTube-kanalen drivs av Filip Meneses som är fotograf och Hugo Johansson som är videoredigerare. Det handlar mest om mat. Det finns ofta en eller flera gäster på kanalen.

Aftonbladet betalar för “Uppdrag: Mat”, som hade över 529 000 prenumeranter och över 90 miljoner visningar den 27 oktober 2021, med ett snitt på över 1 miljon tittare per avsnitt. Hermundssons video med Bianca Ingrosso som värd var en av de mest sedda i Sverige 2020, med mer än 1,8 miljoner visningar. 2019 nominerades Hermundsson till kategorin Årets innovatör av Stora journalistpriset.

Lite info om Mauri hermundsson längd

  • 2021 placerade sig Mauri Hermundsson på åttonde plats i Mediehögskolans Maktbarometer och hans kanal var samma år den fjärde största i Sverige.
  • Hösten 2020 blev Hermundsson programledare för tävlingsprogrammet “Lego Masters Sweden” på TV4, en utslagstävling där flera lag tävlar genom att bygga stora legomodeller i tid.
  • Sedan 2021 driver Hermundsson även podcasten “Topp 1 i Sverige” på Aftonbladet, där han träffar och intervjuar några av Sveriges bästa inom olika områden.
  • Producent för podden är Maja Andersson.

Mauri Hermundsson, programledare och YouTuber, höjd

Hur långa är alla programledare i landet är en fråga som många själva har ifrågasatt. Och ja, Mauri har erkänt att han är “runt två meter” lång.

Vilken höjd är Mauri? Beroende på vilken Mauri du menar, ja. Det finns många individer med förnamnet Mauri, och de varierar förmodligen alla i höjd. Kanske inte alla, precis.

Det är möjligt att vissa Mauris runt om i världen har samma längd. Men i allmänhet ändras Mauris längd beroende på vilken Mauri det handlar om.

Du kanske syftar på Mauri Hermundsson, svensk programledare för Lego Masters? Det är förståeligt att du kanske undrar “Hur lång är Mauri Hermundsson egentligen?” med tanke på att han är exceptionellt lång. Mauri Hermundsson är kanske mer känd för sin längd än för sin roll som programledare eller för sin YouTube-kanal.

Men kom igen, hur lång ÄR Mauri?
En persons höjd kan förändras över tiden. Mauri Hermundsson har dock definitivt mognat. Svaret på frågan “Hur lång är Mauri 2021” kommer att vara detsamma som svaret “Hur lång är Mauri 2022.” Och han är faktiskt ganska lång.

Men han kommer till korta i längdstriden med SVT Dusan. Framför allt är SVT Dusan längre. Otroligt med tanke på att (trumrulle) 2,02 meter är det efterlängtade svaret på ämnet Mauri Hermundssons längd! Även om det inte är den högsta punkten på SVT är det hela 202 cm över havet.

Mauri Hermundsson, 25, har tagit på sig jobbet som programledare sedan han blev populär på YouTube. Hans YouTube-kanal Uppdrag Mat har närmare 400 000 prenumeranter. Han syns nu på TV4:s nya betydelsefulla satsning, Lego mästar Sverige 2020, varje söndagskväll.

Hans intresse för människor kan utan tvekan spela en betydande roll. Han blev riktigt nöjd när han förra året fick en nominering till Stora journalistpris i kategorin Årets innovatör.

Mauri sa tidigare vid nomineringsceremonin: “Jag är nyfiken på många ämnen, men mest av allt om människor. Vad och till vem syftade han på? Tja, alla han möter när han filmar sina matäventyr för YouTube.

Mauri själv anser dock inte att hans kärleksliv är en framgångssaga.

Jag kanske hade undvikit att bli fängslad i friend zone-världen om jag hade varit mer kär och öppen om det när jag var yngre. Men i hela mitt liv tvivlar jag på att jag någonsin har varit kär. Istället, menar han, har det gjort det enklare att undvika vänzonen.

– Enligt mig är det trevligt att höra om hur folk hittade kärleken. Särskilt när man pratar med par. även när någon är skadad. Eftersom jag aldrig har upplevt den känslan kan jag inte förstå Hkan Helströms musik, vilket gör att man känner sig utanför. Det är också stressigt. Men överlag, hävdar han, är jag nog lite av en fegis.

Så, har Mauri någon speciell person? Ja, han hävdar att han då och då stöter på en viss person.

mauri hermundsson längd

Hermundssons video med Bianca Ingrosso som värd var en av de mest sedda i Sverige 2020, med mer än 1,8 miljoner visningar. Hermundsson nominerades till Stora journalistpriset 2019 i kategorin Årets innovatör. Hermundsson blev ett program i TV4:s tävlingsprogram Lego Masters Sweden hösten 2020. Lego Masters Sweden är en utslagstävling där flera lata tävlar genom att bygga stora legomodeller på kort tid.

Mauri åkte också över hela landet under sommaren för att spela in ett nytt program för TV4. I den möter han människor som var kända ett tag men sedan försvann. Frågan är vad de gör idag.

– Jag älskar det jag gör, men jag är inte så bra på att trivas. Istället, säger han, oroade han sig för att eftersom det gick så bra skulle det snart gå dåligt och folk skulle tröttna på honom. Ingenting förblir sig likt. Jag går framåt på grund av hur jag är av naturen.

By sehzuka